Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aretha franklin.

czy przesadziłam..czy miałam racje sonda

Polecane posty

mam doła od paru dni w zwiazku z praca mgr, której nie umiem napisac, z praca z kasa a raczej jej brakiem ..ogolny kryzys egzystencjalny no i dzis poszłam do mojejgo faceta...myslałam ze poprawie sobie humor..było miło kochalismy sie..potem ja znowu złapałam doła....on próbował mnie rozweselic..jakimis wygłupami..chcoiaz ja wolałam zeby mnie przytulił..ale coz prózno czekac ..potem musiał isc do brata..wiec po drodze mnie odprowadził..oczywiscie..co mnie wkurza to to ze moj facet nie lubi chodzic za reke, wiec idziemy obk siebie..ja juz go nawet niepróbuje łapac ..no wiec panowała ogolna cisza...myslałam ze mnie obejmie nic..z racji ze było mi smutno to czekiwałam tego od faceta..potem jeszce cos powiedział ze mam krzywe nogi..i sie wk**wiałm..powiedziałam ze widzisz ze jestem wk**wiona a ty mi dowalasz...ja jestem zawsze la ciebie miła, mówi miłe rzeczy a z twojej strony słsyze ciagła krytyke..on ze przeprasza ...juz usłyszałam ze mam dzina figure i ciagle słszye zrób cos z tymi włosami .. ..i sie wk**wiałam..a on potem ze mu humor popsułam i na dowidzenia ze zyczy mi miłej nocki i zebym sie uspokoiła dodam ze mam zawsze dobry humor..on nawet twierdzi ze za dobry.... bo wiecznie mam banana na twarzy...i taki zły nastrój zdarzył mi sie pierwszy raz od poł roku bo potem on se wkurzył na mnie ze ja przesadzam..mam zły humor i sie wyzywam na nim...a wcale nie chciałam sie wyzyc tylko chciałam odrobine czułosci

Gość bezsensuu
a powiedzziałaś mu, że ma cię przytuli czy miał się sam domyśleć?? :O

Nie przejmuj się. Każdemu zdarza się taki dzień. Jutro na spokojnie wytłumacz chłopakowi, że przykro zrobiło Ci się gdy skrytykował Twój wygląd i nie powinien tego robić bo Ty się tak nie zachowujesz.

Gość what a story
za długie weź to skrócć do max 4 linijek to może ktoś to przeczyta :D

w skrócie miałam doła..facet mnie nie przytulił...a potem powiedział ze mam krzywe nogi..i mu wygarnełam ze mnie wkuriwaja takie teksty szcegolnie jak mam zły humor, zwazywszy ze ja zawsze mówie mu miłe słowa..i zawsze jestem usmiechnieta. nie nie powiedziałam zeby mnie przutulił nie lubie sie prosic sam powinnien wiedziec co robic w takiej sytuacji

byłam kiedys z takim dziadem, któremu własnie trzeba było po kolei mówić, co ma robić kiedy jestem smutna, bo sam nie potrafił wpasc na to, zeby mnie chociażby przytulić... obecny chłopak wie takie rzeczy bez gadania :) i uważam, ze każdy inny kochający facet po prostu by przytulił, a nie czekał nie wiadomo na co.

ogolnie troche sie przytulalismy potem on zaczał sie wydurniac chcac mnie rozbawic..a potem wyszlismy... ale ja to bym chyba chciała sie przytulac tak non stop:D

kurwa nie mam krzywych nog i mnie to wkurwia:O..ja mam ogromny dystans do sibie..jestem strasznym zgrywusem i jajcara, zawsze robiłam za pajacyka..i nie przeszkadza mi jak ktos mi dogryza..ale jak słysze jakies teksty od faceta z którym jestem...i dotycza one wygladu to mnie chuj trafia...bo pwonnam słsyzec zapewnienia ze mu sie pdoobam..a tego nei słysze

Gość spojrz na .
boze, kobieto, nie powiedzialas mu ze ma cie przytulic to o co sie wsciekasz? :O

aretha franklin. "a czasem zmiana tytułu powoduje ze liudzie zaczynaja pisac" na zasadzie, gdy ślepy zbierając datki ma na kartoniku: ---->"Jestem ślepy, proszę o pomoc" ale, gdyby było.... ----> "dzisiaj wszędzie dookoła jest wiosna.. A ja nie mogę jej zobaczyć..." ??? jeśli tak.. to tytuł dalej słaby ;) 🖐️

