Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mama27

Z sensem:)

Polecane posty

Gość bo to kafe jest a nie
a tu sie nie zgodze doskonale wiem czego chce i jak to osiagnę ,podzieliłam to na etapy ,to kazdy mnie cieszy:)

mama tak zawsze jest jedni tesknia za zalozeniem rodziny a jak ja juz maja to pozniej pojawiaja sie takie dylematy jak ty wczesniej podalas,zawsze cos jest, ale o sobie trzeba myslec to pewne:P

jedyne z czym mozna sie tutaj spotkac to obluda,kazdy jest mily na swoj sposob,ale kazdy cie ogada

No właśnie osiągniesz cel i stwierdzisz że to nie to i dążysz do następnego i tak przez całe życie aż na starość stwierdzasz po co mi to było życie przeszło obok mnie gdy ja się zamęczałem/am dążeniem do celów które mnie nigdy nie uszczęśliwiły :)

nie tt ,ja juz to przeszłam ,wiem co stanowi sens mojego zycia, i kwestia odpowiedzialnosci za to co robie ,ja ponosze konsekwencje więc nie bede robić czegos co działa na moją szkode

wydaje mi sie ze najwazniejsze to zyc po swojemu w zgodzie z samym soaba.Miec dom taki ktorego sie pragnelo od zawsze,osobe ktora bedzie cie kochac i umiec rozmawiac,prace ktora daje satysfakcje i robic to co sie lubi:)tylko teraz jak to pogodzic? "Na starosc umiejetnosc rozmawiania jet jedna z tych najwazniejszych"

No rozumiem :) Ale ciągła pogoń za szczęściem nic nie daje nam dobrego :) czasami trzeba się zatrzymać odpocząć :) i ten czas jest najpiękniejszy :)

mama 26 ja wlasnie stosuje ta zasade, zeby spelniac siebie i swoje marzenia,tylko ze jeszcze cos innego pozostaje w zyciu, jak "szczescie" ...to zeby los dal to o czym marzymy co chcemy osiagnac

To ja takich czasów mam pełno;) wiecie wydaje mi sie poprostu ze przeoczylam swoja szanse na lepsze,szczesliwsze zycie... moze tak:czy jestescie wpelni szczesliwi lub chociaz w polowie?

ja w 3/4 tez pare spraw nie wyszło ,ale ciesze się tym co mam

Wszędzie dobrze tylko nie tam gdzie jesteśmy :) Ja nie jestem sam sobie zniszczyłem życie i nie tylko i nie mogę do dziś się z tym pogodzić ale jakoś trzeba żyć dalej ;)

TT nigdy nie jest za pozno 🖐️ zawsze jest inne wyjscie wiec nie lam sie

Ja walczyłam o to by byc szczesliwa bardzo długo a i tak wydaje mi sie ze nic z tego nie wyszlo,poprostu stracilamw tym wszystkim gdzies siebie a bez tego szczescia nie ma,gdzies pogubilam puzlle i mysle ze poki sie ich nie odnajdzie to trodno jest o to szczescie .

hehe nie łamie się żyje z tym po prostu każdy niesie jakiś tam swój krzyż przez życie :P

Czasem chcialabym byc wsrod ludzi ktorzy kompletnie mnie nie znaja:)

co oznacza brak akceptacji albo poszukiwania sposóbów wyjscia z sytuacji w której teraz jesteś, musisz zacząć od nowa budować swoje zycie ,w oparciu na przesłanki ,które masz teraz a nie te sprzed czy w momencie slubu

TT to prawda :)tylko czy tak do konca trzeba miec jakies brzemie bo cos nam nie poszlo?moze trzeba odwrocic los,zawrocic,odswierzyc?

pieknie piszesz ,jeses bardzo wrazliwa ,ale hm nie wiem czy warto czekać ,nie wiem jaki jest twój mąż ,spróbować odświezyc małz możesz ,ale gorzej jak on nie będzie chiał ,wtedy ciagle będziesz smutna ,niespełniona.Próbuj cos dla siebie robić nie tylko pod katem małz ,czy rodziny

a dziekuje i teraz to jest tak ze taka czesc siebie stracilam gdzies po drodze,moje pisanie gdzie byly zawarte moje mysli,uczucia,marzenia,to o czym pisze to jest to za czym tesknie zreszta uwazam ze nie tylko ja jedna... czy da sie cos zmenic,nie sadze walcze z tym od poczatku malzenstwa,odpoczatku jestem nie nieszczesliwa,niespelniona moze bardziej pasuje tutaj .Dla tego ten temat,dla tego taki topic czy warto za czyms gonic?ilu jest takich ludzi ktorzy oczekiwali czegos wiecej od zycia a ono zrobilo inna niespodzianke?jak wielu ludzi boi sie cos zmienic?

ja juz sie pożegnam ,idę spać dobranoc

oki dobrej nocki:) TT no ładnie;)nie popieram no ale cóz zdarza sie i najlepszym:)

Młody byłem głupi :D nauczka była :D już się więcej nie zdarzyło :)

hehe,ty nie chciales zapewne a ja che odejsc,dla tego te moje dylematy.

No to jak chcesz to odejdź :) przecież nie możesz być z kimś na siłę :) Puki jesteś młoda i masz szanse na normalnego faceta :)