Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdziwiona_a1

dlaczego?

Polecane posty

Gość zdziwiona_a1

czesc wszystkim, moze ktos wypowie sie na ten temat?? wczoraj podczas drzemki i leniuchowania popoludniowego, zaczelismy sie piescic z chlopakiem, bylo tak milo bo spontanicznie i namietnie i kiedy rozebralismy sie wzajemnie on chwycil swojego czlonka i zaczal sie piescic, przekazal mi siebie po chwili ...no i na tym sie skonczylo, od doszedl i mi tez bylo przyjemnie na to patrzec ale dlaczego nie zechcial sie kochac??? cos mu nie odpowiada czy to normalne??

Gość felekfajfus
Chyba taką stosuje antykoncepcję :D ;)

Gość zdziwiona_a1
dzieki Felku :) tak to moze byc ten powod - myslisz ze tylko taki?? wiem ze faceci sa rozni i mysle sobie ze moze to objaw czegos zlego ?? no wiesz... to dla mnie troche smutne :) poczulam sie jakby mnie nei chcial :(

Gość ja powiem tak .....
a on pieścił Ciebie ?....miałaś orgazm ? no bo jeśli nie to czemu z nim o tym nie porozmawiałaś ?...tak samo trzeba było poruszyć temat stosunku może nie miał ochoty na sex a skoro się podniecił to chciał sobie ulżyć nie zważając na Twoje potrzeby .....

Gość felekfajfus
Zbyt często jeździ na ręcznym, więc co jak co ale rączka jest mu bliższa. To minie, nie przejmuj się .;)

Gość zdziwiona_a1
jest jedynakiem... do tego dlugo byl prawiczkiem... ma ta jakies znaczenie?? wczesniej bylo ok, od roku jestesmy razem i wczesniej kochalismy sie i mial zdrowe popedy :) moze jak cos zepsulam?? smutno mi :(