Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uczennica pica

jaki wstyyyyd!!!!

Polecane posty

Gość uczennica pica

wiecie co, az mnie ciarki przechodza na mysl o tym co się stało ale no własnie - stało się. jestem w 2 liceum i chodzę na korki prywatnie do mojego nauczyciela z matmy. facet jest do rzeczy, konkretny, dobrze tłumaczy a poza tym jest przystojny i każda dziewczyna na niego "leci". Do rzeczy... w sobotę u niego byłam i stała się masakra! W czasie gdy siedzieliśmy nad matma dostałam okres, wyraźnie to poczułam, że to już.Ale mieliśmy za chwilkę kończyć wiec dałam sobie spokój z łazienką ( i tak nie miałam podpaski:o) i pomyślałam, że przecież i tak nie leci ze mnie jak z cebra, to tylko kilka kropelek... i nagle poczułam, że ze mnie dosłownie LECI!!! Jeszcze nigdy tak obficie nie leciało ze mnie na początku. Az się bałam wstać:o No i niestety, miałam rację. Przeciekły mi jeansy (bardzo!) i zostawiłam na krześle ( z tapicerką) plamę o średnicy ok 20 cm:(On chyba nie zorientował się od razu, a może udawał, a ja biegiem poleciałam do przedpokoju i założyłam kurtkę (długą). Straszny wstyd. Dziś miałam 2 matmy i nie poszłam. Strasznie się głupio czuję. Nie wiem co robić

Gość nudyyy
he he he! rzeczywiście wstyd! ja umarłabym na Twoim miejscu

Gość nie no poczatek tematu
wspolczuje :(

Gość nastepnym razem
pieluche wez ze soba na wszelki 🖐️

Gość forever young.
ale z ciebie brudas! to nie wiedziaklas ze na dniach masz dostac okres?? moglas sie zabezpieczyc chocby wkladkami higienicznymi.

Gość dupabladahehehe
wspolczuje Ci.. ja nie wiem co bym zrobila:( i co treaz zamierazasz zrobic? wkoncu bedziesz musiala isc na jego lekcje.. a ile on ma lat:D:D?

Gość Różowaaaaa17
Ja miałam podobną wpadkę. Przeciekłam na informatyce. Informatyk ciacho jakich mało a ja w białych dzinsach :( Wstyd na całą klasę;( a okresudo konca nie przewidzisz, raz jest tydzień wcześniej a raz tydzień później.

Gość uczennica pica
dokładnie, mam jeszcze nieregularne cykle, terminy wahają się nawet do 2 tygodni, nie przewidziałam:( z reguły przed okresem miewam zwiastuny w postaci pobolewania brzucha etc, a tym razem nic nie zapowiadało katastrofy! nie miałam wkładki, fakt, ale nawet gdybym ją założyła przeciekłam na wskroś - nic by mi nie pomogła, po prostu ten nauczyciel ma 28 lat i nie wygląda na swój wiek (młodziej). No po prostu nie wyobrażam sobie teraz pójść na matmę. Niewiem jeszcze jak to rozwiążę. Mam go przeprosić? Boże jaki wstyd

A nic co ludzkie nie jest mu obce-więc bez paniki. On nic nie powie bo nie będzie wiedział czy to na pewno Ty- każdy będzie milczał i jakgdyby nigdy nic nie było tematu.

Gość i co sie takiego stalo
powinnas wstac z krzesla, przeprosic itd i sprawa załatwiona, a teraz im dluzej go unikasz tym gorzej

Gość uczennica pica
a kto jak nie ja? tam nie było w tej chwili tabunu ludzi, dziewczyn a plamę przecież musiał w końcu zobaczyć, była świeża:onie mogę "wypisać się z tych zajęć" to nie studia tylko LO, jestem w klasie humanistycznej, inny nauczyciel możliwy jest tylko na mat-fizie, a tam sobie nie poradzę...ech przecież nie będę zmieniać szkoły miesiąc przed końcem roku:( zresztą nie przyznałabym się rodzicom dlaczego, naprawdę jestem w kropce on czasami bywa taki ironiczny i boję się że będą padać aluzje, w każdym razie nie widzę się teraz na matmie:(

Gość uczennica pica
a co Wy zrobiłybyście teraz na moim miejscu, proszę o powazne wypowiedzi, ja nie mam pomysłu

Gość Hani
ciężko,żebyś przez taki epizod rujnowała swoje plany czy przyszłość.Może sie zdarzyć każdemu.Zwłaszcza młodej dziewczynie. Swoją drogą to ja myślę,że nikt normalny by się z tego nie nabijał,moim zdaniem facet przemilczy sprawę.Chyba powinnaś zrobić to samo,lub ewentualnie przeprosić.Zobaczysz sama. głowa do góry,to nie koniec świata,kiedy bedziesz się z tego smiać:)