Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maj, a taka fatalna pogoda

PIOSENKA

Polecane posty

hej! :) Słyszałam ostatnio piosenke, taką energiczną, fajną na vivie, tylko problem w tym, ze nie zobaczyłam tytułu ani autora tej piosenki. Tak więc zwracam się do Was z prośbą o pomoc. Może ktoś z Was szłyszał ją kiedykolwiek? Widziałam teledysk - tańczyły w nim 3 moze 4 młode dziewczyny na białym tle i od czasu do czasu pojawiał się na ekranie tekst tej piosenki. Aha jeszcze był tam facet, w fioletowej lub różowej koszulce, tróry układał kostkę rubika. tylko tyle zapamiętałam co do teledysku, a jeżeli chodzi o piosenkę, to jest ona w j. angielskim, śpiewa ją facet. Bardzo proszę o pomoc, szalenie mi się ona podobała:) Z góry dziękuję...:D

TAK! Wielkie, wielkie dzięki:*

kurcze, jaka ona cudowna ahhh. juz czuję ze będzie ona non stop leciała w moim domu:)

o matko, widziałam to jak byłam w mojej ulubionej kawiarni, gdzie zawsze słyszałam porządną muzykę. siadłam gdzie indziej niż zwykle, w pomieszczeniu dla palących z TV i odechciało mi się mojej ulubionej kawy :( paskudztwo!

ja lubie przeróżną muzyke nie jestem nastawiony na konkretny gatunek :)

nie chodzi o gatunki bo kazdy może mieć w sobie coś fajnego. jest muzyka śmieciowa i muzyka wartościowa, a to co tu widzę to śmiecie i tyle :(

a mi się ten kawałek podoba :) Nigdy sie nie uważałem za wielkiego znawcę muzyki :) poprostu co mi sie podoba tego słucham.