Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trftrdewsaagjo

?

Polecane posty

Gość trftrdewsaagjo

czesc wszystkim odpowiedzcie prosze na pytanie jesli conieco wiecie na ten temat. mam narzeczonego a on ma syna. syn ma 17 lat. mam bardzo dobry kontakt z malym ale nie wiem jak reagowac na sytuacje. narzeczony powiedzial mi ze mlody nie zda do nastepnej klasy po raz drugi i chcial zebym cos powiedziala ale co ja mam powiedziec? nie chce ranic mojego narzeczonego jakimis glupimi komentarzami. a sprawa druga to alimenty ktore placimy na mlodego. mlody bedzie sie uczyl w nieskonczonosc i jak to wyglada prawnie jesli nie zdaje z klasy do klasy. narzeczony poiwedzial ze za niedlugo koniec z placeniem alimentow ale ja nie wiem czy tak mozna, wydajemy troche kasy na jakies korepetycje ale to nic nie daje. i teraz pytabnie do ktorego rozku zycia mamy placic jesli mlody sobie olewa nauke???

Gość trftrdewsaagjo
wiem ze alimenty dzialaja do 25 roku zycia ale czy w przypadku takim ze chlopak olewa szkole? i co ja mam powiedziec mojemu chlopakowi jak on sie uzala nad synem, przeciez nie bede dolewala oliwy do ognia bo lubie mlodego.