Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

AliceBB

NIE MOGĘ ZNALEŹĆ PRACY...

Polecane posty

Witam! Mam 25 lat, wyższe wykształecenie, biegle znam j. niemiecki, ukończyłam studia podyplomowe z zakresu prawa jazdy. Mam kilkuletnie doświadczenie, bo już na studiach pracowałam, prawo jazdy , wiadomo obsługa komputera. Mieszkam w okolicach Bielska-Białej. Od początku roku szukam pracy i nie mogę nic znaleźć. I uwierzcie mi nie mam wygurowanych wymagać ani jeśli chodzi o stanowisko ani jeśli chodzi o wynagrodzenie!

Gość Stiw Dżobs
"ukończyłam studia podyplomowe z zakresu prawa jazdy" że co? wygÓrowanych, nie wygurowanych... wychodzi na to, że poza tymi wszystkimi zaletami nie masz jednej, chyba najważniejszej - mało obrotna jesteś

Gość Stiw Dżobs
no właśnie z tym prawem jazdy to dziwne było :D słuchaj, no cóż ci można powiedzieć... może aplikujesz nie tam, gdzie trzeba?

Gość kur
niestety z takimi kwalfikacjami to tylko praca w Lidlu, bo to niemiecka firma :O wiem żałosne to jest, że człowiek wykształcony, obeznany z językiem nie może w polsce znaleźć godziwej pracy, sama kończę studia i chyba czeka mnie równie świetlana przyszłość co i |Ciebie. Popaprany kraj, niemogący zapewnić swoim obywatelom podstawowego prawa. :O

Kobieto...ja mam zagwarantowaną prace po kursie na przewóz osób ale co z tego jak urząd pracy(gdzie staram się o sfinansowanie tegoż kursu) skrupulatnie mnie olewa... nie stać mnie na kurs za 6tys.zł a chce robić coś więcej niż zmywać naczynia za 4zł za godzinę...