Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klawiatura qwerty

problem z autoagresją???

Polecane posty

Gość klawiatura qwerty

otóż mam problem... jak w temacie. więc od kilku lat cierpię na anoreksję, bulimię, napady, obsesyjne liczenie kalorii, to wszystko zżera mnie od środka.... ale nie o tym mowa. chodzi przede wszystkim o cięcie się, które jest moim 'wyjściem' z trudnej sytuacji, na którą brak mi już nerwów bądź z cholernego i uciążliwego doła, którego mam już od kilku dni. podkreślam, że to nie jest tak, że chodzę cały czas z żyletką i tnę się co minutę z powodu rozlanego mleka. mam tak co kilka miesięcy... przyjdzie taki niż emocjonalny, że cała się trzęsę i muszę to zrobić, bo inaczej nie dam rady. nie robię tego głęboko. sam widok krwi mi wystarczy. nie musi lać się strumieniem. chciałam iść z tym do lekarza, ale stwierdziłam, że nie muszę bo jestem normalna. głupi topik, pewnie nikt nie odpowie. ale przynajmniej się wyżalę. :(

Gość cool cool
"chciałam iść z tym do lekarza, ale stwierdziłam, że nie muszę bo jestem normalna." już samo to stwierdzenie jest dowodem, że jesteś nienormalna. więc się lepiej wybierz do jakiegoś dobrego psychologa 🖐️

Gość Zombina szukający zembiny :P
pierdol psychologów bo trafisz na jakiegoś pojeba ,albo pojebkę i we łbie Ci zjebie nieźle...znajdź gacha , pierdol dzień i noc jego i wszystko wokół, no i cool :P🖐️ sznyty u dziewczyny są sejksi :)