Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość bdwbib

czytelniczki cafe

Polecane posty

Gość bdwbib

Szkoda, że Czytelniczki cafe, tak są wybiórcze w swych lekturach. Tak 15-20 lat, to o urodzie, a chłopcy to bee, albo i nie, i czy dziewica to dobrze czy nie, a to pryszcz ma, to beee, a trochę starsze, że fajny chłopak, a czy cycki to ona ma se powiększyć, a czy kiecka to fajna, no i dochodzi wątek, że śluuuuuuuub, i jaką suuuuuukienkę, błagam pomoooooocy. No jak się uda z tym śluuuubem, to dziecko, która na grudzień, a na czerwiec, no zaczynamy razem, ile kresek na teście, a potem wir pieluszki, wysypki, a przedszkole. A potem to mąż mnie wku..wia, a z rachunkami to se radzimy. A my nie. Błagam pomocy. Mąż mnie rzucił. Zdradza mnie. Ojjjjj samotne my w sieci kobiety polskie łączmy się. A może nie rzucił. My zrzućmy kilogramy. Nie jest źle. Potem już ku starości szybuje czas. Oj to się nazywa życie. Tak to już jest. No, życie. Szczęścia są tylko chwile Na męskich forach to samo, choć tematy inne. Tak, to wszystko nazywa się zniewoleniem umysłu, nazywa się piekłem albo kołem życia i śmierci (w zależności od szerokości i długości geograficznej), nazywa się niewolą babilońską, nazywa się byciem szarym człowiekiem, nazywa się czytelnikiem gazet i telewidzem, nazywa się targetem (w agencjach reklamowych tak się nazywa), różnie się nazywa. Jak to jest, że wieczne, nieśmiertelne istoty, o umysłach obejmujących nieskończoność, zamykają się w takich dybach???? I zapominają kim są ? Że Ci których przeznaczeniem jest całkowite szczęście zadowalają się ochłapami?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować