Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prof. A. Lewiczek

Do prawiczków - bardzo ważne

Polecane posty

Gość prof. A. Lewiczek

Nie lękajcie się. To, iż cały czas czekacie na tą jedyną nie ma dłużej sensu. Trzeba powiedzieć dość. Po co szanujecie swoje zasady, skoro większość kobiet tego nie robi? Miejcie na uwadzę, iż przeciętna 24 kobieta miała już 6 partnerów w łóżku a zapewne 1/3 facetów w tym wieku to prawiczki. Wasza sytuacja jest często apriorycznie ustalona i nie zawsze zależna od was, ale można to zmienić. Miłość w dzisiejszych czasach nie istnieje. Świat opiera się na 2 rzeczach. Po prostu to nie te czasy co kiedyś, trzeba więc się odpowiednio zaadaptować. I pytam, azaliż nie warto coś z tym zrobić? Wzmocnijcie swoją samoocenę. Ja wam w tym pomogę.

Gość Zuzanna Amelia
prof - ale Ty przymulasz....

Gość prof. A. Lewiczek
Nie. Przekażę wiedzę teoretyczną.

/Wzmocnijcie swoją samoocenę. Ja wam w tym pomogę./ Miszczu prowadź nas ku światłości :classic_cool:.

/Wzmocnijcie swoją samoocenę. Ja wam w tym pomogę./ Miszczu prowadź nas ku światłości :classic_cool:.

Gość infonia
"azaliż", warto przemyslec ,co chcesz napisac bo piszesz bzdury :D

Gość infonia
"azaliż", warto przemyslec ,co chcesz napisac bo piszesz bzdury :D

Gość prof. A. Lewiczek
Po pierwsze nie "chcesz", tylko Panie Profesorze.

Gość dziewczyna co nie ogarnia
cholera jestem nieprzeciętna w takim razie bo mam 24 lata i miałam 1 faceta :D a właściwie-mam, bo dalej z nim jestem.

Gość infonia
hehe, przenigdy nie napisze do kogos z forum uzywajac jego "tytulu" wyimaginowanego przez nierozgarniety umysl. zapamietaj to, "chlopcze". ;)

Gość dsfsdf
dawaj te rady, procesorze

Gość dr Penys Trzepiekński
Jako wieloletni współpracownik naukowy profesora A. Lewiczka potwierdzam jego jakże obszerną wiedzę w tych tematach. Może się on pochwalić licznymi opracowaniami naukowymi jak również wieloma wyróżnieniami oraz nagrodami z Nagrodą Nobla włącznie. Także tylko słuchać jego wykładów i uczyć się.

Gość zatroskany słuchacz wykłau
Prosimy o wykład psorze :)

Gość prof A. Lewiczek
Szanowne prawiczki : bądżcie pewni siebie, nie dajcie sobą pomiatać. Pozbądźcie się kompleksów, uwierzcie w swoje możliwości. Żadna kobieta niech wam nie mówi, że nic nie jesteście warci. To wy przecież staracie się o zapewnienie bytu, kupujecie kobietom prezenty, harujecie jak woły od świtu do zmierzchu, a one narzekają, że zostawiliście przez przypadek skarpetki na podłodze. szukajcie takiej, która to doceni wasz wysiłek.

Niech ci będzie, profesorze. Nie sądzę jednak, żeby prawiczki miały niską samoocenę z powodu monologów kobiet, które ich poniżają. Uważam, że nieśmiałe prawiczki same sobie wmówiły niezaradność w dziedzinie erotyczno--flirtowej. Niska SAMOOCENA płynie, jak nazwa wskazuje, od osoby suię oceniającej a nie od innych, którzy oceniają. Po drugie, natura ludzka nie zmienia się. Każdy wciąż ma potrzebę miłości. I nie oceniajcie świata surowo - nie jest on ani zły ani okrutny - jest różny. I zły i dobry, i piękny i szkaradny. A przede wszystkim jest taki, jaki sobie sami stworzymy. zatem, jeśli jesteś otwarty i dobrotliwy ale nie naiwny, oddziałujesz na ludzi i świat staje się lepszy.

Gość prof A. Lewiczek
Krokodylka, oni sami sobie nie wmówili tylko dali sobie wmówić w dużej mierze dzięki pustym lalom, które jak to się mówi wyżej s... niż tyłek mają. Kiedyś tak nie było, teraz jest straszne zakompleksienie wartościowych ludzi i trzeba jakoś zwalczyć tą cechę.

Gość heavy metald
vice versa kiedyś to dopiero było :D

No to niech walczą. Masz rację: dali się wpędzić w kompleksy. Oni sie dali. I wszystko u nich w głowie siedzi. (u nich... jak u większości - kompleksy nas niszczą i ograniczają - dlatego zazdroszczę dodzie - ona jest od nich wolna). Pracujmy więc nad sobą. Aby we własnych oczach czuc się wartościowymi.

Gość stary_obr..iwacz
dajcie chłopakom spokoj, Świat nie kręci się wokół baby, są inne fajniejsze rzeczy - samochody, sporty ekstremalne, męskei wyprawy, baba to tylko wrzód na tyłku o który trzeba dbać a i tak pęknie :)))) P.S. seks jest przekreklamowany, nie dajcie się wkręcić w półapkę seksu, pracujcie nad sobą a sukces będzie wasz !!!

Gość Sportowiec eXtremalny
Oczywiście, że są różne fajne sporty ekstremalne jak: - walenie konia na czas - spuszczanie się w da l/ w zwyż - zapasy z gumowa lalą

Gość can i ask
czy jestem niski to dawny brzydki niski beznadziejny vel a ja wygralem zycie???

Profesorze, poprawiłeś mi humor, zwłaszcza zwrot "szanowne prawiczki" i "nie lękajcie się" :D Ja też nie jestem przeciętną kobietą bo mam prawie 24 lata i tylko dwóch partnerów na koncie. Chłopcy, głowy do góry, trochę pewności siebie, fajne ciuchy i fryzura i ruszacie do boju :D

Gość prof. Antoni Lewiczek
Zadawajcie pytania, ekspert będzie odpowiadał.

Gość Zuzanna Amelia
A od czego Ty jestes ekspert ?

Gość prof. Antoni Lewiczek
Od polityki społecznej w dziedzinie seksuologii i psychologii

Gość Zuzanna Amelia
Jestes znawca-teoretyk czy marzyciel-fantasta?