Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ...zakochałam sie w nim....

Jak go poderwać ??????????????

Polecane posty

Znam pewnego chłopaka który ma 24 lata. Ma wspaniały charakter, jest dobry, opiekuńczy, wrażliwy. ZAwsze gdy z nim rozmawiam to czuję że nie ma na świecie takiego człowieka o tak dobrym sercu. Jest taki szczery , mówi wprost. Oto nasz krótki dialog z wczoraj : Ja : Tylko pozazdrościć twojej przyszłej żonie On : Nie mam nawet dziewczyny i pewnie nie będę miał ;) Ja : Zawiodłeś się na kobietach , masz nas za złe ? :) On : Nie miałem okazji się zawieźć na nikim Ja : Nie miałeś nigdy dziewczyny ? On : Zgadza się Ja : A nie jest ci źle samemu ? On : ( Lekko wzruszony , tak jakby było mu strasznie przykro po 3 sekundach odpowiedział ) - Będąc sam mam pewność że nikt mnie nie będzie ranił. Żle mi ale inni mają gorzej. Ja : Np kto ? On : Np : Ślepi. Oni dali by wszystko żeby choć na chwilę zobaczyć swoją twarz. Wzruszyłam się i przytuliłam sie do niego. Kocham go , jest cudowny. Zawsze wszystkim pomaga bezinteresownie i w ogóle ma złote serce. Nie wiem co zrobić żeby i on to coś do mnie poczuł :(

up :(

Gdzie sa takie dziewczyny jak ty ? ... 😭 szczęściarz z niego. Myślę że daj mu więcej czasu, przytulaj go! tak jak to zrobiłaś a napewno doceni taki skarb :)

Dziewczyn takich jest duzo , gorzej z facetami. Teraz gdy wiem że jest cudownie dobry zależy mi żeby z nim być. Traktuje kobiety jak skarb a mi tylko na tym zależy :)

Gość do Green Lemon Citrus
pewnie kilka takich dziewczyn by się znalazło :) nie wszystkie są złe i wredne :P Są i takie które potrafią kochać i nie tylko pieniądze im w głowie ;) A Ty szukasz takiej?

Gość zdzierzynska
czy to jest kolejny odcinek mody na sukces????

Gość zayebista sucz
ty zdjęcie znam cie;)

Na pewno taką znajdziesz :) tylko trochę cierpliwości potrzeba ;) A ile masz lat?

młody jestem 18 Nie dawno skończyłem :P Tak naprawde to znalazłem takiego Aniołka ale nie zasługuje na niego...:) zostaniemy tylko przyjaciółmi

A to faktycznie młodziak z Ciebie ;) na pewno spotkasz taką dziewczynę i może nie będzie tylko twoją przyjaciółką ale i ukochaną ;)

Gość ty ty ty ty
Ty się nie boisz, że on jest na forum i to przeczyta? :P

Green -----> Wiem co pisałeś na topiku Lilki i ... mam wrażenie że sam sobie to wmawiasz. Rób co chcesz ale żebyś nie żałował bo jeśli nic nie zrobisz to nawet nie będziesz wiedział jak jest naprawdę.