Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NadszedlTenCzas

Cała prawda o kobietach

Polecane posty

Gość do jarecka
kobiety nadają sie tylko do rodzenia dzieci

Gość NadszedlTenCzas
Ja autentycznie boję się żenić.. czy nawet być w związku, bo nie wiem czy wytrzymał bym próbę kiedy kobieta by mnie zdradziła.. a nie oszukujmy się prawie każdego faceta to zastaje podczas związku jednak coś w tym jest.. ze kobieta to szatańskie stworzenie, zjedzone jabłko przez Ewe musi o czymś świadczyć

Kobiety nie nadają się do rodzenia dzieci, tylko nie potrafią się zabezpieczyć. Później nie potrafią znaleźć ginekologa żeby dokonać aborcji i są zmuszone urodzić. Nie rozśmieszaj mnie że kobiety chcą mieć dzieci bo padne ze śmiechu.

Gość bZzZzZZzZZZZZZZZZZZZZZZ.......
o jezu , biedne istotki z was mężczyzni, jacy wy opiekunczy, kochajacy buhahaha. czy taki facet jest ? nie , jestescie pedalami. milego jebania w dupe zwierzeta bez uczuc

Gość do jarecka
kobiety trzeba traktowac jak gówno :)

a ciebie jako mocz

Gość do jarecka
nie jako mocz tylko jako kogos kto jest lepszy od was jebanych kurw

Dominik, jak zwykle pojawiasz się na tego typu topikach..nic więcej Cię nie interesuje?..Autorze, w takim razie Ty też jesteś niezłe ziółko, "bajerujesz kobiety", a potem masz żal, że są one takie , czy inne.A może nie potrafisz po prostu zbajerować porządnej? Chyba tu należy szukać przyczyny.

Gość NadszedlTenCzas
Kolejna bardzo ważna sprawa wiele durnych kobiet płaczę zakłądając tematy w stylu "moj faceta rozmawia z jakąś dziewczyną" więc od razu wyjasniam! Kazdy facet boji sie strasznie, ze kobieta z ktora jest czy np z nią flirtuję po jakimś czasie go zwyczajnie zdradzi lub odrzuci... i kiedy facet w tym samym czasie po prostu sobie piszę z jakąś inną dziewczyną to tylko ze strachu, że zostanie sam i w razie co by mieć kogo w kolejce... natomiast u kobiet jest inaczej kobieta nie flirtuje z facetami, dlatego, aby mieć kogoś ewentualnie w kolejce gdyby ją facet zdradził, tylko dlatego, że to są węże... jak facet ją zainteresuje, podoba jej sie, zajara ją.. to ją to gówno obchodzi, że ma faceta i po prostu zaczyna się spotykac z tym nowym-co za tym idzie, zdradzi go jestescie kurwami i bardzo cierpie z tego wzgledu, ze moja plec, musi przez was cierpiec-za siebie rowniez mowie szkoda, ze uroda dala wam przewage nad nami, bo bez niej jestescie zerami

pedał nie ma co innego do roboty ;) idź zwal konia moze ci ulzy

nadszedltenczas musisz byc niezlym pedalem. jestes gejem?

a wy kutasami zadowolony?

No właśnie nie jest gejem, ale najwyraźniej ubolewa z tego powodu.

Ciekawa sprawa że jak facet krytykuje kobiety to zaraz jest wyzywany od pedałów. Po prostu kobiety zawsze potrafia tylko ubliżać w plytki sposob, nawet tego nie potrafią zrobić inteligentnie.

Gość NadszedlTenCzas
widze, że co po niektórych prawda mocno boli najlepszym kwiatkiem, który pamiętam, to była dziewczyna, która była zaręczona, miała dwa miesiące do ślubu, a po miesiecznej rozmowie ze mna przez neta (czyli juz zostawal jej miesiac do slubu) i po jej zapewnieniach, ze bardzo kocha swojego narzeczonego.. była skłonna do spotkania sie ze mna w hotelu na noc.. by nie sprawic facetowi cierpienia jeszcze przed ślubem, zwyczajnie nie wykorzystywałem takich okazji moim celem NIE BYLO znalezienie sobie dupeczek na ruchanie.. moim celem bylo przekonanie sie i udowodnienie, ze kazda z was to tepa dziwka BEZ WYJATKOW! i jeszcze jedno.. patologie omijalem szerokim łukiem, wybierałem bardzo atrakcyjne dziewczyny, ktore sądząc po fotkach na powodzenie jak i pieniadze nie narzekały a zbajerować na sex mężatke jest chyba łatwiej niż kupić alkohol, mając 17 lat... (zaraz odezwie sie jakiś bałwan, mówiac ze pewnie tyle mam.. wiec od razu go gasze- mam 25 lat) to co czytałem w rozmowach z naprawde atrakcyjnymi mezatkami az mnie na obrzydzenie brało, kazde z nich to prawie to samo.. znudzone juz lekko mezem po paru letnim zwiazku, ktora oczywiscie oficjialnie nie przyzna, ale jest gotowa na skok w bok - BEZ WYJATKU)

idzcie na gay party, poznacie tam cudownych ludzi, ktorzy was nigdy nie zdradzą, zawsze będą przy was, nie beda was olewac i nigdy was nie zdradza. przeciez sa tacy faceci nie :d kobiety to same zlo, olewajace, smieja sie z waszych lez, nie chcace sie z wami spotykac, wola ploty z kolezankami i siedziec na allegro w poszukiwaniu nowej sukieneczki i bucikow... hahah zalosni jestescie :D

nadszedltenczas niezla bajeczka :D chociaz wole te na jedynce

My mężczyźni chcemy kobiety z prawdziwego zdarzenia, no ale cóż że same takie ścierwa są jak ty.

Gość NadszedlTenCzas
bzzz.. w tej swojej glupiej aluzji, piszesz dokladnie jakie sa kobiety ja wiem, ze ty jestes za tepa i glupia by to zrozumiec, ale taka jest prawda i wierz mi na slowo CHCIALBYM ZEBY TO BYLA BAJKA

chyba pedałem z prawdziwego zdarzenia. podac ci chusteczki?

wlasnie to bylo o mezczyznach jako kobietach,a o kobietach jako mezczyznach :D myslenie kutasem sie odzywa widze ;)

Gość czarnemorzeeee
autorze nie zesraj się, wy faceci też jesteście tacy sami i łatwi jak cholera, bardzo łatwo skusić jakiegoś frajera na sex:O nieważne czy żonaty, czy sam

''Nadszedł...pie**olisz Panie...'' Jako typowa przedstawicielka płci żeńskiej tylko tyle masz do powiedzenia.

Gość NadszedlTenCzas
bardzo bym chciał pierdolic... wy nawet nie wiecie jak bardzo bym chcial pierdolic ale niestety to co tutaj opisuje to w stu procentach prawda i mam na to dowody bzzz.. tepa patologio, nie bede ci odpisywal bo jestes za glupia

powinni facetom obciąć kutasa, może by się skończyły problemy kobiet z tymi zwierzętami

kobiety to suki ale faceci też są niezłymi krętaczami...można sobie tak wyliczać nawzajem :) ha ha ha faceci zawsze oglądają się za młodymi tyłkami, czy mają żony czy nie mają:) wszyscy jesteśmy tacy sami !!!