Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

blablablablab

To naprawdę obrzydliwe czy przesadzam?

Polecane posty

Nocował u mnie facet. Po kąpieli zauważyłam na ręczniku brązową plamę. Powąchałam a to ... Pokazałam facetowi ręcznik, ten zaczął kręcić, że to błoto - podsadziłam mu pod nos. Dzisiaj się do niego nie odzywam.

proszę bez takich obrzydliwych PROWOKACJI od rana !!! :o ludzie tu śniadanie jedzą!! :o

Na początku nie miałam pojęcia co to jest. Myślałam, że to kakao bo wieczorem piliśmy. Myślisz, że nie było to ohydne? aż mnie odrzuciło

O k...... Sama czytam początek i naprawdę wygląda to na prowo. Ale niestety nie jest😭 Coś takiego zdarzyło się ten jeden raz. Wcześniej nocował i nic nie było 😭

Gość fuuujjjjj
weź mu powiedz że od podcierania tyłka to jest papier toaletowy i niech przychodzi ze swoim ręcznikiem! Fu zaraz się porzygam!

Gość apapka
dziwne obyczaje u mnie każdy ręcznik po każdej kąpieli ląduje w koszu na pranie i nikt go nie ogląda ani nie wącha ale u ciebie widać w użyciu jest jeden ręcznik w miesiącu , to może te przydziały na ręczniki zwiększ albo mu kup jednorazowe :D

Wiecie jakie było jego tłumaczenie? ,,Dziewczyny mają lepiej. Facetowi zawsze może się coś zaplątać tam z tyłu" Nie wiem czy się z tego śmiać czy płakać.

Najgorsze jest to, że facet jest moim narzeczonym. Planujemy już ślub, on remontuje nam dom. A tu takie coś!

Gość honzalonso
po ślubie to częściej będziesz miała takie niespodzianki przyzwyczajaj się :D

Gość Mikusek
co sie moze zaplatac tam z tylu?? Powinien Ci kupic nowy recznik

Gość proste
buahahahaha no ostro, nie dość że będą pieluchy to jeszcze ciulowi dupę będziesz myła ale dom buduje...:P

Nigdy mu się coś takiego nie zdarzyło. Po prostu szok ! 😭 Jestem skołowana i szczerze, nie mam pojęcia co teraz zrobić 😭

Gość honzalonso
no to najważniejsze że buduje i ślubu chce takich teraz mało jak na lekarstwo :P to co przy tym znaczy jeden obsrany ręcznik :D :D :D

Gość eeeetameee
obrzydliwe, moze pampersy powinien nosić:) jak on dupę myję? Nawet jak się nie podtarł, to po umyciu nie powinno być czegoś takiego! Brudas się nie myję, chodzi gównem oblepiony. Fuj, gratuluję narzeczonego. :-(

Gość uprac recznik i po sprawie

Gość proste
honzalonso :) dobre no nie wiem a może mial srakę chwilową? może daj mu szansę chociaż ja bym mu to wtarła w ryj i fora ze dwora nie mogłabym z takim spać ble

Ehh no trudna dla mnie ta sytuacja. To było takie obrzydliwe, żałosne... Nigdy bym się takiej rzeczy po nim nie spodziewała. Dzwonił przed chwilą. Mówił, ze nic się nie stało. Wydarłam się i skończyłam rozmowę.

Gość kobieto weż Ty się opanuj z
powodu czegoś takiego zastanawiasz się co dalej z wami , gorsze rzeczy Cię w życiu czekają .

Gość oj dziewczyno
nasrał na ręcznik a ty to wąchasz z nadzieją, że to kakao?? Dobrze, że czekoladki wcz nie jedliście, bo byś jeszcze liznęla, zeby sie przekonać :o :D :D :D nie wiem, co jest bardziej obrzydliwe.

Gość oj dziewczyno hahaha
'oj dziewczyno"-dałaś po garach hahahahahahahahahah padam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Kafeterianka252
Nooo.... Trochę dziwne. Moim zdanie nie potrzebnie mu to pokazałaś, może mu się "zdarzyło" i nie wiedział co ma z tym zrobić.:) Mogłaś to przemilczeć, bo było mu pewnie bardzo głupio. Ale to facet... Najlepiej nie przeżywaj tak tylko zacznij się z tego śmiać. Chyba nie rozstaniesz sie z nim tylko z tego powodu. :):):) Taka prawda kochana:)

Gość Kafeterianka252
up

Kafeterianka252 Przed chwilą u mnie był. Krzyki, awantura. Siadły mi nerwy. Oczywiście przepraszał i obiecał że nic takiego się nie powtórzy. Kurczę. Naczytalam się, że po ślubie wszystkie jego wady należy pomnożyć razy 10 . Widzę przed oczami zasrane ręczniki każdego dnia 😭

Gość Kafeterianka252
Musiało mu być głupio... skoro tak zareagowałaś, to na pewno mu sie to nie powtórzy:):)

I w tym momencie: ,, Facetowi zawsze może się coś zaplątać tam z tyłu" oplułam monitor :D buahahahahaha niezłe provo :D