Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie zdradzę czarnego nika

skrajne wyposzczenie

Polecane posty

Słuchajcie, na co dzień piszę tu na czarno, ale wstyd się przyznać... Chodzi o to, że mam 26 lat, spałam tylko z jednym chłopakiem, w dodatku nie był to długi związek... o ponad 2 lat nie uprawiam seksu. Jestem strasznie wyposzczona, ale nie chcę uprawiać seksu tylko dla samego seksu.... parę miesięcy temu poznałam chłopaka (spotkałam go od tamtej pory chyba z 3 razy, trochę pogadaliśmy i tyle)... jest to taki znajomy, mieszka niedaleko... ale sęk w tym, że od tamtej pory mam ciągle fantazje erotyczne z jego udziałem, nie mogę przestać o nim myśleć, wyobrażam sobie jak to by było z nim itp. czasami mi się wydaje, że to obsesja, bo ja kolesia w ogóle nie znam :o poradźcie coś albo chociaż napiszcie, czy jestem normalna?? dodam, że nie mam odwagi, żeby go zaczepić czy gdzieś zaprosić, co to to nie... chyba bym za zdenerwowania zemdlała :P

oczywiście, że jesteś normalna fantazje sexualne ma każde z nas a że trafiło akurat na niego........

Jesteś nienormalna. Żadna kobieta nie wytrzymałaby 2 lata bez seksu. Każda kobieta w takiej sytuacji szuka faceta z którym nie będzie w żadnej innej relacji jak tylko będzie go wykorzystywać jako posuwacza. Także jeżeli nie chcesz w sobie zatracic kobiecości to jak najszybciej musisz zacząc dawać na prawo i lewo.

Gość hahahahahahahaaahhhaaa
dominik twoja wiedza o kobietach jest powalajaca :D

Gość kup pan cegłę
Jesteś normalna. Też tak mam. Tylko, że on o mnie nie myśli 😭 Ale mam na niego taką ochotę, że raaaaaaaanyyyyyyyyyyyy

Gość hahahahahahahaaahhhaaa
przytaknal nastepny prawiczek :D

czytając posty Dominika domniemam...ze jest prawiczkiem, albo dawno sobie nie byzkał, bo zadna go niechce

kurczę, ale mogłabym przysiąc, że on się denerwuje trochę jak mnie spotyka.. to takie miłe jest... jakby się stresował... ale może wyobraźnia mnie ponosi... był u mnie raz (wtedy jak się poznaliśmy, przyprowadził go inny mój znajomy), ehh żałuję, że wtedy byłam taka trochę za bardzo zadziorna, pewnie sobie pomyślał, że jestem zarozumiała :(

autorko nie ten twój kolega to nastepny, tego kwiatu jest pól swiatu

ale ja mam obsesję akurat na jego punkcie :P

Gość kup pan cegłę
Ja już też jestem na etapie myślenia, że mu się podobam :O Sądzę, że to właśnie wina wyposzczenia, tego, że mam na niego ochotę. A nie chcę się przespać z byle kim dla przespania się. Z drugiej strony to taka osoba, z którą nie mogę stworzyć związku, bo to nie jego czas. A do łóżka go nie zaciągnę, co by było zresztą bardzo trudne, bo nie chcę, żeby o mnie źle myślał :O Patowa sytuacja

Gość obsessionne
hej ja tez tak mam.. wyobrazalam sobie juz z NIM wszystko co mozna ;-), WIEC SADZE, ZE JESLI JESTES NIENORMALNA, TO JA TEZ. Zastanawiam sie czy sie z nim nie skontaktowac, choc jest to trudne, bo nie mam jego nr tel a jedynie adres..nie wiem co robic :-(

o matko, w wyobraźni to ja już z tym moim wszystko robiłam... może to nawet lepiej, że nie będziemy razem... bo ja już sobie stworzyłam tę całą iluzję i go wyidealizowałam, a tak, może by się okazało, że ma jakiś poważny feler :P

Gość obsessionne
tez prawie rok nie uprawialam seksu, wiec mysle, ze to w duzej mierze dlatego. Podejrzewam, ze jedno spotkanie z nim i przeszloby ci lub po prostu skonczyloby sie w lozku, wiec skontaktuj sie z nim.

