Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wieczorową porąąą...

wlasnie sciagnelam biustonosz i ide bez niego spac

Polecane posty

Gość jak to jest niewie nikt
nie piszę z głowy, a co to trudno takie dyrdymały napisać ?

Gość mi by było trudno
a Ty masz talent :)

Do głupot to każdy ma. Z natury jestem nudnym informatykiem ale mam przebłyski....

Gość żartujesz ?
Informatyk nie napisze czegoś w tym stylu :D

Jak nie, dużo czytam :)

aktualnie próbuję napisać program ale nawet nie wiem gdzie palce włożyć..

Gość żartujesz ?
A to przepraszam... widocznie informatyk informatykowi nierówny :)

Gość najlepiej połóż na klawiaturze
:classic_cool:

być może, ja zupełnie nie radzę sobie z kobietami wiec musi jednak coś informatycznego być we mnie ;).

Gość Kathhhhhhhhhhhsxxxxx
@jak to jest niewie nikt o moj boze ale tandetne teksty xd drżące płatki lotosu wtf ;d nazywaj rzeczy po imieniu

Gość żartujesz ?
to zupełnie tak jak ja - też nie radzę sobie z kobietami ;) ale kafeteria jest dobrym miejscem do ćwiczeń, tak myślę :)

nie sztuka nazwać wszystko po imieniu, ale kto kwestia tego co się czyta. Lubisz prostotę to żyj prosto.

Gość anette11111
jak to jest... jeśli potrafisz na tej klawiaturze...ja już uciekam bo mąż zobaczy co piszę...

nie chodzi o prostote, po prostu nir toleruje tandety ;) rozumiesz? widze ze krytyke pseudo pisarzu tez zle znosisz ;d po prostu teksty dla naiwnych, PROSTYCH kobiet... masz tanie teksty ;)

ależ to było dla śmiechu, nie bardzo rozumiem wpadanie na kafeterii z tekstami " to kupa" :) bo tak to każdy umie, pokaż coś weselszego pośmiejemy się powygłupiamy a nie tylko eee oo ee :)

brakuje mi sporo do UK SUBS i innych tworzących fantastyczne historie przeplatane wspaniałym dowcipem i niesamowitą pointą :) ale staram się uśmiechnąć przed snem i tego życzę wszystkim :)

nie wiem, nie osadzam cie tylko twoje teksty ;O wydawalo sie na bardzo powanie z jaka duma piszesh o nic ;]

to forum jest tak nie poważnie i nie dorzeczne jak tylko może być, trudno o weselsze.

Gość i jak tam dziś ??

gdy rudomasowce stojące na redzie gdyńskiego portu smutno buczą na koniec wieczornej wachty, umieszczam w swojej Grocie Nestle komplet kijów hokejowych drużyny Traktor Magnitogorsk i bez skrępowania wkraczam na przyjęcie imieninowe u pana wicepremiera Pawlaka, budząc zachwyt i pożądanie zgromadzonych :classic_cool:

Gość tak sie zapytam.....
"jak to jest..." - te palce to mi mozesz wlozyc, wiesz? :) . dobra, to glupie bylo, wstyd mi.......Ale wracajac do tematu, to oburzenie na wiesc o tym, ze niewiasta, zalozycielka topiku wreszcie zdjecla stanik do spania, jest tyle powszechne co niesluszne. Te wszystkie poradniki, o tym jak dbac o biust, powtarzaja, jako jedna z gluwnych regul taka, ze to bardzo dobrze robi piersiom, kiedy w staniku spimy. stanik utrzymauje je we wlasciwej pozycji, podczas kiedy bez niego przewalalyby sie one na wszystki strony i ulegaly znieksztalceniu. I to ma sens , bo przeciez piersi traca ksztalt kiedy sie garbimy etc, wiec to samo dzieje sie kiedy je splaszczamy spiac na brzuchu, albo kiedy splywaja nam pod pachy kiedy lezymy na plecach. Malo to co prawda wygodne, ale robi dobrze, Tylko jeden warunek - stanik musi byc odpowiedni. Podobno wporzo jest taki sportowy, ale z wypuklymi, albo jeszcze lepiej, wzmocnionymi poduszkami miseczkami (nie push - up. tylko taki dla rowerzystek).