Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaskoczona samczą głupotą

Dlaczego dziś inteligentna puszysta dziewczyna przegra z atrakcyjna idiotką?

Polecane posty

Gość zaskoczona samczą głupotą

Czy faceci to bezmyślne małpy, które tylko patrzą na tyłek, cycki czy o zgrozo figurę, która często nie jest od nas zależna ? :-o

Gość dieta MŻ
czasem te puszyste inteligentne same sobie sa winne, a przeciez wystarczy tylko o siebie zadbac i mniej żreć

Każda inteligentna kobieta potrafi o siebie zadbać. Także brzydka z reguły jest głupia.

Gość infonia
dlaczego zakladasz, ze "atrakcyjna=idiotka" ? poszukaj puszystego iinteligentnego, a problem sama sobie rozwiazesz :D

Gość rockeerockeeet
co za pojebane pytanie... analogicznie czemu niski, przecietny facet przegra z atrakcjnym bogatym gosciem? eh autorka tematu to jakas sfrustrowana blaza.. nie ma o czym gadac

Gość ji;p
bo faceci patrza glownie na cialo, tak byl, jest i bedzie, i labo sie z tym godizsz albo skacz z mostu:O

Gość Peggy Sue09543
Jestem puszysta i inteligentna, przy tym atrakcyjna - ojjjj, nie narzekam na brak zainteresowania.

Gość a ty kogo szukasz
pewnie pięknego i inteligentnego? :D znajdź sobei mądrego brzudasa i problem z głowy :p dlaczego brzudkie dziewczyny zawsze uważają, że jak laska jest ładna to musi byc idiotką? czyzby brzydota jednak szła w parze z głupota i ciemnota? :p :p :p zadbaj o siebie, jak włozysz na siebei worek i czekasz aż cię ktos odkryje, to na nic twój trud...zadbaj o siebie, kup cos modnego, zmień fryzure, makijarz, może okaże się, że wcale taka najgorsza mneie jesteś nie ma brzydkich kobiet, sa tylko niezadbane!!!

Gość logistyyk
tak, dokładnie tak, wolę być z atarkcyjnie wyglądającą dziewczyną choćby nie wiem jak pojebana była niż z inteligentnym pasztetem zapraszam na mój temat w którym masz to wyjaśnione :D http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4462601&start=0

Gość lkjlkjlj
Trzeba mierzyć siły na zamiary. Czemu sobie nie poszukasz inteligentnego "miśka" tylko oczekujesz, że Cię jakiś superprzystojniak zechce? Sam np. patrze wiele bardziej na charakter niż na wygląd, ale jest jedna rzecz, przez którą nie związałbym się z daną osobą , mam na myśli zbyt dużą wagę. Nikt mi nie powie, że nadwaga jest seksowna. Faceci, którzy tak wmawiają jakiejś kobiecie z nadwagą kierują się wyłącznie chęcią jednorazowego przespania się z nią i nic więcej. A czemu o siebie nie zadbasz tylko masz pretensje do całego świata? Uważasz, że to w drugą stronę nie działa, myślisz że kobiety nie zwracają uwagi na wagę gościa? Pewnie nawet jeszcze bardziej.

Gość hjopohfrdffsaaa
do logistyk- ja jestem atrakcyjna, ładna, zgrabna ale......... wolę się związać z bogatym pasztetem niż z biednym przystojnym

Gość Lubiaca Miski:D
Miśki sa najlepsze mmmm:):)

Gość lkjlkj
Do lubiąca miśki: jakoś nie widzę żeby panienki do takich lgnęły, a znam takich paru.

Gość a czy Wy kobiety
chciałybyście za partnera gościa z małym 11 cm fiutem, wysokim na powiedzmy 165 cm, z fajnym charakterem, dowcipnym, inteligentnym, pomysłowym ? No chyba raczej nie ! Więc nie czepiajcie się, że nie chcemy puszystych inteligentek !

To dowodzi właśnie ich wybitnej inteligencji :) Pani autorko :) mając wybór kupiłabyś kosmetyki z Lidla czy od Diora ??

To dowodzi właśnie ich wybitnej inteligencji :) Pani autorko :) mając wybór kupiłabyś kosmetyki z Lidla czy od Diora ??

Gość hjopohfrdffsaaa
gdyby był zaradny finansowo-to TAK

lkjlkj - nie każdy musi mieć takie same gusta, mi się na przykład nie podobają szczupli, wypacykowani faceci, a zarośnięci z troszkiem tłuszczyku gdzieniegdzie są bardzo sexy:) tak do 200 kg;)

Gość jest to danse macabre
dla facetow nie liczy sie inteligencja tylko ladne cialo, ktore mozna pobzykac. oni moga mowic inaczej, ale wlasnie taka jest prawda

Gość lkjlkj
A to ja ważę aż 73

Nie, żartuje, spaślaków nie lubię. Ale to tylko wygląd, mało istotny, miałam chłopaka, który miał niedowagę, i nie było mi z nim źle, czy coś.

Faceci zawsze postawią na wygląd - cóż ni da siepowiedzieć inaczej niż . 90-60-90 my prędzej zrezygnujemy z kaloryfera. taka natura, Ale pulchniutką potraktują jak powietrze, ładną idiotkę bzykną i zostawią ale na stałe zwiążą się z ładną zgrabną i intrygującą

Gość Rubinek30
A na jakiej podstawie autorka zakładasz, że jesteś inteligentna?

Gość Rubinek30
Aha.. :O

Gość morituri
Pusia? :D

Gość Rubinek30
Jak na mój gust inteligentna nie zadawałaby tak głupiego pytania. Od zawsze wiadomo, że wygląd ma ogromne znaczenie. Kiedyś umniejszano jego znaczenie, ale dzisiaj już nikt się nie ośmieli ... wydawałoby się... :O

Gość hsgggggggggggggue
Każda inteligentna kobieta potrafi o siebie zadbać. Także brzydka z reguły jest głupia. Nieprawda :o. Czy brzydka od razu znaczy gruba? Przecież szczupła też może być brzydka :o. Co za idioci :o.