Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość słabo mi się robi

Komorowski u Tomasza Lisa

Polecane posty

Gość fubu1992
GRATULEJĘ, że przyznałaś/łeś się kim jesteś:)

Gość trutruputru
Co do lisa: http://expansywny.salon24.pl/175327,3-i-pol-minuty-16-manipulacji - analizy dokonał specjalista od manipulacji. Hasło na dziś: Wyłącz TVN! Włącz myślenie! :) Zauważcie jak Jarkowi rosną sondaże to Fakty TVN zachowują się następująco: Bronisław Komorowski jest dobry i chce debaty. Jarosław Kaczyński jest zły i powinien: i tu następuje wyliczanka co powinien Jarosław Kaczyński. Ilu znawców - jak zawsze - w tej koszernej TV!

Gość fubu1992
zgadzam się w 100%:D

zastanawia mnie fakt takiej nagonki na RM ludzi ktorzy w zyciu nie sluchali tej audycji ... ja tez kiedys poslugiwalam sie haslami typu Rydzy ma maibacha albo zbiera kase na stocznie - po co ... ale .. po tragedi wlaczylam kiedys radio i ktos gadal o tym co sie dzialo na miejscu w smolensku byly to fakty zupelnie nie slyszane w tv bo ten ktos opisywal wlasnie ze dziennikarz mial wiadmosc o katastrofie juz o 8. 44 i to od osoby ktora byla na pokladzie ... zatkalo mnie ktos przezyl , zaczelam wiec szukac i znalzalam film o smolensku znany wam z you tube ... ta audycja to rozmowy niedokonczone w RM ........... teraz zdarza mi sie ze wlaczam ok 24 radio zeby posluchac np o polskim rolnictwie i uprawach kukurydzy GM ... o tym ze jest ona trucizna dla dzieci ... tego nie ma w innych stacjach i wbrew pozorom tam jest tyle samo jadu co w szkle kontaktowym TVN-u wiem bo czasem ogladam .......

a co do kościoła w Polsce dzieci czy wy myslicie ze narod Polski byłby w stanie przetrzymać psychicznie to co sie działo w czasie zaborow , I czy II wojny swiatowej albo te czystki w komuniźmie ... kościół dawał nadzieję i siłę i wiare w to że trzeba walczyć i wierzyć .. to przy kościele powstawały kluby które rozmawiały o prawdziwej historii POlski , dlaczego Niemcy skupili się na wybiciu właśnie inteligencji i księży z POlaków bo wiedzieli że głupim narodem latwo MANIPULOWAĆ co niestety widać dziś :(