Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaskoczona samczą głupotą

Dlaczego dziś inteligentna puszysta dziewczyna przegra z atrakcyjna idiotką?

Polecane posty

Gość Zadbana ladna kobieta nie
musi byc idiotka. Najgorsze te brzydkie potwory, co mysla ze inteligencja zalatwi wszystko.Kobieta musi zostac kobieta, a nie zamieniac sie w kobieto podobna.

Gość Na samczą głupotą
moze leciec tylko glupia idiotka, ktora mysli ze jest inteligentna !!!

Gość Autorki tematu nie ma
malo ze glupia to brzydka.

Gość zygmunt frojt
lepsza atrakcyjna idiotka niż nierozumiejąca mechanizmów psychologicznych i przekonana o swojej inteligencji dziewczyna z nadwagą

Gość Nikt mnie nigdy nie Pokocha
Oj tam. Tak naprawdę, az tak bardzo się to nie liczy. Stosunkowo prawie każda "potwora" znajdzie swego amatora, więc nie martw się droga Autorko, bo bzdury tu piszą, nie ma co takich pytań tu zadawać:D

zapomniałam dodać, że zaczęłam tyć po ślubie :classic_cool:

Gość No jasne nie przejmuj
sie autorko i jedz dalej, bo "kochanego " ciala nigdy dla wiele. Ale wtedy nie mozna miec wymagan, tylko brac tego co pisze sie na potwora .

Gość Piroman
ale to działa w obie strony. Dlaczego żadna laska nawet nie raczy spojrzeć na nieatrakcyjnego inteligentnego chłopaka? Nawet n ie zagaduję to takich bo można spodziewać się chamskiej riposty. I czemu dziwisz się? Inteligencja nie jest widoczna.

Gość Grubej zachcialo sie plyboya
I zdziwila sie ze oni wola te do kobiety podobne. Troche samokrytyki, ja tez nie chce grubego , nieatrakcyjnego chlopa. Moze autorka juz przejzala na oczy, dlatego sie nie odzywa.

To o tym tyciu, to nie ja:D :D

Gość jak inteligentna to czemu
puszysta? Inteligentna by coś ze swoją puszystością zrobiła. Poza rzadkimi przypadkami puszystości będącej efektem nieuleczalnych chorób lub towarzyszących leczeniu pewnymi lekami, reszta jest wynikiem zwykłego obżarstwa i lenistwa fizycznego. Inteligentne osoby jakoś sobie z tym potrafią poradzić...

Gość Waldek budowlaniec
Śmieję się czytając te bzdury... Dzięki inteligentnej, nieco puszystej, ale kochanej żonie założyłem firmę... Sam bym się nie zdecydował... Dzisiaj mamy... sporo, żona szczuplejsza -ale to inny tryb życia, ma więcej możliwości[i tych finansowych] dbania o swoją sylwetkę.

Gość Zuzanna Ameliiiiia
Porada praktyczna: Jesli nie masz urody a chcesz miec faceta to musisz sie nauczyc uwodzic innymi metodami niz uroda. Bedziesz umiala to zrobic to masz faceta na sznurku. Nie bedziesz umiala to musisz pogodzic sie z faktem ze inna bedzie dla tego faceta ciekawsza niz Ty . To nie wina faceta tylko Twoich brakow.