Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NadszedlTenCzas

Cała prawda o kobietach

Polecane posty

Gość NadszedlTenCzas

Jesteście zdradliwymi istotami bez uczuć, które patrzą tylko i wyłącznie na swoje dobro.. oczywiście pomijam 'matki' bo one dla swoich dzieci (choć tez nie wszystkie) są w stanie zrobić wszystko. Każda kobieta ma w sobie coś z dziwki.. która leci na kasę i którą potrafi zdradzić... bez głupich odpowiedzi prosze w stylu - to twoja matka też.. BO OWSZEM, PEWNIE JAK BYLA MLODA TO TEZ TAKA BYLA! Nie ma wyjątków niestety... każda z Was nudzi się facetem po dłuższym czy krótszym czasie i wtedy kiedy napotka faceta, który ją zajara bez prześpi się z nim, zdradzając tym samym swojego faceta jakie to smutne, że my faceci, trafimy głowy, nerwy nie raz nawet życie na Was... na głupie suki, którę patrza na siebie a jak jest okazja to zdradzają... to takie kurwa smutne ja osobiście nie mam takich możliwosci (bardzooo załuje...) ale gdybym był bogatym gosciem, to bym was tak ostro wykorzystywał, byle byscie kurwy cierpiały chociaz w jednym procencie tak jak faceci cierpią przez was!

Gość NadszedlTenCzas
acz kolwiek po pewnych przemyśleniach, cofam zdanie, że moja mama jak była młoda też taka pewnie była... KIEDYS BYLY INNE CZASY, kobiety nie byly takimi zakłamanymi, zdradliwymi sukami.. wiec cofam to.. mowa o dzisiejszych czasach a niestety prawda jest taka, ze kazda z was to kurwa :(

To że kobiety są jakie są, nie jest winą czasów jakie mamy. Ludzie zawsze byli tacy sami. Czyli kobiety zawsze byly próżne i bez wartości.

Gość Nikt mnie nigdy nie Pokocha
Może i to prawda...:(

"BO OWSZEM, PEWNIE JAK BYLA MLODA TO TEZ TAKA BYLA!" Moja była porządna, ale skoro miałeś matkę kurwę, to nie dziwię się, że jesteś taki popierdolony :classic_cool:

Gość jak lecicie na
dyskotekowe tepe blachary to sie nie dziwcie potem ze was puszczaj kantem:/

Chłopak z kompleksem braku kasy. Nie wyrwał panienki, bo nie ma za co. Panienka pewnie pusta jak balon i wybrala bogatszego i bez pryszczy. A chłopak wyżywa się na babskim forum. Żal.

Gość do jarecka
ciebie mozna obrazac :)

Gość poooop
Haha biedni chlopcy widza ze z kobietami im sie nie uklada i akty frustracji padaja.

Gość pomijam matki bo one
k*urwa sie z kosmosu wziely:D jak masz takie zdanie ciole w kupie pisany to dotyczy wszystkich kobiet twojej mnamusi tez :classic_cool:

Gość do jarecka
kobiety to gupie kurwy :D

Gość poooop
kobiety to glupie kurwy dlatego faceci z kafe to geje

Gość do jarecka
jarecka ..mozna cie obrazac a wręcz nalezy :P scierwo

Gość poooop
I teraz oczywiscie sie beda wypierac ;)

Gość do jarecka
raczej ty jestes nic nie wartą szmatą jestes mniej warta od 1 grosza :P

Kobiety powinny być szkolone na żołnierzy. Żaden mężczyzna nie jest tak bezwzględną, twardą psychicznie, okrutną, mściwą istotą.

Gość aniołek numer 1
Dla nas liczy się kasa,a dla was wygląd ;D świat i ludzie są do gnoju,wszyscy traficie do piekła hihi ale ja taka nie jestem ;)

Gość NadszedlTenCzas
Zacznijmy od tego, że nikt z nas nie ma pojęcia jaka była jego mama kiedy była młoda.. więc osoba, która powiedziała, że jego była inna niech lepiej pojedzie na grzyby ale zaznaczam.. kiedyś były inne czasy, kobiety ceniły sobie honor, nie zdradzały aż tak jak dzisiaj, liczyła się miłość i facet a nie kasa. W tej chwili to co się wyprawia przechodzi ludzkie pojęcie... Uchylę Wam rąbka tajemnicy z moich prywatnych i tylko dla mnie obserwacji a propo kobiet. Zacząłem 'działać' mniej więcej od ponad roku.. stworzyłem profil na NK, ubarwiłem go na tyle, że wyglądał całkowicie na realny (swoich danych tam nie wstawiłem) To co przez ten już długi czas zobaczyłem woła o pomstę do nieba... pomijam fakt, że w momencie kiedy konkretnie siebie przedstawiałem (oczywiscie, bez zadnych przesad.. troszeczke barwilem swoja wlasna postac, ale naprawde nie duzo, do tego dobra bajerka (ktora nie watpliwie mam.. co udowodnily moje 'badania') to praktycznie wiekszosc singielek do których sie odzywalem (oczywiscie tez nie mialem pewnosci, ze to byla singielka.. nie zawsze kobieta musi wrzucic fotke swojego faceta na profil) byla skłonna na spotkanie w wiadomym celu... najsmieszniejsze bylo to, ze wiekszosc tych kobiet po moim zagadaniu odpisywała negatywnie.. po paru nastepnych wiadomosci juz byly gotowe by podac swoj nr gg i tel. ale mowie.. te laski jeszcze ujdą (chociaz tez to pokazuje jak latwo taką suke skołować, kiedy się dobrze ją zbajeruje) ALE PANOWIE!!! ile ja mężatek nakręciłem.. rany, aż mi było żal mężów! conajmniej 10 mężatek było skłonnych na spotkanie w celu sexu... to po prostu paranoja, wiele z nich wysyłało mi specjalnie robione dla mnie fotki w bardzo erotycznych pozach i kostiumach nikomu o tym nie mowilem a ni nie zamierzam przedstawiac danych tych kobiet.. zostawiam to tylko i wylacznie dla siebie, wiec maja farta, ze trafiły na w porządku kolesia.. chce tylko pokazac, ze praktycznie kazda kobieta to tepa suka

Albo nie, jednak sie pomylilem. Żadna kobieta nie ma honoru, odwagi, nie czuje przywiązania do ojczyzny, nie chce pomagać innym ludziom, a te cechy je dyskwalifikują by iść do wojska.

Gość Lustro prawdy
Jak widać, autor wyciągoł wnioski ze swojego gównianego życia. Jaki poziom faceta, takie kobiety. Nie ładnie że wszystkie wrzucasz do 1 worka

ALE PANOWIE!!! ile ja mężatek nakręciłem.. rany, aż mi było żal mężów! conajmniej 10 mężatek było skłonnych na spotkanie w celu sexu... to po prostu paranoja, wiele z nich wysyłało mi specjalnie robione dla mnie fotki w bardzo erotycznych pozach i kostiumach buhahaha:D:D