Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gabi505

temperatura w ciąży

Polecane posty

Gość gabi505

Jestem po 3 dniowym lekkim plamieniu/brudzeniu zamiast okresu, nie miałam żadnych bóli które zwiastują okres, super samopoczucie, ja każdego dnia się czułam. Wczoraj plamienie ustało, jest za to dużo śluzu takiego jak płodny. Jeszcze wczoraj miałam rano tem w pochwie 36,3 a dziś już 36,9. Czy jeśli kobieta zajdzie w ciążę to normalne, że temperatura w pochwie spadnie po czym wzrasta?

z tego co wiem to może być jednodniowy spadek temp ale szczerze to wydaje mi się że po pierwsze zrób test po drugie wątpie byś byla w ciąży. Jak zazwyczaj wyglądał Twój okres? Czy ten bardzo się różnił od pozostałych?

ps jednodniowy spadek może by spowodowany zagnieżdżaniem

Gość gabi505
a może to coś się poprzestawiało i okres dopiero przyjdzie, chyba że któraś tak właśnie miała-plamienie, żadnych objawów jak przy okresie. Teraz mam takie ciągnięcie w dole brzucha i sama nie wiem a może to plamienie to był już okres? tak skąpo to jeszcze w życiu nie miała-zawsze ból 2 dniowy, okres 5 dni i ból brzucha,pleców i ogólnie nerwy że mam ochote wszystkich pozabijać;)

Gość gabi505
przytulanko było 20 kwietnia, od 28 kwietnia brudzenie (po kropli na dzień), od 2-5 maja więcej plamienia (1/3 wkładki wkładki na dzień była w plamach krwi, nie takiej jak na okres). 6 maja już po wszystkim.

Gość gabi505
Bo jak wyszła taka niska temp. to pomyślałam że nie warto a dzis się ździwiłam rano jak zobaczyłam że prawie 37 temp. Plamienie z zagnieżdźania chyba jest jednodniowe...

A może po prostu coś CI się w cyklu poprzestawiało i to była właśnie owulacja? Żeby powiedzieć coś o temp., musiałabyś sobie ją regularnie mierzyć przez cały cykl, a nie w ciągu 2 dni (choć możliwe, że trafiłaś z pomiarem akurat na tzw. "skok"). Dużo wyjaśni test :)