Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

blablablablab

To naprawdę obrzydliwe czy przesadzam?

Polecane posty

Gość Kafeterianka252
wiesz , mam męża i jestem z nim już dłuuugo. Czasami jak robię pranie, zauważam na jego majtkach "coś". No piękne to nie jest ale puszczam to bookiem,... Oni chyba mają taką anatomię... Zrób tak jak ja- nic nie mów a jak dostaniesz okres to załóż gatki i zabrudzone połóż gdzieś w widocznym miejscu, jak się czepnie to powiedz, że ci sie "zaplątało"... Poprowadź z nim wojnę psychologiczną(tylko bez przesady) tak poza tym dopiero uczycie się żyć razem... Więc naucz go higieny:)

Kafeterianka252 chyba tak zrobię. Na pewno mu wybaczę bo z takich rzeczy ludzie się nie rozstają (szczególnie, że było to jednorazowe) ale potrzymam go trochę na dystans. Może będzie się bardziej w przyszłosci pilnował. Zasraniec jeden :P Nie wyobrażam sobie, żebym coś takiego zrobiła. Chyba bym umarła ze wstydu.

Gość Kafeterianka252
No może z tym okresem to dziwny pomysł, ale to zależy od charakteru. Inaczej na męża nie wpłynę. Moge gadać, gadac,gadać a on i tak swoje. Wtedy terapia szokowa najlepiej skutkuje.:):):) Taki związek mamy śmieszny:):) No a z nim wyluzuj:):):):) Życzę powodzenia kochana:):) Bo wiem jak to jest zyć z FACETEM:):)

Kafeterianka- to średni pomysł, jak dla mnie :o Po tkaiej Twojej akcji facet se pomysli, że skoro Ty zostawiasz na wierzchu brudne majtki to i on może. Poza tym- autorka tutaj wspomniała chyba o incydencie z RĘCZNIKIEM, czyli rozumiem, że facio był w łazience i wytarł brudną dupe w czysty ręcznik, bez umycia tego dupska wczesniej? Bo rpzeciez nie wierze, żeby na niego narobił....Trochę teog nie czaje, CO MU SIĘ ZAPLĄTAŁO? To nie mógł się umyc a potem wycierać? :o

Gość chinota
po prostu tyłek po sraniu trzeba umyć, a nie wycierać potem w ręcznik, on chyba nie umie się myć skoro nie umył dokładnie - muszisz go nauczyć myć własny odbyt po sraniu, a wtedy sytuacja się nie powtórzy :D Obrzydliwe nie jest, jeśli mój by tak zrobił to bym mu powiedziała co myślę i by się potem pilnował na pewno :) Mój jest czyściutki i wrażliwy pod względem swojego wizerunku :)

Gość szczerze to ja juz bym na
miejscu tego faceta nie chciala byc z toba jak ty zamiast sie dyskretnie zachowac to ryja prujesz o jego kupke

Gość Kafeterianka252
SĘKATA- No jak mu wytłumaczysz, że ci też nie miło patrzeć na jego brudne rzeczy tak jak jemu nie miło jest oglądanie świeżutkiego okresu:):) Ale to był tylko przykład.

Kafeterianka252 dzięki. Ale i tak ta cała sytuacja jest dla mnie niepojęta. Chłopak odpierał zarzuty mówiąc, że zapomniał żelu, śpieszył się, nie zauważył :O Według mnie to głupie bo samą wodą też można się umyć dokładnie. Ale jedno wiem, że po awanturze pewnie będzie się pilnował.,

Gość kafeterianka jestes obrzydliwa

Gość Kafeterianka252
Wiem, że jestem ...hymmm..obrzydliwa:):) No ale cóż:);) dobrze, że mój facet ma pozucie humoru:):) Inaczej na niego nie zadziałam:):)hihihi blablabla- nie ma sprawy. Na pewno będzie się pilnować-o to się nie martw:)

Gość oj dziewczyno
"Kurczę. Naczytalam się, że po ślubie wszystkie jego wady należy pomnożyć razy 10 " spokojnie, słoniowego kupska ci nie zrobi, bo ręcznik za mały 🖐️

Gość zartownisiaaa
podobno dziewczyny lubia braz :D

Gość a mnie drodzy kafeteriusze
najbardziej rozwala, że z jednej błahej sprawy zrobiliście niemal filozoficzną dyskusję. rozdrabniacie się nad tematem, jakby to było niewiadomo co.. hahahaha, ale rozkminy.

Gość Kafeterianka252
No to są w końcu efekty nudy:):) Trzeba coś rozkminiać, nie?