Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość słabo mi się robi

Komorowski u Tomasza Lisa

Polecane posty

Musztarda, oczywiście nikt nigdy nie szydził z Kaczyńskich, ja wiem :classic_cool:

A kogo szczuł Kaczyński ? Nie rozumiem za bardzo stwierdzenia z tym zomo, przeżyl stan wojenny to i zomo widział, Tusk w swoim spocie wyborczym szeroko opowiadał jak to gestapo mu dziadka aresztowało itd .. W czym przejawia się granie na najniższych instynktach ?

Nie, nie szydziłam z Kaczyńskich. Tak, nazywam Komorowskiego "myśliwym", bo myśliwym jest. Gdybym chciała zniżyć się do poziomu Platformersów już dawno weszłabym na jego żonę (a tego nie robię) 🖐️

Gość bgt,lo
Szopenowa aleś Ty szlachetna :)

Gość Co wy ciągle
Ale żona Komorowskiego i tak ostatnio powiedziała, Że woli zostać Babcią i zajmować się 10 m-cznym wnukiem, niż Prezydentową. Nie pomaga mu w tej kampanii oj nie :-)

Szanowni Państwo, proponuję przestać szukać problemów tam, gdzie ich nie ma i odpowiedzieć sobie na podstawowoe pytanie: czy to, że Jarosław Kaczyński nie ma żony wyklucza go z możliwości objęcia fotela prezydenta? Czy to żona ma podejmować wszelkie ważne decyzje, dlatego stanowi to dla was tak ogromny problem? Podkreślę jeszcze raz, że kwestia pierwszej damy zawarty jest w protokole dyplomatycznym, do którego odsyłam 🖐️

Gość marianna paciorkowa
czy to, że Jarosław Kaczyński nie ma żony wyklucza go z możliwości objęcia fotela prezydenta? tak;)

nie szczuł tylko szczuje. powiedział "my stoimy tu gdzie staliśmy a oni tam gdzie stało zomo", nie wiem jak tobie ale mnie nie podoba się wsadzanie do jednego worka z zomo wszystkich którzy nie popierają kaczyńskiego. I dodam do tego jeszcze bratanie się z Rydzykiem i mieszanie kościoła do wszystkiego. I uważam, że Prezydentowa "miała jaja", bo potrafiła, miała odwage mieć inne zdanie - mowie o tej petycji aborcyjnej. Nie bede głosowała na kogoś kto uważa ze wie lepiej co wolno robic z moim ciałem a co nie. Nie lubie nawiedzeńców.

Gość dokladnie tak rozciumkana
i nic wiecej juz nie trzeba dodawac.

Gość jusiaaaa
błagam tylko nie głosujcie na KOMOROWSKIEGO, nie pozwólmy żeby naszym krajem rządziła jedna partia, bo to do niczego dobrego nie będzie prowadzić!!!

kresko 1.Tygodnik Solidarość Ci nie wyszedł 2. szkolenia dla stoczniowców - ok ale Solidarnośc to nie tylko stoczniowcy. 3. PC to była partia polityczna i jako taka słuzyła do uprawiania polityki, a nie do działalności związkowej. Nadal czekam na przykłady tego, co Jarosław Kaczyński zrobił dla Solidarności.

a w kwestii żałoby i niepokazywania się. Normalny czyt. przeciętny obywatel po śmierci bliskiej osoby bierze wolne a pozniej wraca do pracy i wywiązuje się ze swoich obowiązków. Nie ma innego wyjscia, żałobę przeżywa w sobie i nie epatuje tym wszystkich w około. A kaczyński co? Jeśli ma wolne to po co kandyduje a jeśli chce kończyć "dzieło" brata to won do roboty! a to co on uprawia to marketing jest i juz.

..... chcę na niego głosować, bo wiem jakim jest człowiekiem... A skąd kresko wiesz??? Znasz osobiście pana Kaczyńskiego???

tu sie nie liczy to jakim jest czlowiekiem tylko jakim politykiem. Patrz nieżyjący prezydent, czlowiek byl mądrym, ciepłym itd a politykiem? Kiepskim....

Gość czytam SMsy
Kaczyński-będą kłótnie,donosy,podsłuchy (to już znamy),skłóci nas z sąsiadami (Niemcy,Rosja) ,Lech miał niską ocenę prezydentury więc co on chce kontynuować? Ma manię wiekszości,przecież nie wychował się na podwórku...Słucha Rydzyka i boję się ,że za jego panowania zostaniemy krajem super katolickim a nie świeckim.Kaczor żyje w swoim świecie i o normalnym życiu nie ma pojęcia.Nie jest mężem stanu .Jego cel to rozliczanie i rozpamiętywanie ..nie jest przystosowany do życia w XXI wieku .Nie chcę takiego prezydenta z ktorego będą sobie w świecie stroić żarty

Gość marianna paciorkowa
do czytam SMsy zgadzam się z Tobą!