Gość ando nakamuraa
ja pierdolę :o jak czytam takie teksty , to cieszę się że jestem sam :D

Gość spojrz na .
omg, nieprawda, nie powinien sie sam domyslic, kurwa, nie jest jasnowidzem :O nie lubi chodzic za reke wiec pewnie jest typem ktory nie lubi za wiele czulosci i dlatego bedzie jej tyle ile mu odpowiada chyba ze mu jasno powiesz ze chcesz wiecej poza tym skoro jestes "jajcara" to ona cie zna taka, skad, ma kurwa, wiedziec, ze od faceta tego nie lubisz, dogryzania? jestem kobieta ale jak czytam co wyprawiaja inne kobiety to normalnie rece i cycki opadaja..... FACECI SA PROSCI, nie sa wrozkami, chcesz czego -powiedz to

moze i racja bo ja zamiast sie sama przytulic..to tego nie robiła..tylko coarz bardziej zaczynało mnei wkurwiac ze on sie nie przytula..wiec ja sie nie przytulałam i nie chciało mi sie z nim gadac..i coraz bardziej byłam wkurwiona a jak usłyszłam ze mam krzywe nogi w aspkcie ze juz ejstem zmeczona spacerem i moje nogi juz nie te i nie daja rady..usłyszałam ze w dodatku sa krzywe.. to jzu sie tak wkurwiałam ze wcale mi sie gadac nie chciało jak terz to czytam to jednak stwierdzam ze moze faktycznie przesadziałam i sie wyzyłam:D

spójrz na - moze tak, ale nie jeśli chodzi o czułość :O skoro nie lubi się przytulać to niech spada, zwłaszcza, że autorka lubi się przytulać.. to po co jej taki "bezuczuciowy" facet? myślę, że to nie jest sprawa domysłu... gdyby odczuwał rzeczywiście taką potrzebę, to by przytulił. powie mu "przytulaj mnie" no to bedzie przytulał przez 3 dni a potem znowu będzie to samo...

z jednej strony przesadziłas bo sama sie nakreciłas złym humorem...a z drugiej strony on tez nie pwoinnien ci tak dowalac chcoaz przeprosił

własciwie to z jednej strony raz ma ochote sie przytulac raz nie:O a ja jestem wyposzczona bo to moj pierwszy facet taki na powaznie i mogłabym sie nie odklejac

Gość rady prosto spod lady
przypieprza sie do twojego wygladu i zapewne z tego tez powodu nie chce chodzic z toba za reke - bo sie ciebie wstydzi, czy to przez wlosy, czy przez nogi, czy tez przez cos innego.. moze nie widzisz tego, ale mozliwe, ze np za rzadko myjesz wlosy, albo nic z nimi nie robisz zeby dobrze wygladaly, albo srednio sie ubierasz, ze facet widzi twoje krzywe nogi... moze popracuj nad swoim wygladem, to mozliwe ze nawet bedize chcial chodzic z toba za reke.

Gość spojrz na .
kazdy jest inny i kzdy ma prawo do wlasnej osobowosci, on nie lubi a ona by chciala ciagle, to trzeba pojsc na kompromis ja akurat to rozumiem bo ciagle przytulanie sie to do wyrzygania moze doprowadzic, na zasadzie "zaglaskac kota na smierc" umiar we wszystkim

sorry ale ubieram sie ok i włosy myjecodziennie i zawsze sa swieze:) po prostu sa długie a on by wolał zebym miała takie do ucha..a nie zetne bo długo zapuszczałam..

i nogi mam zgrabne i kazdy mi to mówi..on tez wczesniej mi tak gadał ze mam super nozki..to sie chyab przez 6 miesiace nie skrzywiły:O

Gość rady prosto spod lady
oczywiscie ze on, chyba ze chcesz potem miec samej sobie za zle, ze nie dalas mu szansy wykazac sie...

a tam jeden dzień ;) przeżyjesz.