Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość logistyyk

Mam 24 lata i jestem, no wiecie hehe, ale wolę resztę życia spędzić sam niż

Polecane posty

Gość logistyyk

z jakimś pasztetem który nie będzie mi się podobał :D nie czarujmy się, wygląd MA znaczenie :classic_cool: i mimo iż ideałem to ja może nie jestem ( mowię o tym jaką mam osobowość, charakter i podejście do życia, ) to wolę resztę życia spędzić sam niż z jakąś paskudą :o tak wolę być sam [cześć] gdybym miał wybierać między brzydką inteligentną, a piękną a głupią, to zdecydowanie biorę idiotkę :D :classic_cool: wiem zaraz mnie zbluzgacie że się nie zgadzacie i będziecie na mnie pluć i wyzywać, ale nie mam zamairu dyskutować z pasztetami [cześć] ;) samotność wcale nie jest taka zła, można się do niej przyzywczaić i ją zaakceptować, znaleźć sobie jakieś fajne zajęcie,m coś co się lubi robić, i przede wszytskim przestać myśleć o sukach :D i wówczas życie znów może być piękne :classic_cool: pozdrawiam ;) [cześć]

Gość logistyyk
po to są fora by dyskutować :D nie podoba Ci się to

Gość paskuda27
a co ty chcesz od paskud? ciekawe jak ty wyglądasz?

Gość lateksowe wdzianko
tak właśnie zrób, a jak bedziesz gdzieś z nią chodził, to ją zakneblujesz ;)

Gość laska po trzydziestce
no tak, znaczy że nie znalezłeś nawet żadnej głupiej która by Cię zechciała.....hmmmm ciekawe czemu ? czy z powodu Twojej aparycji czy wrednego charakteru ? a na serio podejrzewam że powodem jest raczej Twoje prawictwo tudzież inna orientacja seksualna

Gość poka fottttte
poka fote

Gość logistyyk
laska po trzydziestce no tak, znaczy że nie znalezłeś nawet żadnej głupiej która by Cię zechciała.....hmmmm ciekawe czemu ? czy z powodu Twojej aparycji czy wrednego charakteru ? a na serio podejrzewam że powodem jest raczej Twoje prawictwo tudzież inna orientacja seksualna nie znalazłem bo już przestałem szukać, nie mam zamiaru dalej usługiwać wielmożnym paniom, które uważały mnie za kolegę tylko wówczas gdy ode mnie czegoś chciały :o a paszczurom mówię stanowcze NIE ! aparycję mam dobrą, daję sobie 7,5 na 10 :) natomiast charakter, no cóż, byłem kiedyś miłym, dobrym grzecznym i pomocnym , ale w końcu miarka się przebrała i obecnie jestem wulgarnym chamem :D nie myślę o przyszłości, żyję chwilą i dobrze mi z tym ;) nie jestem żadnym gejem :o a prawictwo mi nie przeszkadza i nie mam zamiaru się nad tym użalać że jeszcze nie zaruchałem :D gdy bardzo mnie przyciśnie nie mam problemu ,śłicznych laseczek na roksie czy odlotach nie brakuje, a umówienie się z nimi to gwarancja mile spędzonego czasu :D

dla każdego jego raj :) alebo piekiełko, no jak kto woli :D

Gość awangarda negacji
Logistyk Swój manifest ogłosiłeś w DZIEŃ ZWYCIĘSTWA 9 maja ! Jesteś wielki ! Myślę tak samo jak Ty. Może z tą różnicą, że nie zamierzam być dziwkarzem. Natomiast ten twój wpis, jest tego rodzaju, że można go polecić rozmaitym prawikom-mazgajom, płaczącym jak to im źle i jaka to katastrofa, że żadna samica ich nie chce. Nie po to żyjemy, żeby zasługiwać na ich szacunek czy zainteresowanie. Wszyscy żyją dla siebie i w końcu po to, by umrzeć, a wymogi życia społecznego, kształtowane przez różne samicze oczekiwania którym chcą sprostać samce, to PIC NA WODĘ. Na pozhybel. :)

