Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość słabo mi się robi

Komorowski u Tomasza Lisa

Polecane posty

Gość słabo mi się robi

Komorowski u Tomasza Lisa na zywo TVP2. Ten człowiek mnie osłabia:/:(

Gość maluśka śka
haha a na kogo zamierzacie głosowac?

Gość słabo mi się robi
Komor boi się debaty z Jarosławem Kaczyńskim!!!

Gość fajne sa, bardzo fajne
ja głosuje na Kaczyniaka

Gość maluśka śka
what? OMG nie....prosze cie....

Gość słabo mi się robi
jest pyszny i wyniosły myśli że jak jest p.o. prezydenta to mu wszystko wolno:/

Gość tylko na napieralskiego
o matko tylko nie na kaczora :s

nie ogladałam tego programu , było coś ciekawego czy mówił tylko o tym ze mamy się kochac z Rosjanami i czcić Lenina?

Gość mówił wiele
był bardzo dumny z tego, że Jaruzel stwierdził, w przeciwieństwie do prof. Staniszkis, że MA CHARYZMĘ

Gość mówił wiele
a poza tym, wciąż podkreślał jakie ma duże poparcie w "słupkach" jest bardzo, bardzo zapracowany i nie ma zbyt wiele czasu, jak inni kandydaci, na swoją kampanię bidulek

Gość Karinaaaaaaaaaaa83
Taki bufon!!wieli i mało reprezentacyjny...nie mówiąc o jego żonie:P ja tam każdemu dam po równo w wyborach:)))...bo który by nie wygrał..to i tak nic lepszego nas w tym kraju nie czeka:)

Gość Ja głosuję na
Korwina Mikke

Gość ja nie jestem zwolenniczka kac
kaczynskiego, ale po tym co obejrzalam wczoraj to porazka komorwskiego jest pewna koles komletnie sie pogubil, mowil ze ma utrudnione zadanie bo jest baaaaaaaaaaaaaaaaaardzo zapraowany, bo musial pojechac do Katynia, Smolenska i na obchody do Moskwy, powtorzyl to kilka razy taa straszna mi praca hahahahhaha zalosny

Gość Mikke na prezydenta
:)

Gość Ja głosuję na
oł yeah :-)

Gość zwariuję już z tego
No to na kogo głosować? kaczor jak Kaczor- dla mnie zawsze porażka, Komorowski bez osobowości, Napieralski wygląda jak pół d... zza krzaka i zero charyzmy, reszta to szkoda słów, bo nie wiem kto ich poparł:P Więc raz jeszcze zapytam: na kogo głosować, jak tak naprawdę nie ma odpowiedniego kandydata, jaki mniejsze zło wybrać?

Gość ja nie jestem zwolenniczka kac
tez nie mam na kogo glosowac! kazdemu czegos brakuje ;/

Gość zwariuję już z tego
i powiem szczerze: szkoda, że Kwachu nie może kandydować... był jaki był, ale poza grypa filipińska to zachować się umiał, języki zna, bryluje na salonach, żona reprezentacyjna zachować się potrafi... czy ktos jest mu podobny? Nie! Kiedyś stawiałam na Olechowskiego, ale jak poszedl do tego cwaniaka Piskorskiego do partii to cały szacun do tego człowieka straciłam. Zresztą, co oglądam z nim jakiś wywiad to jakiś bezpłciowy mi sie wydaje, poza w miarę prezencją to nic sobą nie reprezentuje...

nie glosowalabym na Kwaśniewskiego bo drugi raz nie popelnia sie tych samych błedów ... jak były wybory te kiedy kandydowal po raz pierwszy bylam młoda i glupia a on na plakatach mial takie niebieskie oczy - i oddalam glos na pijaka , a jak potem mial problemy w utrzymaniu rownowagi na grobach w katyniu to ze wstydu nie moglam patrzec , co do jego znajomosci jezyka widac bylo glownie znajomosc rosyjskiego jak mu sie jezyk platal w jakiejs rosyjskiej uczelni - filmik jest na you.tube :) bredził cos o pięknych studentkach a one robiły zdjecia pijakowi komorkami i sie smialy .............. brrrrrrrrrr no i jeszcze pani Kwasniewska - uczaca w sowim progrramie jak sie pakowac albo jesc bezy - bezcenne :p

ania64 (blueandblue@wp.pl) nie ogladałam tego programu , było coś ciekawego czy mówił tylko o tym ze mamy się kochac z Rosjanami i czcić Lenina? Tak, Jarosław nam nie każe, on po prostu stwierdził, że miliony Polaków kochają Rosjan. Dobre.

nie choc w przyszlosci grozi mi jaskra .. ale jak Bronek zostanie prezydentem to w ramach oczyszczania Polski z przeciwników politycznych nowego ZSRR - nie dozyje przyszlosci wiec sie nie martwie ...

Gość zwariuję już z tego
No to w końcu Moje Szanowne Panie... kto? Kwachu pijak Napieralski- łeeee Kaczorów nigdy nie kochałam i nie zapomne im nierozwiązanej afery FOZZ Olechowski pisałam już... Reszta to poziom poniżej którego nie będe sie zniżała

w tych wyborach wybiera sie nie za a przeciw - niektorzy przeciw PIS - ja przeciw PO pozdrawiam i spadam

[zgłoś do usunięcia] ania64 (blueandblue@wp.pl) nie choc w przyszlosci grozi mi jaskra .. ale jak Bronek zostanie prezydentem to w ramach oczyszczania Polski z przeciwników politycznych nowego ZSRR - nie dozyje przyszlosci wiec sie nie martwie ... A nie martwisz się, że Jaro w ramach "PRZYJACIELE ROSJANIE" zrobi to samo? ZSRR - mamy nową mapę polityczną świata? Coraz ciekawiej prawisz. Tego z czego, robisz zarzut jednemu z kandydatów, u drugiego zdajesz się nie zauważać. Dziwne.

Osłabia mnie, jak ludzie Komora - Króla Słupków (a także on sam we własnej osobie) marudzą, jakie to ciężkie zadanie, tyle obowiązków, tyle pełnionych fukncji naraz. Kaczyński stracił najbliższą rodzinę - on jest w trudnej sytuacji, ale o tym cicho. O tym tylko - "po trupach do celu" (Pan z Izraela i Pan z Rosji). Na czyim miejscu wolelibyście się znaleźć? Niech Komor z czegoś zrezygnuje, nikt go na siłę tam nie trzyma, a jak wiadomo, lepiej robić coś raz a dobrze (ekhm... :D )

A, rozumiem, to teraz z powodu głębokiego i szczerego współczucia mam iść głosować na J. Kaczyńskiego.