Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

PeaSorela

czy to zdrada ?

Polecane posty

jakie jest wasze zdanie na temat zdrady.Czy jesli jestem z facetem od kilku lat i on ostatnio jakies kilka dni temu nagle zerwal ze mna i umowil sie kilka razy z inna kobieta (daleka znajoma blondzia z duzym cycem ) po prostu mu odbilo ale twierdzi,ze nic nie bylo,ze byli tylko na kawie..czy to zdrada jesli do niczego nie doszlo..bo ja uwazam,ze sam fakt,ze kogos szukal jest zdrada...widzieli sie 3-4 razy ale dzis mi sie przyznal,ze w sumie nudna ta laska i ze nawet nie bylo z nia o czym gadac...wczesniej nic takiego nie robil, czy zaufac takiemu i wybaczyc ?

Gość alga1231
ja bym pogoniła na zbity pysk jak on taki szybki do szukania innej:/

Gość zdzichazmiasta
skoro szuka to znajdzie i taką, z którą będzie miał o czym pogadać i nie tylko pogadać:)

,,daleka znajoma blondzia z duzym cycem ,,----Wybaczyc Gdy mu się z czarną przytrafi----na drzewo:)

No wlasnie to bylo raczej tak,ze sie z nia spotal a po 2 dniach stwierdzil,ze mnie juz nie kocha i nie chce byc ze mna...ale soie wszytko wyjasnialismy i niby nie ejstesmy razem ale gdyby okazal skruche..wybaczyc ?

Gość Kakakakalinka
jesli szukal, znalazl i nic z tego nie bylo to bedzie szukal dalej... jesli odwazyl sie na to, to znaczy ze nic go przy Tobie nie trzyma

Jasne że tak,i następnym razem też i następnym.....i tak stracic szacunek dla samej siebie,zakładac dziwne topiki ....:-O

z drugiej strony te tak mowilam,ze jak sie kiedys dowiem,ze mnie zdradzi to 5 miut i mnie nie ma...ale znam kilka przypadkow gdzie faceci naprawde sie zmieniali

Noooo a tak po roku wyjśc za niego za mąż i .....założyc topik ,,,MĄŻ MNIE ZDRADZA,, O losie kobiety opamiętajcie się!!!!!! I jeszcze jedno pytanie mam do ciebie autorko;gdybyś to ty postąpiła identycznie jak twój chłoptaś ----jak byłaby jego reakcja??? :-D:-D:-D:-D:-D:-D

Gość hfjnmfyn
osz fak kobieto. pomyśl co bys powiedziała innej babie z takim problemem ? wiej ile sił w nogach a jego kopnij w dupe na koniec :O skąd wiesz do czego doszło byłaś tam? trzymałaś go za rączkę? nie. on juz szuka zastępstwa, to kwestia czasu. odejdź i zostaw sobie honor. chociaz to chyba prowokacja ale inne tez tak mają dziewczyny naprawde. :(

Wybaczyłby.To wiem ...Mnie akurat nie ciagnie do inncyh ale wiem,ze juz duzo mi wybaczyl...innych rzeczy niz zdrada.

Gość hfjnmfyn
o dobrze ktos wyzej napisał. ciekawe czy on byłby taki wyrozumiały :D z pewnościąąą :D

No ja mam tak naprawde.1szy raz ...mieszkamy razem 2 lata..on nie ma zadnch koleanek z ktorymi sie spotyka i nagle cos takiego ...bylam w szoku naprawde mialam zly placzacy weekend ale dzis pogadalismy szczerze o tym co nas boli i tak mle czy wybaczyc czy nie wszytkie tak gadaja,ze nie nie a jak sie same znajda w takiej sytuacji to sie okazuje,ze facet kazdej baby swoje za uszami ma !

