Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NadszedlTenCzas

Cała prawda o kobietach

Polecane posty

o jej jacy wy jesteście biedni:D a kobiety to zło--popieram!

Gość masz jakies
zaburzenia emocjonalne? powaznie pytam

Gość paulina538
To samo my kobiety możemy powiedzieć o facetach!

Gość NadszedłTenCzas
kobiety to szatańskie narzędzie... zjedzone jabłko przez Ewe o czymś świadczy

ee tam faceci to takie dobre stworki,delikatne wrażliwe uczynne ----cud że dotrwali do xxI wieku ;):D

Gość kobieta mają za dużo praw
Nie powinno uczyć się ich pisać, bo nie jest to im do niczego potrzebne. Tak naprawdę to kobiety są zdolne tylko do pełnienia dwóch funkcji- rozrodczej i porządkowej.

Gość to szok
kobiety powinny byc na wystawie w sklepach - z tym, że bez cen.. po prostu masz ochote ją poruchac idziesz bierzesz za raczke, dymasz i odstawiasz... i do zapłodniania by tworzyly nowe zycie wszystko inne jest zbedne to kurwy bez uczuc i bez honoru

Gość pytalam czy masz
jakies zaburzenia emocjonalne?

Gość zaburzenia ma tylko jedna plec
nie musze chyba mowic która?

Gość juuki
Boże, jesteście żałośni ! Po pierwsze, autorze, jeśli szukałeś na NK, to czemu się dziwisz? Wejdź też na fotka.pl i jeszcze facebook, bo ostatnio zrobił się bardzo popularny. Jestem kobietą, z krwi i kości, stworzoną w taki sam sposób, jak Ty. Mam taki sam rozum, tyle samo, a moze nawet więcej uczuć, a więc i przywiązania. Jestem z jednym mężczyzną, odrzucam choćby spojrzenia innych facetów i nigdy go nie zdradziłam. Jeśli nie rozumiesz - to powiem to w Twoim języku - jestem jak wierna suka. Nie każda kobieta jest taka - są kobiety, któe się szanują, które dla swoich Panów są w stanie zrobic wszystko. To, ze szukasz nie tam, gdzie trzeba, to nie nasza wina. Oczywiscie, nie przeczę, istnieje gatunek, który jest pusty jak próżnia z tubką fluidu w środku. Ale to tylko gatunek, właśnie dla takich facetów, jak Ty, którzy nie potrafią traktować kobiet z szacunkiem. Prawda jest taka, że jeśli Ty jesteś na takim poziomie, to kobiety z klasą na CIebie nie spojrzą. Acha, jeszcze jedno - jesteś załosny.

Gość NadszedłTenCzas
ile ty masz lat dziewczynko? bo jesli mniej niz 28, to twoje teksty, ze nie zdradzilas wsadz sobie w dupe kazda z was to taki sam material- tania suka, bez wyjatkow

Gość juuki
Wiek nie ma tu nic do powiedzenia, bo twierdzę tak ja, 18-latka, moja siostra, 25 lat, ciotka, 38 lat i mama, 51 lat. Żadna z nich nigdy nie zdradziła i bynajmniej nie dlatego, że nie miały ku temu okazji. Po prostu jesteśmy WIERNE. A Ty nadal jesteś żałosny. Wiesz, cieszę sie nawet, że tak uważasz. Przynajmniej nie będziesz miał córki, którą będziesz bił i gwałcił, bo przecież i tak byłaby tylko suką.

Gość hehehhhee
nastepne zranione biedactwo :classic_cool:

Gość NadszedłTenCzas
masz 18 lat i sie wypowiadasz o zdradzie? hahahahaha!!! weź małolato wypierdalaj do piaskownicy a nie o powaznych tematach .... ps. skad ty dziecko mozesz wiedziec, co twoja mamsusia robila kiedy byla mloda.. ehh nastepna kurwa wypierdalaj stad

Gość kolega na nude :)
heheh popieram kolege nadszedl czas takie sa kobiety rowniez mialem okazje nie raz zaliczyc dziewczynke ktora tak bardzo kochala swojego faceta a gdy tylko mogla to do mnie dzwonila aby sie spotkac taka jest prawda bez dwoch zdan :) a kolezanka powyzej skad ty mozesz wiedziec czy twoja mama ciocia czy siostra kiedykolwiek zdradzily??? Myslisz ze ci powiedza heheheh widac jak dorosla jestes hehehe ty nawet nie wiesz ze juz zdradzilas tylko musisz trafic na tego faceta heheh kolega nadszedl czas tak trzymaj zgadzam sie w zupelnosci z toba fakt ze krecilem laski w realu bo w necie mi nie wychodzi chyba za bardzo sie staram hehehe