''czytając posty Dominika domniemam...ze jest prawiczkiem, albo dawno sobie nie byzkał, bo zadna go niechce '' Olka widzisz mężczyznom seks nie jest potrzebny jak powietrze. Wiem że to bedzie dla ciebie nie do objęcia umyslem, ale my faceci relacji z kobietą nie sprowadzamy tylko do lożka jak wy. Dla mężczyzny jest ważniejszy człowiek, to jakim jest, a nie patrzymy na niego pod kątem przydatności do seksu. Tak jak to mają w zwyczaju robic kobiety, glownie takie jak ty. Ja nie klasyfikuję tak ludzi, mi z każdą kobieta bylo dobrze, bez różnicy.

heh.. też mi się wydaje, że jedno spotkanie i pewnie by się rozpadły całe te moje wyobrażenia o panu idealnym... cholera, będę na niego czatować, najlepiej popołudniami jak wraca z pracy :P

Gość kup pan cegłę
dominik, chyba ci się płcie pomyliły :D

Gość obsessionne
zrob tak. ja sie czaje, by nie wyslac mu swojego nr telefonu wlasnie po to, by przestac o nim myslec..i chyba lepsze w moim przypadku bedzie ewentualne zblaznienie sie niz ta udreka, pozadanie i myslenie o nim. Moze sie wyglupie, ale przynajmniej pozbede sie go z glowy.

Gość dziffka
dominik uwielbiam cię :D jesteś zajebistym projektem :D:D:D

dominik chyba był dziewczynką w dziecinctwie.... zaden normalny facet nie wytrzyma bez seksu dłuej niż pół roku..... owszem facet potrzebuje seksu jak powierze.... no ale skoro ty taki nie jesteś to widze że jestes typem faceta szarej myszki..

Wiesz dla faceta popęd jest jednym z czynników, choć mniej istotnym by szukać partnerki życiowej. Dla kobiety popęd oznacza ze trzeba się puścić byle z kim byle gdzie, byle szybko. Wiem ze to dla ciebie nie zrozumiale ale mężczyzna jest dużo bardziej rozwiniętym człowiekiem i seks, jedzenie i spanie nie jest wszystkim czego chce od życia. Wam kobietom to wystarczy, dlatego nigdy nie zrozumiecie mężczyzn. Może za 20 tyś lat jak was ewolucja trochę dźwignie do góry.

" Dla kobiety popęd oznacza ze trzeba się puścić byle z kim byle gdzie, byle szybko " :D:D:D:D:D:D:D:D:D

to facet sie ruchaja byle skim byle zaliczyć...niewiem w co grasz pedale ale słabo ci idzie, dziewczynko, i domniemam ze jestes w 100% facetem siedzącym na żenskim cafe..śmieszne

"byle szybko" chłopcze, akurat jeśli chodzi o szybkość, to trafiłeś jak kulą w płot :classic_cool:

do dominiki i nie pisz tu dzieczynko kultularnie, bo na innych postach tylko kur...wy, i szmaty leca z twoich ust

Każdej kobiecie jak zaczyna brakować argumentów to zaczyna wyzywać, tak jak to teraz robisz. Wiem że dlatego sie bulwersujesz bo to dotyczy ciebie bezpośrednio ale cóż, gdyby to była nie prawda to nie zdenerwowałoby cie to aż tak. Cześć.

heeh jesteś śmieszny , jak ja cie wyzwałam chłopczyku, to ty uciekasz-prawda w oczy kole...co...nieudawaj jakiegos inteligentnego ani kulturalnego, bo jestes tępy jak tęperówka, i używasz bardzo wulgarnych słów...wiec co robisz dziewczynko na damskim cafe? co nie umiesz odpowiedzieć

proszę, nie kłóćcie się tutaj na tym wątku... po co odpisywać takim botom jak dominik? nie lepiej zignorować i sam sobie pójdzie, ludzie :o

ej,,,,,wyluzujcie troszkę ,a Ty autorko myśle że poprostu powinnaś się otworzyć bardziej na świat,,i zacznij działać ,my też kobiety możemy podrywać facetów:)nie zapomnij o tym