Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość logistyyk

Mam 24 lata i jestem, no wiecie hehe, ale wolę resztę życia spędzić sam niż

Polecane posty

Gość materialistka z ciebie

Gość logistyyk
hjopohfrdffsaaa ważne byś była szczęśliwa :D widać kobiety to jebane materialistki :o :D ale skoro udało ci sie usidlić jakiegoś bogacza to dobrze dla ciebie ;) zawsze możesz mieć jakiegoś atrakcyjnego kochanka :) no chyba ze ten twój pasztet jest dobry w te klocki :classic_cool:

Gość Onan Koniobijski
Autor ma rację. Znaleźć sobie jakieś ciekawe hobby, jakąś idee. One nigdy nas nie porzucą i nie zdradzą, im nie ważne będzie kim jesteśmy i jak wyglądamy :)

Gość hjopohfrdffsaaa
ładna twarz, zgrabne ciało wymagają odpowiedniej "oprawy" a co taki biedak może mi zaoferować. nie samą miłością człowiek żyje

Gość hjopohfrdffsaaa
jak facet chce przy swoim boku mieć LASKĘ- to musi o nią zadbać i w sensie uczuciowym i materialnym

Gość Nikt mnie nigdy nie Pokocha
No i masz racje;) nareszcie ktoś o zdrowym podejściu. Ja też, mimo, że jestem brzydka, wole samotność, niż być z jakimś facetem, który nie spełniałby moich wymagań. Nie chodzi o wygląd jedynie, oczywiście.

Gość dogarowbaby
ABSOLUTNIE POPIERAM AUTORA TEMATU również wolał bym być z piękna i nie co głupią laską - którą i tak mozna zawsze wychować pod siebie... niż z brzydką i inteligentną... która by i tak cyrki odstawiała-bo brzydota+inteligencja=zawiść

Gość Ale ty logistyk musisz być
brzydki albo masz totalnie zjebany beret.24 lata i prawiczek.Śmiać mi się chce z takich jak ty.Facet w tym wieku ma wiedzieć jak to się robi,z czym to się je.

Na szczęście brzydka nie jestem i wypierdalam takich lewusów z łóżka.Piękne kobiety są dla doświadczonych a ty się ucz na pasztetach.Nie dla psa kiełbasa.

Gość wokalistaaaaa
do osoby "ale ty logistyk muysisz byc" a ty co blerwo jebana.. pewnie juz popuscilas szpary 10 facetom co??? ty kurwa tepa szmato!!! w stu% popieram autora tematu!!! ja sam wolal bym byc prawiczkiem niz ruchac jakies blazy!! AAA FE!! Precz z blazami!! TYLKO ATRAKCYJNE KOBIETY SIE LICZA

tak, koleżanki mówią na mnie 'dziwka' ale ja nie wiem czemu... mam 21 lat i spałam raptem z 14-stoma chłopakami, czy to aż tak dużo?

Wy sami jesteście pasztety.A do tego prawiczki.Oczywiście,że liczą się tylko atrakcyjni ludzie a nie takie platwusy jak wy.

Gość wokalista na zamowienie
a ty jestes brzydka glupia tepa suka, na ktora nawet nie chcial bym sie spuscic

Jasne,marzyłbyś o tym na mój widok.Ale pozostałoby ci się tylko obejść smakiem.Na takich jak ty nawet nie spoglądam a jak już to tylko z politowaniem.

Śmieję się z was i tych waszych spojrzeń,ale zdajecie sobie sprawę,że za wysokie progi dla was.

Dla was są pasztety.

Gość logistyyk
wizualnie wyglądam spoko :D zdjęcia nie będe wklejał, ale z twarzy podobny jestem do Jasona Stathama, mam 185 wzrostu, waże 80kg, brunet, brązowe oczy, regularnie ćwiczę ;) a charakter, no cóż....

A ja jestem z twarzy i figury podobna do Angeliny Jolie.I nie interesuje mnie wasze powątpiewanie w to co napisałam.Mam to w 4 literach.

Gość wokalista na zamowienie
ta hahahahaha!!! rozpierdalasz mnie blazo gdybys byla atrakcyjna to bys nie siedziala na kafeteri :classic_cool: i tyle w temacie

Nudzi mi się.A co myślisz,że mam chodzić po ulicach i ruchańska szukać?Szmatą nie jestem.Weź człowieku,żal mi cię.

Gość boski facettt
to oczywiste, ze to jakas blaza.. atrakcyjnych tu nie ma :classic_cool:

Gość wole byc prawiczkiem
niz uzerac sie z babami

Rozwala mnie myślenie niektórych ludzi,że atrakcyjni nigdy się nie nudzą.Ale brzydki ładnego nie zrozumie.

Nie interesuje mnie,że powątpiewacie w moją urodę.Mam to głęboko w dupie.

Gość ta laska to jakieś dno
po pierwsze atrakcyjne kobiety nie wypowiadają się w ten sposób po drugię gdybyś była atrakcyjna to wlasnie by jakis facet bajerował z toba, a nie nudzila bys sie na tak zenujacym forum a po trzecie i uwazam, to za całkowitą prawdę.. jestes facetem, ktory robi sobie jaja i prowoluje.. :) tak czy inaczej, olewam cie pasztecie :classic_cool:

Boski facecie,skoro atrakcyjnych tu nie ma,to ty też jesteś brzydki,co pięknie potwierdziłeś powyższym stwierdzeniem.

Gość boski facettt
jestem konkretnym i przystjonym facetem, ktory bawi sie kobietami... a tutaj jestem po to by gnębić takie gówna jak ty :)

Wierz mi,że bajerowanie,nawet przez atrakcyjnych facetów,robi się z czasem nudne.Nudniejsze niż nic nie robienie. Sposób w jaki tu rozmawiam jest dla mnie odskocznią od codzienności.Jestem w kontaktach z ludźmi bardzo kulturalna,nie bluźnię.