Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość i 1.66

60 kg

Polecane posty

Gość i 1.66

wga niby ok? ale mam dosyc wałków i tłuszczu na moim ciele ;/

a myslisz, ze jak przechodzi obok facet i sie na ciebie patrzy to mysli tak "ooooooooooooo, ona wazy 60 kg jest ok" NIE, WIDZI , ZE MASZ WAŁKI TŁUSZCZE ALBO GRUBY TYLEK patrz na sylwetke a nie na to ile wazysz

przy tym wzroście waga na pewno nie jest oki :P

Gość ja mam niestety
To dobra waga. Jak się z nia źle czujesz to poćwicz. Odchudzanie nie jest ci potrzebne

Gość i 1.66
byczydzien- chyba zle mnie zrozumialas- spokojnie, chodzi mi wlasnie o to ze waga to, jesli chodzi o mnie, nic- a jak widze watki to tutaj kazdy ma jakis cel jesli chodzi o wage. spokojnie :) ja ćwiczę, skaczę, jezdze, biegam- jest OK. nie odchudzam sie w zaden sposob- bo po co, ale zdrowo sie odzywiam. poprostu napisalam jaki mnie problem tyczy- ale spokojnie wiem co robic :)

Gość nie do reki
daj fotke to ci powimey

Gość i 1.66
spoko, ja sie waze raz na miesiac :)

157 cm wzrostu, to tez wiele nie mowi, z jak wszystko zalezy od budowy wklej zdjecie z trzech profili to ocenimy :)

Gość i 1.66
no, kurcze, celem na pewno nie było coś takiego ;/ wchodzę sobie na to forum, patrze a tu same tematy na temat odchudzania i zbijania wagi, zeby tylko osiagnac swoj CEL. kazdy tutaj jakos mowi o swoich problemach, moze pogadac z kims kto ma podobnie itd. czy ten watek mial jakis cel? taki same jak reszta watkow- czyli pogadac z kims kto ma podobnie, moze by pogadac jakie cwiczenia stosuja inni zeby wyrzezbic sylwetke etc. a tutaj od razu wielkie haloooo :/

bo od tego sie zaczyna twoje pytanie nie ma sensu czy przy 1,66 i 60 kg jest ok? a co to znaczy? 3+5= 8 ale wynik osiem mozesz dostac na milion innych sposobow, a ty sie pytasz czy osiem to jest ok?, kto ma to wiedziec? wklej zdjecie w trzech profilach i wtedy mozna ocenic proporcje

polecam sfd.pl jesli chodzi o diety tam jest dzial odźwyianie i odchudzanie, prowadzony przez specow od zywienia, ZA DARMO

Gość i 1.66
byczy dzien- maly szczegol- tam nie mialo byc pytajnika- waga niby ok i kropka. na drugi raz napisze referat, wiecej napisze itd ;) ale jesli o te profile o ktore mowiles. na czym to bazuje? co to nam pokaze jesli napinamy miescie i bez napietych?

zeby okreslic, czy masz proporcjonalna sylwetke, trzeba zobaczyc cie w trzech wymiarach czyli zdjecie z przodu, tylu i boku napiete i nienapiete miesnie pokazuja roznice, ile masz warstwy podskornej tluszczu i ile potrzeba, zeby odkryc miesnie, jesli w ogole jes w jakims stopniu posiadasz wycwiczone. to wszystko wplywa na sylwetke.

sylwetke modelujesz nie tyle, przez zrzucanie tluszczu, (jesli masz ja na jakims normalnym poziomie), tylko wlasnie przez rozwoj miesni, w ten sposob mozna sobie dzieki cwiczeniom podniesc cycki, albo posladki, cwiczenia i dobre zywienie poprawia jednrosc skory o wiele lepiej niz jakiekowiek kremy czy inne cuda i ustrojstwa.

Gość i 1.66
git, w kazdym razie postanowillam, ale to od jakiegos czasu: pol godziny razno gimnastyki, a wieczorem z 20 min skakanki, niewiem czy to prawidlowo, ale pasi mi to. mam nadzieje ze cos to da.