Gość do czytam smsy
To kogo proponujesz?

Gość wawcia_powraca2
łolaboga co ja zrobie bana dostalem :(

Gość do czytam smsy
odpisz proszę :-)

Gość Ja miałam nadzieję
że kiedyś Szmajdziński zostanie prezydentem. Niestety. Tylu młodych ludzi odeszło :-(

Gość no i na kogo tu głosować ????
Nie iść też bez sensu, to nasze prawo wywalczone zresztą...

Gość Czytam SMS-y
Kurcze ,no nie wiem jeszcze na kogo zagłosować .Czekam na debaty .widziałabym Cimoszewicza ale nie startuje.Przed chwilą podano,że Lepper wraca-matko święta nie on !Zastanawiam się jakie mniejsze zło wybrać ,bo nie mam faworyta. Wiem ,że nie Kaczyński i nie Lepper,

Gość sondaże pilnie obserwuję
WLasnie podano sondaże -na Pis głosuje wieś i małe miasteczka,ludzie starzy i słabiej wykształceni .-myslę,że ci,ktorzy pilnie słuchają na kogo każe głosować kler,ktorzy są pełni wspołczucia dla Jarosława,ktorzy nigdy nie wybaczają i nie potrafią odciąć grubą kreską przeszłości .Zyją nienawiścią i rozpamiętywaniem tego co było .Katyń ,Smoleńsk,IPN będą ciągle na tapecie.

Nie znam osobiście pana Kaczyńskiego (kto wcześniej pytał..), znam kilku posłów PiS-u i wiem z ich relacji że to człowiek sympatyczny i kulturalny, co mnei specjalnie nie dziwi, bo media już nie raz pokazały jak można stworzyć czyjś wizerunek, zarówno na korzyść jak i niekorzyść tej osoby .. Co do kandydata PO, to tłumaczenie dlaczego uważam go za człowieka niezasługującego na zaufanie zajęłoby mnóstwo czasu, więc kilka konkretów .. - jako jedyny ( nawet wbrew dyscyplinie partyjnej) głosował przeciwko likwidacji WSI - stwierdził, że ustawa o IPN którą podpisał w trybie natychmiastowym, co najmniej jakby od tego zależało dalsze działanie państwa Polskiego, jest zgodna z konstytucją, a gdyby nei była, to prezydent Lech Kaczyński skoro chciał, mógł wystosować odpowiednie pismo (zapomniał dodać że prezydent NIE MIAŁ fizycznie możliwości tego zrobić, bo na drugi dzień po głosowaniu wyleciał do Katynia i nie wrócił.. ) - popierają go tacy ludzie jak Bartoszewski (nie wiedzieć czemu zwany profesorem, mimo że nawet magistra nie ma... ), Jaruzelski, który stwierdził że popiera Napieralskiego, ale w drugiej turze (na którą Napieralski szanse ma znikome) będzie głosował na Komorowskiego, więc de facto określił swoje sympatie polityczne.. a z całym szacunkiem, Jaruzelski pokazał dobitnie kim jest i na co go stać wprowadzając stan wojenny .. - nie zgadza się na debatę przedwyborczą, co dla mnie oznacza tyle, że się jej obawia z jakiś bliżej nie określonych przyczyn, bo jeżeli argumentem za unikaniem debaty jest brak czasu, to co to za kandydat na prezydenta który nie ma czasu dla swoich wyborców ? Co do sposobu postępowania rządu Polskiego po katastrofie rządowego samolotu w Smoleńsku, w sprawie śledztwa itd .. to temat rzeka, i zdaje się nie ten topik ... Natomiast jako pełniący obowiązki prezydenta pan Komorowski w tej dziedzinie również nie wzbudza mojego zaufania, co więcej jego zachowanie rodzi więcej nie wyjaśnionych pytań i wątpliwości niż odpowiedzi...

do "sondaże pilnie obserwuję" .. też obserwuje i chyba pilniej niż Ty, mimo to nic takiego nie zauważyłam ( proszę o odnośnik do źródła tej informacji), natomiast sondaże pokazują, że wzrasta poparcie dla kandydata PiS-u, a maleje dla PO .. że o ilości zebranych podpisów nie wspomnę ..

Gość a ja napiszę takkk
sondaże pilnie obserwuję "WLasnie podano sondaże -na Pis głosuje wieś i małe miasteczka,ludzie starzy i słabiej wykształceni " a ja mieszkam w dużym mieście, jestem młoda i dobrze wykształcona i co? Oczywiście zagłosuję na Jarka

Gość Czytam SMS-y
Do Kreski-z tym prof.Bartoszewskim to poszłaś po bandzie .Jest profesorem sprawdz dobrze -i to wybitnym ,mądrym ,przeszedł w życiu wiele (obóz) i to daje mu prawo do wyrażania swoich mądrych ,celnych opinii.To jest wielki autorytet.Ma swoje lata a umysł świeży .