Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość abraham lincoln.

doszedłem do wniosku, że moge mieć każdą kobiete

Polecane posty

Gość Zuzanna Amelia
Moje gratulacje - szczere

Gość właśnieeeee
Najlepiej pisać wszystko żeby ci tutaj współczuli, że jesteś biedny, brzydki, chory, na wózku inwalidzkim. Wtedy będziesz" kimś " na kafeterii. :D Nie daj boże dać fotę a jest się atrakcyjnym/ą. :P

Gość abraham ile zarabiasz

Gość właśnieeeee
>Taak taak > daję sobie obciąć łeb że jesteś niebrzydki/a 🖐️

Gość gra pozorow
wszystkie nicki sa zajete - świetny post!! , pozdrawiam Cie.. milo widzec, ze sa jeszcze normalne osoby na swiecie

Gość hghhjhklol
nie ważne samochody, luksusy itd. ważne są mocno wypchane spodnie

Gość prof. Antoni Lewiczek
Ja już zresztą powiedziałem, chłopy nie dajcie się omamiać, znajcie swoją wartość.

Gość dhdjhhdhdxb
właśnieee - jak ma forse to i brzydkiemu dasz - dacie

Gość gra pozorow
a bo widzisz to takie hieny, ktore pod łapują i ciagna dalej.. bez swojego zdania-stado gówna jakbys napisala, ze autor tematu jest zalosny to kolejne posty tez by takie były co by nie mowic JEST JEDNA ZASADA - PIERDOLIC INNYCH I ROBIC TO CO SIE LUBI I CHCE!! bo ludzie zawsze beda narzekac-to zawistne, tepe istoty!

Gość aajajajakak
a ja uwazam ze ty jestes glupia.. zono

Właśnie, ludzie są przede wszystkim zawistni. Tutaj na kafe jest mnóstwo takich. Na palcach jednej ręki można policzyć tych życzliwych. Ktoś założy temat, że jest matką 4 dzieci i jest szczęśliwy - nazwą rodzinę patologiczną. A dlaczego? Z zazdrości niestety. Zdesperowana Domowa Żona autor zapewne założył temat by wywołać burzę na forum. Doskonale zdawał sobie sprawę z inteligencji forumowiczów i wiedział, jak się zbulwersują :) Żałosne są jedynie komentarze.

Gość świnka piggy
hehehe nastepny mitoman :D

"jestem przystojnym młodym chłopakiem, który doszedł do sukcesu finansowego ... zyje w bardzo dobrych luksusach, mam samochody, kobiety na zawołanie..." do sukcesu finansowego sie nie dochodzi tylko osiaga, i pierwszy raz slysze o "dobrych" luksusach.. po pierwsze to trzeba umiec sie wyslowic. po drugie nie zaszkodzi miec maniery : "jestescie dla mnie robalami moge miec kazda kobiete z tego forum ale na takie pasztety nie patrze" my wszyscy jestesmy dla niego robalami, takze ci co go probuja tutaj podziwiac. nie ma takiej osoby na swiecie ktora mogla by miec kogo chce, takze na tym forum nie przesiadauja same pasztety bo widzialam wiele fajnych dziewczyn, albo przynajmniej srednich. takze.. polmozg jak w morde strzelil :P

Gość abraham lincoln.
witam:) oczywiscie, ze zalozylem temat w celu prowokacji... lubie po jakims czasie wejsc w taki temat i sie ponabijac z tych zawistnych ludzikow a najbardziej mnie smiesza te tepe laski, ktore wypierdalaja z textem 'mnie bys nie mogl miec' heh... a pewnie facet z opisu by mogl miec na pstykniecie palcem 99% doop stąd wszystkie nicki zajete - jestes naprawde w porzadku i chyba jako jedyna dostrzeglas o co w tym wszystkim chodzi, pozdrawiam

Wszystkie nicki są zajęte --> nie rozstrzasamy kim jest auor w rzeczywistosci tylko kogo z siebie robi. ile ma naprawde kasy tego naprawde tego nikt z nas nie wie. oceniamy jego zmyslona osobowosc.

Gość hihiaiaia
udowodnij to no chyba że nie masz jaj

Gość hihiaiaia
to było do autora oczywiście :)

Gość abraham lincoln.
jem kupe :)

Gość abraham lincoln.
zdesperowana zona.. ja cie prosze, zamknij dope bo jestes tepa i glupia bez odbioru

Gość abraham lincoln.
nie dosc ze tepa to wiesnaia z paskudnymi tipsami..

Gość abraham lincoln.
kto mnie wybolcuje? :)

Gość Taak taak
E tam,ja się nie wypowiadam,że jestem ładna czy nie ładna. Ale wpienia mnie to podejście niektórych ludzi,najechać na kogoś i zmieszać z błotem.Za to,że śmiał powiedzieć,że jest fajnym gościem i zdaje sobie z tego sprawę. No a z tymi fotkami to prawda,niektóre laski tutaj są naprawdę ładne ale i tak trzeba je sprowadzić do parteru i wyzwać od pasztetów.Najlepiej kula w łeb.