Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Heathergirl

Dobra.. bez owijania w bawełne.. Chciałabym być nią..

Polecane posty

Gość ajjjjjjjjjjjjjjjj
to rusz duupe i i bierz sie za siebie a nie kurwa marudzisz!! Twój wybór!! Najlepiej bedzie jak wymyslisz sobie swój styl! Ile masz lat?

Gość nędza
jesteś pojebana... a nie przyszło ci do głowy że są lubiane za charakter, osobowość... a nie za to jak wyglądają... żal

Gość Heathergirl
ale ciągle słysze też "o ale zajebisty ciuch" "ale zajebisty kolor włosów" "ale zajebista fryzura" "ale jesteś piękna" "ale zajebista" "ale fajna" bla bla bla.. do urody trzeba mieć też charakter. Bo co mi po urodzie jak rozmawiać nie będę miała o czym? phi..

Gość ajjjjjjjjjjjjjjjj
dziewczyno!!!!! Wiadomo wygląd mozna zmienic ale z charakterem trudniej!!! One sa takie a TY jestes inna!! Masz inny charakter, co chcesz udawac kogos kim nie jestes, chcesz zeswirowac po pewnim czasie przez to ze nie będziesz wiedziała kim TY wogóle jestes?? Daj spokój!!

Gość ajjjjjjjjjjjjjjjj
własnie, a pokaz moze swoje zdj dla porówniania

Gość Heathergirl
nie... daruje sobie wysmianie. I tak nic mi nie wychodzi. A tak w ogole jakby znalazly to kiedys to by bylo na mnie i jeszcze bardziej krzywe spojrzenia. ide spac bo zaraz dostane wpierdol pewnie od starszych. good baj.

Gość ajjjjjjjjjjjjjjjj
masz góra 14-16 lat!!

Gość To jest moim
zdaniem bardzo przeciętna dziewczyna a styl i gust jest banalny, ubiera sie w to co na dziś modne. jednym słowem porażka. Mam nadzieję, że ta dziewczyna to nie Ty bo pisząc powyżej nie miałam na celu - sprawić przykrości