Gość hfjnmfyn
o i to usprawiedliwianie. hhhoho czerwona lampka sie zapala. za rok będziesz sobie pluła w brodę że nie zwiałaś póki był czas

Tak sie akurat sklada,ze znam ta laske i uwazamz,e ejst nudna mimoza i taka...no nie ma w niej nic ciekawego...a jedynie co moglo mu sie w niej spodobac to duzy cyc.Wiec moge ja ocenic.

swoją drogą -- odpowiadając na Twoj temat - zadaj sobie pytanie : czy naprawde mnie kocha ? skoro zaraz po rozstaniu umowil sie z inną kobietą !!

Gość hfjnmfyn
to ty bądź tą jedną mądrą silniejszą. ale zrobisz jak będziesz chicła i tak juz wiemy że z nim zostaniesz. i że będziesz potem żałowac, każda z nas to przszła i dlatego własnie z perspektywy czasu wiemy że trzeba było wtedy zostawić, wylac kubeł zimnej wody i nie dac sie zeszmacić byle chujowi

Nie dziwi mnie wcale ,że faceci nie mogą z niektórymi babami wytrzymac....przecież wy same nie wiecie czego chcecie!!!! Nie szanujesz sie a chcesz żeby on to robił?????? No coś tu chyba nie gra:-D

No wlasnie chodzi o to,ze nie mozna kogos przestac kochac z dnia na dzien...nie wierze w to....nawet gdy go pytalam powiedzial,ze kocha..tylko,ze ejstesmy tacy rozni od siebie i ze po kilku latach po prostu milosc przygasla

Gość rady prosto spod lady
nie zalezy mu na tobie. inaczej nie zrywalby z toba, zeby probowac z inna. w ogole co to ma byc: zrywac na kilka dni/tygodni, zeby sprawdzic czy wyjdzie mu z inna, a jak nie wyjdzie to powrot. on w ogole cie nie szanuje. ma cie za jakas tymczasowa ostoje. jest z toba z braku laku. jakby mial lepsza opcje, to bylby z ta lepsza opcja. badz pewna ze zrobi ak ponownie. i jesli tym razem lepsza opcja okaze sie naprawde lepsza od ciebie, rzuci cie na stale bez mrugniecia okiem. a to, ze ci wiele wybaczyl moze tez byc oznakiem, ze wisi mu to, co robisz, ze nie przejmuje sie az tak, bo az tak mu nie zalezy.

znam ta laske i uwazamz,e ejst nudna mimoza i taka.......... A jednak umówił się z ta nudną mimozą a ty ryczałaś w poduchę------------GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Strasznie surowe jestescie a pytanie do tych co aktualnie sa w zwiazku ..czy jestescie na 100% pewne swoich facetów...? bo zycie bywa rozne i to co rzeczywiscie wydaje sie jakims przekonaniem w chwili gdy sie z tym stykamy zachowujem sie zupelnie sprzecznie ze soba.boli mnie to bardzo boli starsznie nie wiem co by bylo dalej gdybym sie o tym nie dowiedziala.Ale dowiedzialam sie po 3 dniach i powiem wam ze on nie chce do mnie wrocic i ja tez znim raczej nie bede. pytam z ciekawosci...po prostu jak wy byscie sie zachowaly ja nie umiem juz z nim byc.

:-D:-D TAK jestem pewna swojego faceta na 100%,chyba nawet bardziej niz siebie w niektórych sytuacjach:-P

no to ci gratuluje czana cholera chyba Ty lubisz zdradzac...a najglosniej krzyczysz.

Gość hfjnmfyn
gdybym sie dowiedziałą o zdradzie/ randce sam na sam nie umiałąbym wybaczyć, jestem strasznie dumna , uparta i mściwa. zniszczyłabym tą laskę a jego traktowała jak powietrze, wymazałabym go z rejestru gg, nk i wszystkiego co miałoby z nim zwiazek. tak robie z ludxmi którzy mi mocno podpadną i stracą moje zaufanie

ja wim,ze postapil jak wyrachowany chujj...ale wiecie co ja go nie poznaje cos w niego wstapilo.nie wybacze mu bo sie go brzydze i czuje niesmak straszny...tylko zastanawia mnie skad to sie wzielo...pewnie mu czegos brakowalo albo..po prostu zakochal sie w jej cyckach.