Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ludzie bez sciem

rozwala mnie kiedy ktoś mówi, że miłość przyjdzie sama

Polecane posty

Gość jullia123
zgadzam się z autorem tematu - miłość nie przychodzi sama? niby skąd mam wiedzieć że to właśnie ten? idąc ulica nagle mnie olśni? jestem dość atrakcyjną dziewczyną ( tak mi się wydaje) szczupła, wysoka, blondynka i miłość jakoś mnie nie znalazła, zawsze mnie odrzucała. więc puste teksty typu każdy znajdzie swoja połówkę albo gdzieś ktoś na ciebie czeka uważam za totalne bzdury. Nie mam pojęcia jak ludzie to robią ze są razem. Wydawało mi się że poznałam tego jedynego i oczywiście nic z tego nie wyszło...Oczywiście wydawało mi się....

Gość Jullia123
nie każdy, ja ciągle spotykam się z ludźmi, jestem towarzyska osobą, chodzę na imrezy i co i nic.....

Gość binga
Ja też się zgodzę i mam podobnie jak Julita, nie siedzę cały czas w domu przed komputerem, tylko często wychodzę z domu. Zwłaszcza w weekendy. Na szczęście mam takich znajomych, którzy też lubią gdzieś wyskoczyć. Oprócz tego chodzę na różne zajęcia dodatkowe (języki, studia podyplomowe itp.), ale mimo wszystko nie mogę znaleźć odpowiedniego partnera. I zgodzę się też z Meszką, że takie portale randkowe pewnie są w jakimś stopniu skuteczne. Tylko zdecydowanie trzeba wybrać odpowiedni portal, żeby nie trafić na zboków:) O tym mydwoje słyszałam pozytywne opinie, jednak póki co chyba się nie zdecyduję. Zdecydowanie więcej zaufania mam do poznanych ludzi na żywo, niż w internecie. Rozumiem, że może być dobra weryfikacja itp, jednak jeszcze daję sobie szansę:) Może w przyszłości skorzystam z nich...? Julita- nie przejmuj się, na pewno w końcu trafimy na naszego "księcia z bajki";) Ja w to wierzę i jestem pozytywnie nastawiona do tego tematu, jak i do całego życia:)

Gość anetka z wrocka
zgadza sie, faceci maja przejebane :D