Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kocham M.M

Jak znaleźć wartościowego faceta?

Polecane posty

Gość kocham M.M

no jak? same chamy!;(

czyli wyseksiłas sie z chamami a do związku chcesz tzw wartosciowego :D

Gość tak samo jak
znaleźć wartościową i ładną dziewczynę co na kasę nie leci i ci rogów na imprezie nie przyprawi

Gość kocham M.M
No mam 19 lat i jeszcze z nikim TEGO nie robiłam i jak narazie nie zamierzam;];] szukam wartościowego od początku do końca:)

wartościowego? hmmm to ile ma mieć na koncie? takie minimum żeby wiedzieć jak się cenisz :) wtedy będzie można pomyśleć gdzie poszukać ;) i jak złapać :D

no to nie wiem gdzie chyba raczej wszedzie bo nawet na imprezach mozna poznac normalnego kolesia a w kosciele debila różnie to bywa powodzenia zycze ;)

Gość kocham M.M
Duchowo wartościowego...nie materialnie... takiego bogatego umysłowo, dobrego mężczyznę, prawiczka:)

Gość dsgterwgtrgb
Autorko zapraszam do Cieszyna to pokaze Ci co to jest wartosciowy facet

Gość a czemu sama jestes??
jestes nieatrakcyjna czy trafiasz na facetow co wlasnie ze ladna staraja sie ciebi tylko do lozka zaciagnac?????????

dsgterwgtrgb Autorko zapraszam do Cieszyna to pokaze Ci co to jest wartosciowy facet chyba nauczysz a nie pokażesz :O

Gość hmnnnn
kocham M.M moglabys podac gg?

Idź na pielgrzymkę do Częstochowy... Poznałam tam takich facetów: miłych, wartościowych, z zasadami, szanujących dziewczyny, nie pijących alkoholu, nie palących papierosów, prawiczków... Niektórzy byli nawet bardzo przystojni. Tyle, że byli religijni - mnie osobiście to nie przeszkadzało, bo sama taka jestem, ale nie wiem jakie ty masz poglądy. A tak w ogóle, to myślę podobnie jak ty. Szukam kogoś wartościowego, a nie byle kogo. Mam 20 lat.

Gość kocham M.M
jestem sama bo nie znalazłam odpowiedniego partnera. Trafiam na nieśmiałych albo niedostępnych zupełnie...niemożliwych...;] Jestem powiem skromnie NIENAJBRZYDSZA a teraz nieskromnie powiem ze nawet ładna... długie włosy ciemny blond, zielone oczy 175wzrost...:) I chyba taka troszke niesmiałą i tajemnicza jestem (ponoc faceci to lubią... hmmmmmmm?)

a w jakim wieku szukasz tego faceta? starszego czy raczej w twoim, jaki jaka jest twoim zdaniem maksymalna roznica wieku?

Gość kocham M.M
Jasne:)

Gość kocham M.M
Hmmm... Miłość nie wybiera. Jak zakocham się w starszym 20 lat to cóż...:) Ale moim zdaniem odpowiedni wiek to 20-25... te okolice:)

Gość hmnnnn
kocham M.M skad jestes?

Gość kocham M.M
a co to za różnica... i tak się z Tobą hmmnn nie umówię:P

Gość hmnnnn
oj chociaz pogadac chcialem na gg

neistety to ja odpadl bym bo mam juz 30 ale fakt ze potrafie uszanowac dziewczyne a jestem sam bo nie znalazlem takiej co by mnie tez potrafila odpowiednio potraktowac no ale coz moze kiedys

Gość kocham M.M
waroem@op.pl dla hmnn czy jak mu tam:P

zadnej jeszcze pomocnej odpowiedzi tu nie daliście... szkoda; na studiach, w pracy, w nowej pracy, na kursie jakimś, na wakacjach, w górach, o! w górach pewnie procentowo najwięcej jest ludzi z pokaźną duszą... przez znajomych może też i chociażby na ulicy czy w sklepie na wyjeździe służbowym, w pociągu, w saunie

Gość zajebisty we wszystkim
skoro nie znim to zemną się umów

Cukru pudru stawia na studia - no to zwracam honor - jest to odp na pytanie w temacie

a takiego z pielgrzymki, to bym się bała, że fanatyk religijny. nie wiadomo, co takiemu strzeli do głowy w imię Chrystusa. wszystko można ładnie przetłumaczyć na rzekomą potrzebę wiary.

Wartościowych facetów nie ma. No chyba, że chcesz religijnego, mi by to przeszkadzało bo sama taka nie jestem.