Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marcysia......

Umarł mój piesek....

Polecane posty

Gość kaczka z jajami
błeee, biedny, módlmy się!!! na wawelu pochowajmy!!

tylko ci co mają w domu zwierzaki a w szczególności ci,którzy musieli pożegnać się z nimi wiedzą jak to strasznie długo boli

już sobie znowu popłakałam, wytarłam nos i oczy i trzeba żyć dalej współczuję, autorko, wiem, jaki to ból

współczuje :( , pamiętam jak moja psina odeszła..... potem przygarnęłam ze schroniska kolejnego psa- tego ze stopki i dopiero on ukoił ból trzymaj sie

mój pies nie musi leżeć na wawelu dupku cholerny śpi sobie pod lasem,w paprociach,szumią tam sosny i spiewaja ptaki i wiem,że jest mu dobrze i chyba wybaczył mi to co musiałam zrobic....

Nina jak twój pies się ślicznie uśmiecha:) widać,że jest szczęsliwym zwierzakiem...

Gość CCC...
wynocha przybłedo z tego forun.Jezeli bydlaku nie rozumiesz co to jest smierć pieska ,to nie otwieraj ryja OK

tylko ci co mają w domu zwierzaki a w szczególności ci,którzy musieli pożegnać się z nimi wiedzą jak to strasznie długo boli

nie zwracajcie dziewczyny na niego uwagi, pewnie w życiu nikt go nie kochał, nawet pies albo szczur i dlatego tak tu syczy jadem...

Gość nie nooooo
hahahah zal mi was, po chuj trzymac jednego psa 10 lat i czekac az zdechnie???? jak mozna miec rok poji nie dorosnie i sie go pozbyc??? juz nie udawajcie ze placzecie po futrzku?? przeciez to tylko glupi pies ktory nic nie rozumie zdechl i koniec kup sobie nowego

Gość nie nooooo
zreszto zdycha kundel wrzucasz go w worek i do kontenera, ja ostatnio tak zdobilam i dla jaj pare puszek wrzuciala p kilku dniach hahaha ale byl ubaw jak smieciara puszek szukala i zaglada do tego wora a tam hahahaha rozkladajacy sie kundel ooo ja pierdole myslalalm ze sikne ze smiachu jak to opowiadalam kolezankom to wszystkie sie smialy

Gość elo500
no i jak tam twoj kundel?????

Ja uspiłam wczoraj swoją 14-letnią ukochaną sunię.Przegrała z rakiem i musiałam oszczędzić jej dalszych cierpień.Jednak poczucie winy nie opuszcza mnie nawet na chwilę...

Gość Że jak???
Człowiek się przywiązuje do psa ale bez niego też da się żyć .Pomyśl że umarł i już nie będzie nigdy cierpiał .Popłaczesz trochę i ci przejdzie,wspominaj z uśmiechem go nie warto płakać bo życie jest krotkie i szkoda go na łzy :) więc głowa do grory