Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bukiet suknia buty

suknia buty bukiet?

Polecane posty

Gość bukiet suknia buty

mam taka sukienke zamowiona (tylko bez golfika i z innym dekoldem) http://img52.imageshack.us/img52/8653/zdjcia0173.jpg oraz takie buty http://img526.imageshack.us/img526/1001/dscn2865l.jpg tylko nie wiem co z bukietem i dodatkami... bardzo mi sie podobaja bukiety w stylu: http://www.weselinka.pl/files/images/Kantadeski-roze-kawa.jpg myslicie ze to bedzie pasowalo? macie jakies propozycje co do bukietu i jego koloru, fryzury czy buzuterii? porosze o pomoc

Bukiet na typowo jesienny ślub. W jakim miesiącu się pobieracie? Buty i suknia ok razem. Nie gryzą są.

Gość bukiet suknia buty
sierpien :P i to poczatek :P a czemu wlasciwie jesienny? chodzi o ta kolorystyke?

Gość
moim zdaniem bedzie pasowało

Gość a co stosowalas
po 1. wiedzialam, ze miarka predzej czy pozniej sie tu wypowie :P - pozdrawiam serdecznie :) po2. faktycznie ten bukiet taki jesienny, ale jak dodasz kilka kremowych kwiatow to powinno byc ok.

Gość taakaa
nic nie będzie pasowało. bo w sierpniu będzie padać śnieg. ;p

Gość Nawet suknia i buty nie pasują
jesli dobrze widzę. Suknia ma srebrne zdobienia- chłodne, a buty mają beżową kokardkę- ciepła. Do tego bukiet w ciepłych barwach.

Gość a co stosowalas
a ja widze, ze te zdobienia sa zlote lub kremowe, ktora ma racje Autorko?

Też bym powiedziała że te koronki są kremowe lub złotawe.

Gość bukiet suknia buty
szycia sa takie zlotawe, i lekko sie mienia ale na pewno nie sa srebrne :P a co do bukietu to ja wlasnie chcialam pomocy w wyborze koloru a ten wkleilam przykladowy, bo taka kompozycja po prostu mi sie podoba :)

Gość bukiet suknia buty
generalnie sukienka cala jest w kolorze ecru

Gość bukiet suknia buty
jeszcze jakies propozycje bukietow? albo fryzur? bizuterii?

Gość ale dlaczego takie
wiejskie buty kupiłaś?ohydne, jak dla starej baby!

Te buty na tym zdjęciu wyglądają niepozornie, zresztą na żywo może przodem też nie powalają, ale moja przyjaciółka ma dokładnie takie same i powiem, ze noga wygląda w nich obłędnie:)

Gość bukiet suknia buty
dzieki ;)

Gość Guanina
moim zdaniem pasują buty do sukni, w ogóle bardzo ładne i z pewnością będą praktyczne :) a co do Miarki widziałam, że często wklejasz fajne bukiety, masz może jeszcze jakieś z frezjami w zanadrzu? :) uwielbiam frezje :) kolor taki jak ten bukiecik co wkleiłaś w tym temacie, z góry dziękuje :)

Gość nie jestem stylistką
Bukiet wklejony przez autorkę wątku nie przekonuje mnie - jest zbyt "ciężki", pasowałby raczej do sukni w stylu "prześcieradełko z łapaniem na biodrze" ;) druga idea - znacznie ciekawsza :) Ogolnei - nei mam nic przeciw kantedeskiom, ale w przypadku sukni z udziałek koronki/tiulu powinny byc to kwiaty w "buekitowej mniejszości", połączone z dużą ilością inych gatunków - o lżejszych pąkach i delikatniejszych płatkach. Koneicznie chcesz taka rudopomarańczową kolorystykę??? Bo ja sugerowałabym raczej jaśniejsze odcienie, żółtawo-hebaciane, pomarańcz w ciągu kilku ostatnich lat wybitnie się już opatrzył, wciskany 80% Panien Młodych w ecru - podobnie jak róż dla Panien w bieli :) Przy herbacianym bukiecie proponuję w uszy np. bursztyny + krawat w kolorze starego złota/miodu dla męża :)

Gość bukiet suknia buty
dziekuje dziewczyny za odp i tobie nie stylistko :) widzialam juz na tym forum pare twoich porad, i jestem pod wrazeniem ;) propozycja z krawatem w kolorze miodu mi sie podoba :) jedynie te bursztyny... nie przepadam za bursztynami zbytnio :/ a jesli nie bursztyny to co bys polecala? jaka bizuterie? a welon?

Gość bukiet suknia buty
a co do kolorystyki, to wydaje mi sie ze juz pisalam ze absolutnie mi nie zalezy na takich kolorach, wkleilam tylko przykladowy bukiet, ktorego ksztalt i "zawartosc" mi sie podobaja

Gość buty są
brzydkie i nie pasują do sukni, ohyda

Gość bukiet suknia buty
pomoze ktos jeszcze z tym bukietem, welonem i bizuteria?

Jeślki nie bursztyny, to proponuję barwione, miodowe perły - raczej bez naszyjnika, za to dłuższe kolczyki + bransoletka, może być wązana wstążką z organzy (taką samą możesz związać bukiet!!): http://farm4.static.flickr.com/3520/3955821795_dc368dd0ae.jpg Albo coś takiego: http://srebrnykot.blox.pl/resource/42.wieczorna_mgla_1.jpg Jeśli welon, to jednowarstwowa mgiełka długa do rąbka sukni - krótki lub wielowarstwowy welon będzie sie kłócił z puchatą spódnicą i bardzo niekorzystnie skróci Ci sylwetkę.

Kolorystyka kryształków bardzo ok, ale sugeruję zmianę sztyftów na takie, które pozwoliłyby się kamieniowi poruszać - kolczyk z krzyształem osadzonym na sztywnym sztyfcie tkwi w uchu nieruchomo i nienaturalnie, i nieładnie obciąża płatek ucha.

Gość bukiet suknia buty
dzieki :) chodzilo mi wlasnie o sam kolor i ksztalt, a nie forme kolczyka :) osobiscie lubie wlasnie dlugie i "dyndajace" kolczyki :)

No to się rozumiemy :)