Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mikika

Podła męska podrasa!!!!

Polecane posty

Gość Mikika

Mam ochote wziąć kij bejsbolowy i zabić wszystkich du*pków w pobliżu! Faceci to głupie cwele, podgatunek który nigdy nie powinien się znaleźć na tej ziemi. A przynajmnije większość z nich. To po prostu żałosne jak niski poziom moralności posiadają! Egoizm maksymalny, moralność minimalna. Kto widziałby u dziewczyny takie zachowanie, że znajduje się w związku w którym jest szczęśliwa, gdzie faceta kocha niesamowicie ale była jednocześnie ostrą su*ką i właśnie żeby dostała nauczkę, na prawdę się przejęła, obiecała zmianę, płakała że ciągle kocha nigdy nie przestanie i że to do końca życia, na śmierć. I co potem? Dalej była tą samą głupią su*ką! Nie właśnie! U dziewczyn to fenomen u facetów to normalka! My jeśli popełniamy błąd to na tych błędach się z reguły uczymy, mamy coś takiego czego wy nie znacie - wyrzuty sumienia i moralność. A facet? Pies psem zawsze zostanie a przeszłość przyszłością! Bo te kut*asy mają to w genach zapisane! My biedne matki rodzicielki, przy garach, a jak zdradzi to wyklną ze wsi i pozostanie śmierć. A im zawsze wszystko było wybaczane! Mogli od zarania dziejów być po prostu chu*jami i weszło im to w krew! Rzygać mi się chce na to wszystko. Na całe ich zakłamanie, oszustwa. Ja rozumiem popełniać błędy, no ale chyba jest coś jak rozum i ludzie się dlatego zmieniają i nie popełniają tych samych błędów znowu. Nie kurde! Ludzie się nie zmieniają! Zawsze zostaną takimi samymi skur*wielami! Na prawde wytłumaczcie mi to, bo moja widocznie zbyt mała i tak mało światowa i niedojrzała głowa zupełnie tego nie łapie? Mówić że się kocha i zawsze się będzie kochać, że zrobi się wszystko, że się zmieniło, że życie bez ciebie nie ma sensu, że widzi się przyszłość tylko razem, a dalej robić w konia i okłamywać?! I jeszcze chcieć wrócić?! W ogóle tego nie rozumiem! To trzeba mieć coś nasr*ane w głowie, jakieś skrzywienie moralno-psychiczne. A najśmieszniejsze, że to nie tylko jeden przypadek, że słyszałam wyżalań tego typu z milion! Żal, żal tego świata!

oświecę cię kobiety wcale nie są lepsze nie ma co rozróżniać na płeć

Gość a ktoz to wzgardzil
taka ezoteryczna, cudowna istota? podlosc, podlosc i hanba powiadam!

Gość Zuzanna Amelia
Przesadzasz. To samo mozna powiedziec o kobietach.

Jeżeli uważasz mężczyzn za złych ludzi to kobiety muszą być gorsze od zwierząt. Na świecie jeszcze tylko faceci trzymaja poziom bo kobiety juz dawno stoczyly sie poniżej dna. Nie ma wśród was ani jednego wyjątku, wszystkie zepsute do szpiku kości.

Gość mgr polonistykii
W JEDNYM AUTORKA MA RACJĘ: FACECI OD ZARANIA DZIEJÓW MOGĄ BYĆ CHUJAMI I MAJĄ SPOŁECZNE I KULTUROWE PRZYZWOLENIE NA POPEŁNIANIE ZŁYCH CZYNÓW BO TO JEST AKCEPTOWANE JAKO "MĘSKIE" ZACHOWANIE!! A WIĘC FACECI MAJA PRZYZWOLENIE BYCIA CHAMEM, PROSTAKIEM, DEBILEM MYSLĄCYM KUTASEM, AWANTURNIKIEM, ALKOHOLIKIEM, GWAŁCICIELEM I MORDERCĄ. pieprzona patriarchalna kultura

Gość hbdjsn d
dominik stul swoj pysk niedorajdo zyciowa

Gość Mikika
Nigdy nie spotkałam się z czymś takim u kobiet. No tak nie mówie że są cudowne idealne i anioły. Też zdradzają też oszukują. Ale żeby kochać, na prawde kochać szczerze, dostać nauczke i dalej być zakłamaną, hipokrytyczną su*ką? Z reguły takie kobiety opuszczą głowe i odejdą albo będą płakały piszczały błagały i zmienią się ,a przynajmniej spróbują...

Gość moga i beda mogli
bo i tak przytlaczajaca wiekszosc z tych narzekajacych bab stwierdzi, ze woli slodkiego drania niz jakies cieple kluchy czy wrazliwego faceta, bo to nie facet gdyby te "zlamane chuje" tak wam przeszkadzaly, to znikneliby z powierzchni ziemi w naturalny sposob - ewolucja by ich wyeliminowala wiec przestancie stekac :D

''A WIĘC FACECI MAJA PRZYZWOLENIE BYCIA CHAMEM, PROSTAKIEM, DEBILEM MYSLĄCYM KUTASEM, AWANTURNIKIEM, ALKOHOLIKIEM'' Nie mamy przyzwolenia na takie zachowanie. Kobiety włąśnie lubią takich mężczyzn więc niektórzy sie tak zachowują po to by wzbudzić zainteresowanie ze strony kobiet.

Gość no włąśnie przecież
jak facet jest wrażliwy i czuły to zaraz pada słowo "ciota". Sama coś wiem, bo moja koleżanka, gdy widzi jakiegoś faceta płaczącego na filmie, to mówi "ciota". Ja tam lubię facetów, ale zalezy jakich. Przecież strasznych chamów nikt nie lubi :o

Nie mam na myśli tego by znowu przesadzac w drugą strone, bo ryczy na filmie to faktycznie ciota a nie facet.

Gość moga i beda mogli
no wlasnie przeciez - eee tam :D jak bedzie chamem i prostakiem, tylk do ciebie bedzie sie z poczatku odnosil w troche inny sposob to jezcze bedzie ci schlebiac tylko :D w kazdym razie 90% dziewczyn tak do tego podchodzi

Gość moga i beda mogli
no wlasnie przeciez - eee tam :D jak bedzie chamem i prostakiem, tylk do ciebie bedzie sie z poczatku odnosil w troche inny sposob to jezcze bedzie ci schlebiac tylko :D w kazdym razie 90% dziewczyn tak do tego podchodzi

Gość moga i beda mogli

piekny esej. :) osobiscie zatytulowalabym go 'Wymiociny slowne sfrustrowanej dewotki'

piekny esej. :) osobiscie zatytulowalabym go 'Wymiociny slowne sfrustrowanej dewotki'

prawda, szczera prawda autorko ;D ale nie ma co tracić nerwów na chłopów, oni i tak się nie zmienią nigdy.