Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NadszedlTenCzas

Cała prawda o kobietach

Polecane posty

Gość bZzZzZZzZZZZZZZZZZZZZZZ.......
jestem tępa bo jestem kobietą :( przyznałam się wreszcie ;) twoja samoocena wzrosła wartościowy człowieku?

Gość NadszedlTenCzas
czarnemorzeeee --- owszem, faceta, ktory jest singlem to latwo skusic na sex, wrecz jest to banalne - przyznaje z calkowita racja sęk w tym, ze jesli facet jest w zwiazku i kocha partnerke to nie ma siły by zdradził... no chyba, ze by jakas tepa cipa wrzucila mu tabletke gwałtu a kolei kobieta jak jest w zwiazku to po 1) po dluzszym czy krotszym czasie sie nudzi - ZAWSZE, i mechanicznie zdradza... 2) nawet jak kocha.. to w momencie kiedy pojawi sie facet, ktory ja interesuje, ona jest gotowa na skok w bok to nas rozni ps. nikt mnie nie rzucil, w zwiazku nie bylem od 2 lat - z wlasnego wyboru, co nie oznacza, ze prawiczkiem nie jestem - pare z tych dupeczek, ktore bajerowalem przez net (tylko z singielkami dochodzilem do reala) po prostu bzykałem - kolejny przyklad, jakie to z was szmacicha

''kobiety to suki ale faceci też są niezłymi krętaczami...można sobie tak wyliczać nawzajem ha ha ha faceci zawsze oglądają się za młodymi tyłkami, czy mają żony czy nie mają wszyscy jesteśmy tacy sami !!! '' Mężczyźni tylko patrzą i nic po za tym, kobiety od razu wskakuja innym do łóżek. Taka mala subtelna różnica.

Gość edyyyyyytka
NadszedlTenCzas - przestan pierdolic bo to robi sie nudne i tak nikt Ciebie nie slucha, wypierdalaj z tego forum, forum zycie uczuciowe jest przeznaczone tylko dla kobiet. spierdalaj do zycia erotycznego a zwlaszcza do watku o gejach. nara!

Nadszedł, a jednak..z Twojej ostatniej wypowiedzi wynika, ze jesteś prawiczkiem.Wiedziałam.. A Ty Dominik, nie mędrkuj..a z tym zabezpieczaniem, to trzeba bylo samemu pomyśleć, np. założyć gumkę, a nie piszesz, że nie potrafią się zabezpieczyć.skoro taki mądry jesteś, trzeba było zrobić to za jakąś babę, z którą się przespałeś..

chłopie!!!! ale jak laski wskakują do łóżek to chyba za facetami jakimiś...no nie??? :) nie mogę się przestać śmiać :)

Gość NadszedlTenCzas
abc a ty masz kłopoty z czytaniem do konca? jasno napisalem, ze byzkalem niektore z tych dup, ktore poznawlaem przez neta i tak jak dominik.. owszem, facet sobie popatrzy na fajny tylek na ulicy itp ALE TO WSZYSTKO , a kobieta jest gotowa na skok w bok zawsze, keidy ja jakis facet zbajeruje odpowiednio

laski wskakują facetom do łóżek i się w nich masturbują czy co ??? laski wskakują facetom do łóżek bo wokół pełno chętnych kolesi :)

Gość jak trudno kobietom
przyjąc przykrą prawdę o sobie. Nie mają żadnych kontrargumentów, to uzywają wulgarnych wyzwisk. Taki jest poziom intelektualny kobiet.

Nadszedł, ale napisałeś właśnie , że chciałbyś pierdolić, a poza tym piszesz, ze facet patrzy tylko i to wszystko..:D A swoją drogą to z kim te baby tak uprawiają ten seks?

Gość NadszedlTenCzas
vena28- nie myl pojec.. facet jak wolno to zawsze chetnie porucha niezla suczke.. to jest oczywiste i kazdy o tym wie, ze faceta skusic na sex jest banalnie sęk w tym, ze wy udajecie wielce honorowe, powazne, trudne do zdobycia a jesli facet was zainteresuje to chwila moment i mu opierdalacie gałe jeszcze kiedy obie osoby są singielami to juz chuj... jestescie szmatami, ale ok, to idzie przełknąć ale najbardziej mnie rozpierdalaja zajete kobiety, ktore po prostu po dluzszym czy krotszym czasie ZAWSZE zaczynaja sie nudzic z obecnym partnerem i juz szukaja nowego.. a nawet kiedy kochaja i pojawi sie nowy intersujacy to jest gotowa na skok w bok szmaty i tyle do tej cipy, ktora mnie wygania z forum mowiac, ze to dzial uczuciowe... hahahha jakie wy kurwy macie uczucia?? chyba takie, ze facet za malo zarabia.. (ostatonio widzialem tu taki temat.. )

Gość Bogini Olimpu 88
A Ciebie kutas, bo dawno nie ruchałeś panienek które lecą na kasę.

