Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dzień jak co dzień

Oto jak za reguły wygląda mój dzień. Przegrałam?

Polecane posty

Gość dzień jak co dzień
MI też się zdarzają godzinne telefony, ale to z koleżankami, a nie chłopakiem :O

Gość a pomysleliscie o tym
a wiecie co jest najgorsze??Ze serial majka mnie wkurwia do granic mozliwosci i kazdego wieczoru sobie zadaje pytanie po co ja to ogladam?? Chyba tylko dlatego,ze akcja sie dzieje w moim miescie i chce sobie popatrzec na znajome miejsca:O

kalinka kogo pytasz? jej juz 2:32 a ja nie spie:O

Gość nie do wiary z czystej pary
też tak mam, czuję się psychicznie przymuszona, to takie moje natręctwo, grrrr weekendy mam ciekawe a w tygodniu to rutyna- czytam w chóy książek, oglądam w chóy filmów, słucham w chóy muzyki, piszę teksty piosenek bratu, dre ryja, siedzę przy kompie, dłubie w nosie, pierdzę i wącham czy śmierdzi, jak śmierdzi to znaczy że trzeba zmienić dietę, na zdrowszą, przeglądam się w lusterku 50 razy a myślałam że sto, ale powiesiłam kartkę w łazience i notowałam każde przeglądnięcie się, także nie jestem jeszcze narcyzem, ale niwiele mi brakuje życie jest piękne, żadne tam przegrane a kto czyta ten mam w chóy żyć, polecam, na to nigdy nie szkoda czasu, pierdziochy drogie :D

nie do wiary z czystej pary poprawilas mi humor pierdziocho :D

to fajnie, trzeba się trochę pośmiać ;) ;D

wiele żyć mozna tez miec w grze, ale to nie to samo, wiec nie polecam ;P

Ja tez jestem z Krakowa, Majki nie ogladam, ale to co ogladam... nikt mnie nawet nie podejrzewa o taka szmire, nie przyznam sie, nie nie nie

Ja pod koniec podstawowki ogladalam Luz Clarita, w LO Klan,Zloptopolskich i Boze wybacz Mi - M jak Miłość! Na studiach przerzucilam sie na Dextera,Heroesow,dr Hous'a i Przyjaciól:O Nie ma sie czym chwalic:P

Gość 21 leniuszka 21
Ja też nie wychodzę z domu :(. Mam opory, bo nie akceptuję sieie i tkwię tak w tym maraźmie...Obecnie przegrałam życie, dopóki się nie wydźwignę z tego.

dexter jest super ;)

Gość 1pytanie
mam pytanie-co na taka wegetacje wasi rodzice? utrzymuja takich pasozytow pierdzacych w fotel tylko i nic nie robiacych?

Gość dzień jak co dzień
Mnie utrzymują :P Lecz nie obchodzi się bez narzekań na mój sposób życia. Na razie jest to okres przejściowy, gdyż niedługo wybieram się do szkoły, więc nie będzie to taka skrajna wegetacja 😭

Gość 1pytanie
czyli o kazda zlotowke sie prosisz? jestes z zamoznej czy normalnej rodziny?jakie miasto? do jakiej szkoly zamierzasz isc?

Gość dzień jak co dzień
Nie pochodzę z bogatej rodziny. A miasta i szkoły nie podam, gdyż wolę zadbać o prywatność :P Co do pieniędzy, to nawet nie mam za bardzo na co ich wydawać :O Na ubrania itd dostaję bez problemu, a kiedy wychodzę do pubu, to również niema większych problemów.

Gość 1pytanie
skoro na ubrania masz i na wyjscia ci daja to nie dziwie sie ze nie garniesz sie do pracy masz na co potrzebujesz glodna nie chodzisz dach nad glowa masz a powod twojego siedzenia w domu jest jaki?

Gość dzień jak co dzień
Powód siedzenia w domu? Ostatnio nie chce mi się za bardzo nigdzie wychodzić i chyba bardziej odpowiada mi domowe zacisze. Poza tym nie wiem co miałabym robić poza domem... Jak jest ciepło to czasem wyskoczę na rower, a tak to nie widzę jakiś szczególnych zajęć na zewnątrz.

Gość 1pytanie
po jakiej jestes szkole?

Gość kolejny nudny dzien
no to wpisze sie w tym temacie:P wstaje, pije kawe, kapiel, uczelnia badz sklepy lub na odwrot, zakupy, dom, picie kawy, nudzenie sie, cwiczenie wieczorem, film, kapiel i spac:P

Gość kolejny nudny dzien
dzien jak co dzien o widze ze ty tez nie pracujesz:D a dlaczego? Bo mi to sie nie chce pracowac byle gdzie a konkretnych ofert nie ma

Gość dzień jak co dzień
Mi też się nie chce pracować :D Jestem strasznie leniwa, ale pewnie niedługo będzie musiało się to skończyć :( A co do poprzedniego pytania o skończoną szkołę, to jestem jedynie po technikum ekonomicznym

Gość kolejny nudny dzien
ja tez jestem leniwa:( ale w sumie moglabym pracowac tylko ze nie widze takiej potrzeby. Moze jak sie obronie to sie wezme za porzadne szukanie pracy, a na razie to sie bede musiala nudzic dalej:O

Gość dzień jak co dzień
Ja mam właściwie zamiar iść do pracy dopiero jak skończę karierę szkolną, a to pewnie długo potrwa :P Wbrew pozorom, to w ciągu moich monotonnych dni, to ja się o zgrozo nie nudzę :D

Gość SerdzioKomputerro
życie nie jest ciężkie - zakochalem sie w Tobie :) Tez sprawdzam notowania :)

Gość kolejny nudny dzien
ja tam sie nudze, bo ilez mozna siedziec przed laptopem, tv, chodzic na zakupy. Juz mi sie ubrania w szafie nie mieszcza i bede musiala chyba oddzielne pomieszczenie na garderobe znalezc:O Jak tak dalej pojdzie to wpadne w zakupoholizm:(

Gość dzień jak co dzień
Ja zakupoholiczką nie jestem, ale też ubrania mi się nie mieszczą w szafie A co do TV czy laptopa, to za każdym razem oglądam czy robię cos innego, więc wcale to nie jest taka monotonia :P (chyba jestem uzależniona od komputera :O)

Gość dzień jak co dzień
:D ;)