Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Heathergirl

Dobra.. bez owijania w bawełne.. Chciałabym być nią..

Polecane posty

Gość Heathergirl
nieprawdaż iż zjawiskowa? muszę znaleźć jakiś przepis, żeby zostać tak jak ona.. NIe chodzi mi tu o kopiowanie, tylko o taki podziw i uwielbienie, jakie wzbudza w ludziach. Aż dziw.

Gość Heathergirl
nie gadajcie, że ona was nie rusza :P

Gość Heathergirl
nie gadajcie że tylko ja mam schiza... Przecież coś w niej jest!

Gość Heathergirl
Ludu! Przemawiam do was!

Gość Heathergirl
czemu się nie odzywacie?

Gość Bo jesteś tempa

o kim mowa? :P Czasem trzeba wzbić się ponad dachy ustalonych reguł i dać nura w to co inni nazywają szaleństwem . Czasem trzeba wzbić się ponad dachy ustalonych reguł i dać nura w to co inni nazywają szaleństwem .

Gość zły linkk
zły link

Gość Heathergirl
na facebooka można wejść jak się jest zalogowanym chyba..

Gość ajjjjjjjjjjjjjj
zwykla dziewczyna która dzięki swojemu stylowi zwraca na siebie uwage, chociaż wszyscy myslą że to jej uroda

Gość nagogłaszczka pajączka
przecietna do bolu,ale fajnie sie ubiera

Gość Heathergirl
Czyli co mi doradzacie? Bo już dosyć długo się dołuje... Ona ma też coś sobie! Mówicie, że to chodzi tylko o ciuchy?

Gość ajjjjjjjjjjjjjj
tak jak juz wczesniej ktos napisał "przeciętna do bólu" Dziewczyna ma po prostu pomysl na siebie ( fryzura, ubiór itd)

Gość Heathergirl
czyli a też tak moge? każdy tak może? dlaczego to dla mnie zawsze takie małoosiągalne było? ..

Gość ajjjjjjjjjjjjjj
tez tak mozesz!! Nie musisz przechodzic operacji plastycznych twarzy hehe, wystarczy że zgapisz od niej styl ubierania się lub co lepsze znajdziesz swój wlasny pomysl na siebie

Gość Heathergirl
a skąd możesz wiedzieć że głupia jestem ? ale wiecie.. jest jeszcze jedna taka laska u nas, Nie wiem czy dac foty. Też coś ma w sobie. a ja taka szara i nie mam pomysłu na siebie ..

Gość ajjjjjjjjjjjjjj
pokaz foty tej drugiej. Moze Ty rzeczywiscie uwazasz ze tylko Ty jestes nijaka itd. a cala reszta dziewczyn ma pomysł na siebie. A moze byc wrecz odwrotnie...moze masz urode które one nie mają a jedynie brak Ci tej całej otoczki (wyrazistych ciuchów, fryzury itd.)

czytam i to głupie. ciuszków w lumpeksie nie umiesz sobie znaleźć? ciekawych i dobrać ich do siebie? to tylko zajawka dziewczyno :) zajaraj się modą i już.

Gość Heathergirl
Gość ajjjjjjjjjjjjjjjj
BOŻE!!! Ta druga to porażka!!! Pierwsza ma ciekawszy styl bycia i jest taki stonowany ale nie ozna powiedziec że "grzeczny". Ta druga to katastrofa!! Jak ze smietnika i te miny głupie!!! Jezeli mam Ci doradzic to bierz przykład z pierwszej.

Gość Heathergirl
no to mnie zdołowałaś ...

Gość ajjjjjjjjjjjjjjjj
czym?

Gość nędza
daj kobito spokój ta ruda jest brzydka ... tej blondyny nie widać a jej główne zdjęcie na fejsbuku jest ciekawe ze względy na podrasowane kolory.... kontrastu etc.

Gość Heathergirl
Szczerze? To pytanie to prowokacja była, żebyście skupili się trochę na pierwszej, potem chciałam porównać drugą. Odmienny styl od tamtej ale mi się bardziej podoba i się wzorowałam. A tu nagle, że ona to porażka. Już nie wiem co mam robić.. Jestem za bardzo na opinie podatna. A ta druga cieszy takim samym powodzeniem jak ta pierwsza i ma mnustwo znajomych, jakiś naśladowców też ma. Też zajebiście się ubiera, czego nie można wywnioskować za bardzo z fot bo widać jej twarz tylko na fotach. Ja pierdole. Wiecie jak mnie zazdrość zrzera?

Gość Heathergirl
może sobie byc wg. was brzydka. Ale jaki ma charakter. tez taki chce. obiee taki mają. gadatliwe, zawsze potrafia pobudzic towarzystwo, zartobliwe, usmiechniete, zwariowane. A ja? szare i do dupy..