Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czerwone strugi deszczu

Mam XP a chcę VISTĘ - JEDNO PYTANIE

Polecane posty

Gość Czerwone strugi deszczu
Dlatego, że komputer będzie używała osoba, która ma na prawdę małe pojęcie w tym temacie. Chodzi o internet, gg pewnie jakieś gry. Poza tym sama też nie miałam nigdy do czynienia z linuxem czy ubuntu i wolałabym się za to nie zabierać :)

Gość paranoja211
LINUX jest legalny , kupiony w każdym kiosku za około 30 zł. Nie działają (łatwo) na nim progamy na Windows, ale jak ktoś używa komp. tylko do internetu , lub ogólnie do biura, (pisanie, drukowanie , skanowanie , foto, filmy), to jest do tego. Tzw. dystrybucja LINUXA -UBUNTU,jest robiona pod kątem Afryki, żeby każdy tzw. murzyn dał sobie z nim radę! Świetnie działa praktycznie ze wszystkimi typami kart WiFi, modemów, nowoczesnej telefonii 3G , a wię można mieć pod nim internet prawie ze wszystkich źródeł: przewodowy, bezprzewodowy, kablowy, telefonii 3G, np . PLEYA.ORANGE ,TP, itd.Można też mieć na jednym komp. kilka systemów, np kilka Windowsów, i jednocześnie kilka LINUXÓW, ale można zapytać po co ? Rób jak uważasz!

Gość niektóre cipeczki są git
modem od sferii nie działa mimo że powinien także wcale nie jest taki super.

Gość paranoja211
jest napisane ,że prawie wszystkie! jak dają taki , że nie ma do niego sterownika , to nie działa. można próbować wziąść sterownik tzw. ogólny. trzeba wejść na forum. użytkowników Linuxa, tam coś doradzą, albo do któregoś z pism linuxowych. Ale to nie zmienia faktu, ż Linux jesty super!