Gość logistyyk
raj i pieło to wymysł sukienkowych talibów którzy okupują ten kraj :( , sprzedają durnym ludziom iluzję, że jak będą dobrzy, zapierdalać co niedzielę i w inne święta do kościółka, modlić się no i rzecz jasna dawać kasę katabasom, to pójda do nieba gdzie będą żyć wiecznie :D i większość durnych polaczków wierzy w te bajki :o tzn czy większość to bardzo wątpię, gdyż w znakomitej większosci łażą na ten niedzielny spęd w obawie o to "co sąsiedzi powiedzą" jak nie pójdą :o koniec off topu :D

Gość logistyyk
awangarda negacji dokłądnie tak kolego :) po co się żalić i umartwiać nad sobą, jak życie / świat jest piękny i szkoda czasu na uganianie się za babami :o a poźniej te ich pojebane gierki, tak patrząc na różne pary, to tylko na początku są może szczęśliwi, a poźniej wraz z upływem czasu wszystko się pieprzy :( ciągłe kłutnie, i różne nieporozumienia itd będąc sammeu jest się niezależnym, nie trzeba się nikomu tłumaczyć gdzie po co na ile idziesz, mozesz robić co chcesz, kiedy chcesz itd , wiem że to egoistycznie zabrzmi ale masz również całą kase dla siebie, cały czas dla siebie :D można się oddać swoim pasjom, robić to co się lubi :) dziwkarzem nie jestem, ale niewykluczam że być może z ciekawości umówię się z jakąś ;) :D bo tak na prawę co za różnica czy będzie to laska z roksy/odlotów , czy jakaś najebana panienka z dyskoteki ?? z tego co słyszałem dziwki teraz mają kryzys, bo panienki teraz puszczają się na potęgę :o a później pisze na kafe że ma 19 lat i w ciąży :o :D i będzie sama wychowywać bachorka :classic_cool:

Gość autor ma racje

pfff :D Nie zapędzaj się. Niebo, piekło... pfff :D ... To była luźna sentencja bez religijnych podtekstów, człowieku :O Nie rozśmieszaj mnie z tym kościołem. Pfff :D Ale z ciebie mądrala la la la :D

Gość logistyyk
nie lubię sukienkowych i tyle

Gość bzdóra jak mało ktura
Wiesz Ty co...śmieszący jesteś. A bądź sobie sam masz prawo. Tyle że śmieszące jest to, że mówisz że z pasztetami nie będziesz gadać (|bo w domyśle to gorszy gatunek) samemu nie będąc Dżastinem Timbelejkiem albo inszym Patisonem. Ciekawe, że zajebiści faceci nie oglądają się na brzydule, znajdują sobie równie zarąbiste panny i nie trąbią na około że "pasztety do gazu" tylko są szczęśliwi tak po prostu.

Gość ja tez nie chce brzydkiej
wole byc sam

Gość bzdóra jak mało ktura
jak tak Was czytam to chyba rzeczywiście zostanę lesbijką

Gość naczelny ham kafe
dobry pomysł z tym zagazowaniem pasztetów :D] powinno być to obowiązkowe ustawowo :classic_cool: w ogóle to ludzie z jakimiś defekami i ułomnościami powinni być exterminowani i nie powinni się rozmanżać i przekazywać swoich gównianych genów dalej :D

Gość naczelny ham kafe
oczywiście że tak ;) jednostki wadliwe bez względu na płeć powinny być exterminowane :classic_cool:

Gość brzydale to wieczne prawiczki

Gość ersthd
również wolę być sam niż zadawać się z jakimiś obleśnymi babami :o

Gość ononon.,.
Mam takie same podejście jak i Ty, z tym że trzeba mi było przeżyć 24 lata żeby to sobie w 100% uświadomić. Na nic się starać dla takich, szkoda zdrowia i pieniądzy.

Gość tez wole byc sam

Gość hjopohfrdffsaaa
jestem atrakcyjna ładna, zgrabna ale wolę być w związku z bogatym pasztetem niż z biednym przystojnym