Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wszystko możliwe

jedno jest pewne -gdyby nie katastrofa samolotu prezyd.

Polecane posty

pisiory by nie miały takiego poparcia w wyborach. głosowali by na nich ci którzy głosowac mieli na Leszka czyli ok 20% reszta to ciemnota która z żalu i współczucia pójdzie zagłosować na jarka :( co za kraj! znowu bedziemy mieli za prezydenta nadętego bufona, rusofoba który na potrzeby kampanii chce się zaprzyjaźnić z rosjanami, żal...

Gość oooooppp
Ty mnie nie strasz :) PO ma wygrać!!

pamietam jak było w poprzedniej kampanii- spoty z karetką co odmawia przyjazdu, pusta lodówka i maskotki spadające ze ściany- dla ciemnoty wystarczyło!

a jarek teraz gotów nawet zagrać na pianinie i zaśpiewać pieśń żałobną byle na niego zagłosować-a i ruskom w dupe nawet wejść!

Gość ale co to ma za znaczeniee
polska to zacofany kraj - a Polacy robią z siebie ciepiętników bo ich "ukochany" prezydent zginął - teraz ukochany bo wczeniej był nikim a teraz jest królem pochowanym na wawelu! a jarek nieżle na tym korzysta!

Gość oooooppp
Zgadzam się to skandal, że został tam pochowany!! W głowie mi się to nie mieści..

Gość opopop
LUDZIE NIE GŁOSUJCIE NA JARKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! SAM FAKT,ŻE STARTUJE NA PREZYDENTA W TAKIEJ SYTUACJI MÓWI SAMO ZA SIEBIE.ZAWSZE STEROWAŁ BRATEM I NAWET JEGO ŚMIERĆ WYKORZYSTUJE BY WSPIĄĆ SIĘ NA SZCZYT!!!!!!!!!!!!!!!! LUDZIE OPAMIĘTAJCIE SIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! TAK WSZYSCY NARZEKAJĄ NA KOMOROWSKIEGO,ON JEST PO PROSTU SKROMNY!!!!!!!!!!!!! OSOBIŚCIE JESZCZE DO KOŃCA NIE WIEM NA KOGO ZAGŁOSUJE,ALE NA PEWNO NIE NA JARKA!!!!!!!!!!!!

Gość oooooppp
Ja zagłosowałam na liście przed wyborczej na KOMOROWSKIEGO i wam też radzę!! Nie róbcie wiochy

Gość też mam dość
Zginęło wielu ludzi i kiedy, pani Jakubowska mówi "ludziom w naturalny sposób tragedia kojarzy się z pisem"to mnie podnosi się ciśnienie! Niestety pan Gowin też nie popisał się swoją wypowiedzią,w której stwierdził,że głos Jaruzelskiego,to tylko głos jednego wyborcy,jeden głos.Czyżby ktoś mógł oddać więcej niż jeden głoś?

po ostatnich wyborach prezydenckich myślałam że ludzie się opamietali- tak tez wskazywały sondaże - ale teraz jakby ich coś opętało!!! mam pytanie-czy są tu na forum ludzie którzy dopiero po katasrtofie zdecydowali się poprzeć pisiorów? bo nie kumam skad te ponad 30% ?

Gość oooooppp
nO PRzeciez z tragedii zrobili wielka kampanie i teraz PIS wygra na 100% :)

Gość też mam dość
te 30%,zapewne dzięki kościołowi :)

Gość też mam dość
mam nadzieję,że się mylisz i pis nie wygra :(

Gość hhahasss
PIS wygra -a wy juz placzcie;)

Gość nie żal tylko im natłukli
do głów podczas tej żałoby jakim to wspaniałym człowiekiem (zauważcie nie prezydentem!) był Lech i chcą mieć bis :P a Jarek sie teraz nie odzywa - bardzo mądrze- bo jakby zaczął to by "czar prysł" błyskawicznie więc ludzie łykają ten kit eh ten ciemny lud

Gość jak dla mnie to....
gdzie dwoch sie buiije tam trzeci korzysta- wygra napieralski:D:D:D:P:P:P

Gość też mam dość
ten się śmieje,kto się śmieje ostatni,więc może to pisowcy będą płakać

Gość ja chyba na pis
bo oni naprawde wiele doswiadczyli, takie cierpienie, tylko ludzie bez serca moga nie glosowac teraz na PiS, bo ja jak sobie wyobraze jak oni sie palili na zywca w samolocie to mi lzy przychodza i Jaroslaw jako brat wylal wiele lez. zal mi go, stracil brata, blizniaka w dodatku a oni czuja inaczej. dlateg opamietajcie sie ludzie! a komorowski jest bz serca, taki zimny, nawet nie plakal.

Gość Alexxxxxxa
Ja juz sie pogodziłam, że wygra Kaczyński. :( Już jeden z polityków, bardzo skuteczny, napisał w swej słynnej książce, że większość ludzi jest tak zniewieściała, że w życiu kieruje się uczuciami i sentymentem zamiast racjonalnymi przesłankami.

Gość Alexxxxxxa
Stukni się w łeb. No palili się, straszne, ale czy wybór jarosława na prezydenta przywróci im życie? A może głosować na Napieralskiego, bo się palili? Ludzie, co to za argumenty? Słyszalam wypowiedź siostry Szczygły. Zachowywała się normalnie, a nie mówiła takim cierpiętniczo-zbolałym tonem.

ja chyba na pis bo oni naprawde wiele doswiadczyli, takie cierpienie, tylko ludzie bez serca moga nie glosowac teraz na PiS, bo ja jak sobie wyobraze jak oni sie palili na zywca w samolocie to mi lzy przychodza i Jaroslaw jako brat wylal wiele lez. zal mi go, stracil brata, blizniaka w dodatku a oni czuja inaczej. dlateg opamietajcie sie ludzie! a komorowski jest bz serca, taki zimny, nawet nie plakal. Przekonałaś mnie. Głosuję na Dżaro. :D

Gość alllelujjaaaa
bende glosowac na KOMAROWSKIEGO- PIS so tenpe

Gość ja chyba na pis
bo oni naprawde wiele doswiadczyli, takie cierpienie, tylko ludzie bez serca moga nie glosowac teraz na PiS, bo ja jak sobie wyobraze jak oni sie palili na zywca w samolocie to mi lzy przychodza i Jaroslaw jako brat wylal wiele lez. zal mi go, stracil brata, blizniaka w dodatku a oni czuja inaczej. dlateg opamietajcie sie ludzie! a komorowski jest bz serca, taki zimny, nawet nie plakal.

Gość też mam dość
Nie wiedziałam,ze wszyscy,którzy zginęli byli z PIS :D