Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mikuśśśka

Mam 14 lat i jestem w ciąży!

Polecane posty

Gość little_dragon
łamiesz się i rozpaczasz, ale na Internet pierwsze kroki? powiedz matce, ona kocha zawsze, nie wyrzuci. i zadzwoń pod 116 111 (Telefon Zaufania Dla Dzieci i Młodzieży)

Gość bez nicka i podszywów
cielątko się odezwało :P z mleczkiem pod noskiem :P

Gość little_dragon
prowokacja czy nie, pomoc jej się przyda :p

Gość do Rybnika sie leczyc!!!!!

Gość ecie-pecie
Jak potrafiłas sobie ch..ja do ci..y dać włożyć to teraz kombinuj smarkulo

Mamuśśka____ posłuchaj maleństwo :) nic się nie martw, nie jesteś ani pierwsza ani ostatnia. Będziesz miała dziecko i to jest cudowne...a wiek...no może i nie ten ale dasz sobie radę. usiądź spokojnie i przemyśl wszystkie za i przeciw i uwierz mi, że tych " za" znajdziesz o wiele więcej. Mamie tak czy siak musisz powiedzieć - zobaczysz nie wyrzuci Cię. Często matki - nawet te nie najlepsze pod wpływem ciąży córki bardzo się zmieniają, czasem odchodzą od alkoholu, bo widzą na nowo sens życia. A co do pozostałych... hmmm skoro Was tak strasznie drażni ortografia.. to nie musicie ani czytać ani pisać. Od razu, żeby było zrozumiale.. ja nie popieram , żeby mieć dziecko w tak młodym wieku ale skoro już jest to po co ten lincz, po co obraźliwe słowa ??? Ty Maleńka pamiętaj, że wcześniej czy później musisz skończyć szkolę ale wierzę w to, że ktoś tam na Górze będzie czuwał nad Tobą i postawi wokół Ciebie odpowiednie osoby :) Nie martw się , nie mieszamy w buszu...są instytucje, domu dla nieletnich matek, na pewno nikt nie da Ci zginąć. A powiedz mi z jakiego domu pochodzi Twój chłopak ? o ile chcesz o tym mówić ?>

Gość mikuśśśka
Mój chłopak... wychował się w domu dziecka... Dzięki za wsparcie bo na te odpowiedzi ktore mnie obrazily nawet nie chce mi sie opowiadac. co do artografii mam lateralizacje i dysgrafiie:):) dzieki za wsparcie:) musze sie uspokoic...

sxdsfgthyu przeczytaj co napisałeś czy napisałaś i zastanów się nad sobą ... najgorzej jak drzazgę w oku czyimś się widzi... a tej beli wulgaryzmów, którą kipisz to nie???? zazdroszczę zatem samokrytyki ;)

Gość dfghyjuk
TAKIE TO TYLKO DO WORA, I DO LASU

mamuśśka----- oj to przykre , bo ze strony teściów pomocy nie będziesz miała, chociaż może to i dobrze. Ja teściów posiadam i uważam , że to nic dobrego hihi

Gość mikuśśśka
widac ze nie tylko ja jestem z patologii

Gość mikuśśśka
patrycja75- dzieki

Przestańcie jej pisać,żeby usunęła. Przecież to maleństwo nie jest winne niczemu,one się na świat nie pchało . A tak poza tym nie chwalcie jej co niektórzy bo to nie jest zachowanie które można pochwalić . A ty pseudo mamuśko zastanów się nad sobą ! ODPOWIEDZIALNOŚCI SIĘ NAUCZ ODPOWIEDZIALNOŚCI !!!!!!!!!

dfghyjuk no comment wiesz jestem przeciwnikiem aborcji... ale w Twoim przypadku byłabym jak najbardziej za :) bo ani z chama pana nie zrobisz ani z bydlęcia człowieka ... roznosi Cię agresja... pewnie sam z sobą masz niewesoło... bywa i tak

Mamuśka ___ nie masz za co dziękować :) to ludzki odruch a co do dzieciątka... wiesz,że ono już czuje :) że nie może doczekać się jak Ciebie zobaczy :) poradzisz sobie, dobrzy ludzie Wam pomogą. Teraz masz potrójnie dla kogo żyć ... dla maleństwa, chłopaka i mamy :)

Seks z osobą poniżej lat 16 jest przestępstwem. Twój facet pójdzie siedzieć :o

Gość mikuśśśka
taa. jak on sam nie jest pełnoletni!

milimetrowa___ jeśli do mnie było to "nie chwalcie" - oczywiście, że nie pochwalam.. już pisałam...ale co mam wziąć ją ukamienować, bo jest w ciąży? Znam pannę, która była rok starsza... dziś jest po studiach, ma nienaganny dom... taki o jakim przez cale dzieciństwo mogla pomarzyć , bo.. rodzicie pili i ciekawie tam nie było Ważne, żeby chcieć dorosnąć, żeby zwrócić się do odpowiednich osób , instytucji, żeby nie siadać na laurach i nie oczekiwać tylko na mannę z nieba... może do tego inaczej podchodzę , bo kocham dzieci i te malutki i te większe :)

Gość mikuśśśka
nie...

różowa___ dadzą radę hihi nie bój nic... czemu wszyscy ją tu tak straszycie ? jest to złe co zrobiła ale na miłość boską bez przesady, ludzie

Mamuśka___ to nie wścibstwo moje ... tylko wiem, że w dużych miastach łatwiej jest znaleźć pomoc. Gdybyś chciała popisać , ale nie tutaj daj jakieś namiary

Gość mikuśśśka
nie... ze nie jestem z miasta:)

Patrycja może ukamienować to nie ale też nie pochwalać . ja tez kocham dzieci sama jestem matą 3 latki i tygodniowej córeczki,ale 14-latka w ciązy ? Przecież to jeszcze dziecko ! Którym bedą musieli się jej dzieckiem zając jej rodzice !!! Bosze Dzieci rodzą dzieci ..

Gość Twoje dziecko
wyglada juz jak maly czlowiek, teraz bedzie tylko rosnąć, ma wszystkie narzady, buzke, rączki nózki itp rusza się i czuje wszystko! więc na usuwanie jest za pozno...moja kolezanka urodzila w tym wieku co ty, ma dzis 14 letnią córkę i nie wyobraża sobie życia bez niej, dała rade.. Ty też dasz, ale musisz powiedziec matce, ona tez miala nieciekawa rodzinę, a potem babcia zakochana we wnuczce była.

Milimetrowa--- Gratulacje :) tak, wiem... masz rację ale ona nie jest jedyną panienką w tym wieku, która kiedykolwiek była i będzie w ciąży. Teraz nie ma już , co płakać nad rozlanym mlekiem

Patrycja-Dziękuję,tak wiem,że nie jest jedyna,ale przecież to jeszcze dziecko ;(. Nawet mi Jej szkoda,bo nawet się jeszcze dzieciństwem i dojrzewaniem nie nacieszy bo musi stanąc na wysokości zadania a nie usuwać czy poronić ! Przecież to dzieciątko już ma wszystkie narządy części ciała a ona chce poronić ! Nieodpowiedzialna "Mamusia" !!!