Gość NadszedłTenCzas
a wiecie co jest juz zupełnie najsmieszniejsze? ze kazda z kobiet najczesciej powtarza, ze chciala by miec wiernego faceta, ze o to tak trudno itp.. chodzi o to, ze dla kazdej kobiety wiernosc to cos wyjatkowego podczas kiedy same zdradzaja na lewo i prawo postawil bym naprawde dużą sumę na to, że 95% kobiet na swiecie w wieku 16-40 zdradziły swojego partnera jestem pewny, ze wygrał bym ten zakład

Do Nadszedł Koleś, Ty nie masz nic ciekawego do napisania, ciągle to samo...A może zaczniesz wreszcie czytać wypowiedzi innych? Choć wydaje mi się, ze jesteś sfrustrowany i wylewasz tu wszystkie żale...a ten niby Twój seks, to tylko marzenia ściętej głowy..

Gość i tacy polinteligenci
sa sami, bo glupi jestes jak BUT, najlepiej by bylo jakby na swiecie byli sami faceci wtedy bylo by idealnie zero zdrad i tym podobne :), Pozdrawiam cie naprawde serdecznie :*:*:*

Abc 🌻 gdzie Ty znikłaś ... :P siku robisz... zajęte jest... :P ;)

zrób sobie profil jako kobieta i zastartuj do zajętych facetów. Potem zrób porównanie. Złapać chętnego na seks to jak kichnąć. Nie ważne, czy żonaty czy dzieciaty. Takie gnoje wszędzie się kręcą.

Dominik możesz mieć kobietę :P :D kup sobie w sex shopie :D tylko bądź ostrożny żeby ja nie przedziurawić... :P :D

Gość NadszedłTenCzas
mylisz sie, facet, ktory kocha swoja kobiete ma zamkniete klapki na inne kobiety abc, a co ja mam tobie odpisywac? przeciez w moich postach jest odpowiedz na wasze wypociny ja wam przedstawiam RZECZYWISTOSC ps. nie wiem czemu po raz enty jakas idiotka pisze, ze nie ruchalem... kobieto, przez ten rok, dzieki bajerce przez neta przelecialem 7 dziewczyn nie wiem czy to dla kobiet duzo czy malo (penwie malo, bo kazda z was to sie pruje jak glupie), ja uwazam, ze calkiem duzo

Gość Bogini Olimpu 88
NadszedlTenCzas - zanim powiesz coś głupiego, załóż na mordę kaganiec.

19:22 [zgłoś do usunięcia]brunet_81 Dominik możesz mieć kobietę kup sobie w sex shopie tylko bądź ostrożny żeby ja nie przedziurawić... pomyłka to było do: NadszedlTenCzas :D :D :D

Brunet lizusie, wchodź kobietom z forum dalej w odbyt, bo zbyt rzadko to robisz.

Gość NadszedłTenCzas
nie polecał bym by faceci swoich kobiet, przejrzeli skrzynkę odbiorczą na ich profilach... kazdy z nich by pewnie sie załamał nie ma wiernych kobiet- nie ma... kazda po dluzszym czy krotszym czasie sie nudzi facetem, a wtedy do skoku w bok to jak pstrykniecie palcem a ze kobiety sa non stop podrywane, maja propozycje itp.. to zawsze to następuje

Gość Kochankaaa ksiedza
ROMANS KSIĘDZA I MŁODEJ DZIEWCZYNY SKANDAL JEGO ZABRALI A ONA... ZOBACZCIE SAMI FILMIKI A NA NICH ZDJĘCIA TEGO KSIĘDZA I JEJ..... http://www.youtube.com/watch?v=Wr0SfeE7RR0 http://www.youtube.com/watch?v=wxOcUGfdI7k http://www.youtube.com/watch?v=VuUZHOqc31c http://www.youtube.com/watch?v=0BSbUw_2XAY http://www.youtube.com/watch?v=C5HA0EbGKE4 RESZTĄ FILMIKÓW POKAŻE SIĘ PO WPISANIU KOCHAM KSIĘDZA NA YOUTUBE

Złoty precz stąd :classic_cool:. Solidarność jajników rzuciła się na parę osób głoszące "słowo prawdy" nie wstyd wam? :classic_cool:

Gość kobieta nie jest w pełni
człowiekiem. Jej życiem, podobnie jak życiem zwierząt, sterują hormony. Kobieca zwierzęcość w połączeniu z ludzkimi prawami, które tak naprawdę należą się tylko mężczyznom, czynią z kobiet istoty tak niebezpieczne, nieobliczalne i destrukcyjne.