Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakico

Jak umowic sie w realu z kafeterianka ?

Polecane posty

Gość jakico

Chodzi o sprawy techniczne, podam moj adres maila i co ? Potem przez maila wymiana tel. i ? I przyjdzie jakis zarosniety pedal !!! Jak to robicie, czy to w ogole mozliwe, czy komus sie udalo i bylo tak jak obgadane ? Albo wpadki ?

Gość iii ko
a obgladnij GO najpierw na kamerce

Gość jakico
@petrol ale wpisujesz maila na topiku, czyli kazdy moze zobaczyc i ciebie wykolowac (pytanie tez do pan)

Gość iii ko
dla tego pomarancze nie maja @:D:D

Mail, wymiana zdjęć, rozmowa na gg, skpye, przez telefon i ryzyko pierwszego spotkania w realu. Często niezobowiązującego.

Gość fnfdk
musisz byc z poznania lub okolic i zadzwonic do mnie :) a mam nadzieje ze sie nie zawiedziesz..

przecie nie mam maila ojej co to za problem przecież możesz podać jak będziesz z kimś rozmawiał znaczy pisał

Gość jakico
a spotkanie to ? Jakis znak rozpoznawczy ? Gazeta w lewej rece czy inne ?

Gość cristian84
ja bym chyba nie ryzykował, właśnie ze względu iż chooj wie kto jest po tej drugiej stronie

przecież to proste :) zaczynasz od topiku ,przechodzisz po cichutku na gg .wymieniasz się fotkami ......telefony a potem jak dalej się to ułoży i zależy w jakim układzie jesteście zależy od Ciebię:)ale pamiętaj tu jest inny świat:)

Sprawy techniczne. :O ??? chyba masz tą świadomość że piszący tu userzy potrafią posługiwać się również bardziej dyskretniejszymi, :P formami przekazu informacji. :O

Ja zazwyczaj widziałam zdjęcie delikwenta wcześniej, więc tak dużego problemu z rozpoznaniem nie było. Jeśli do tego dochodzi niezbyt uczęszczane miejsce to zazwyczaj problemu nie ma.

Gość cristian84
ok a nie boicie sie np że po drugiej stronie jest ktoś podstawiony i na takim spotkanku to będziecie wyskakiwać z kasy, komóry np. czy kluczyków do auta??? ryzyko jest zawsze

Spotkałam się z jednym czarnym nickiem z kafeterii, którego oczywiście nie zdradzę, zresztą Ty go Jones na pewno nie znasz. Pozostałych dwóch poznałam na czacie. Ale nie spotkałam się po jednorazowym kontakcie, a po miesiącu, a czasem nawet dwóch rozmów przez gg, mail itd.

Cristian-nikt raczej nie będzie tracił tyle czasu-miesiąca czy dwóch na rozmowy ze mną po to, żeby zabrać mi moją mocno zmaltretowaną komórkę i kilka złotych, które mam w portfelu.

Gość cristian84
znowu ta sama--> no tak, ale ludzie też umawiają sie na seks-chatach właśnie tylko na seks. krótka piłka, kilka maili i spotkanko w hoteliku. przecież to zajebiście ryzykowne...

Cristian-zgadzam się-ja bym się na coś takiego nie zdecydowała. Jones, zależy o którym mowa. Z jednym z czatu umówiłam się raz, więcej nie, z drugim więcej razy, ale nie na sex, bo to nie jest sex relacja, a z trzecim spotkania trwają.

Wrażenia super, to właśnie z nim kontynuuję spotkania, ale nie zdradzę kto to, zresztą i tak na 100% go nie znacie. Czasem mam wrażenie, że czytał mnie i zajrzał tylko po to, żeby mnie ze sobą oswoić, a potem to już oswajał na mailu.

Gość jakico
no wlasnie, tu jest inny swiat. Swiat virtualny. Wszystko mozliwe, mozesz wszystko pisac itd. Wiec ryzyko jest. Ale no risk, no fun :-) Piszcie, jakie macie doswiadczenia !

ja tam nie żałuję tylko ,ze niektórzy nie nadają się do reala niech lepiej siedzą po tej 2 stronie ekranu real to real ale do odważnych świat nalezy

Gość cristian84
no ja tam sie przez net z nikim nie umawiam, kij wie kto siedzi po drugiej stronie. pare lat temu znajomy zonka zaliczył, chciał wyrwać laskę na seks-chacie na szybki numerek, umówili sie, spotkali w kawiarni i mieli jechać do niej na seksik, no i jak do niej jechali to kazała sie zatrzymać koło kiosku że niby po fajki idzie, w trakcie postoju wparowało dwóch typów z kosami i musiał biedny wyskakiwać z kluczyków oraz telefonu. na szczęście starszy brat naszego wspólnego znajomego w Stołecznej wtedy robił wiec szybko temat ogarnął i fanty sie odnalazły a kolesie i laska wylądowali tam gdzie powinni, jak sie okazało nie jednego w ten sposób delikwenta załatwili.