Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gigi29

Farbowanie cipki

Polecane posty

Gość Gigi29

W Stanach jest moda na farbowanie włosów na cipce. Chcę zrobić niespodziankę facetowi i pofarbować mój paseczek na blond. Latami robiłam się na gładko, teraz był zachwycony, że mam paseczek, że jest inaczej. Pytanie dla facetów- czy to fajny pomysł Waszym zdaniem? Dziewczyny, jak Wasze doświadczenia z farbowaniem?? Zwykła farba? Dodam, że z natury mam tam ciemne włosy.

Gość jarkooss
lepiej na łyso

Gość mmm.m
najlepiej na rózowo

a ja lubię ...może być pasek zafarbowany na blond....albo rudy.....mmmmmmmm....pyyyyyyyyyyyyycha....

Na blond? Blond mi by chyba nie odpowiadal ;) jakies takie za jasne ;) Czarny paseczek ok ;)

Gość Gigi29
Na razie przeczytałam na amerykańskich forach, że są nawet specjalne farby. Mój facet się kiedyś zachwycał cipką Sharon Stone z nagiego instytktu, przewijał ze sto razy, robił pauzy i twierdził, że była blond.

Gość ingalistka
Bardzo fajna sprawa, faceci uwielbiają różne takie niespodzianki. Jak widziałaś że kręcił go blond paseczek to oczywiście najpierw zrób taki właśnie. A potem - jest wiele kolorów, ja potrafię zrobić się nawet na zielono. Czerwień nie jest wskazana, bo facetom kojarzy się z okresem. Żeby nie mieć podrażnień jak farba wniknęłaby do pochwy zaklejam się woskowym plastrem do depilacji i farbuję. Fajny efekt daje niesymetrycznie przystrzyżona fryzurka z jakimś zdecydowanym kolorem. Kiedyś takim czymś zaskoczyłam swojego faceta przy wyjściu do sauny.

Gość Doktryner
Weź se zęby na czarno zafarbuj.

Gość Gigi29
Dziękuję za miłe wpisy, złośliwe- jak ten ostatni pomijam.

No super pomysł :O I pomyśleć że urozmaicenie życia seksualnego polega teraz na na robieniu sobie fanaberii z włosów łonowych. :P Skok to już za mało. :O Teraz by ktoś zwrócił uwagę warto się dodatkowo podpalić. :O :P :P

Gość Gigi29
Ingalistka- dziękuję za sprzedanie patentu, jak robić,żeby nie podrażnić skóry farbą. Dużo inforacji znalazłam na ten temat na stronach amerykańskich. Widać w Polsce dziewczyny jeszcze się krygują, nie chce im się nic farbować. Jedynie co to moda na wzorki robione szablonami. Zrobić się woskiem na łyso to nie sztuka. Ja 6 lat temu zrobiłam sobie inicjały mojego chłopaka henną na wysokości dołu brzucha. zachwycony był !

Gość Gigi29
\przykładowo: http://www.bettybeauty.com/press/oprah.html www.bettybeauty.com/press/people.html www.shopinprivate.com/smbicopuhady.html www.bettybeauty.com/ womenshealth.about.com/b/2005/07/26/is-it-safe-to-dye-pubic-hair.htm womenshealth.about.com/od/womenshealthandbeauty/ht/dyebodyhair.htm

Fajny pomysł. Ja też zamierzam pofarbować sobie włosy na jajach na kolor czerwony. A włosy na dupie na biały. To w ramach obecnej kampanii.

Gość maras
na stronie bettybeauty.com.pl są farby dedykowane do farbowania włosów na cipce. maja też blond

właśnie farbuję farbą Joanna blond. nic nie szczypie. wystarczy plastrem z opatrunkiem zasłonić wrażliwe miejsca. Już jestem znacznie jaśniejsza. do tego się opalę i będę hollywodzka ;)) Do tego sobie kupiłam klips na łechatczkę z wisiorkiem (taki gadżet). mam nadzieję, mąż się ucieszy z niespodzianki

Gość Amator111111
Sharon Stone to raczej z ciebie nie bedzie, raczej jakas doda może

Gość Amator111111
ufarbujcie sobie rów na brazowo, bedzie jak wielka kupa na miejscu

Gość gość
brawo dziewczyny uwielbiam taki paseczek i to jeszcze na bialo oszaleje