Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jasminka ma

czy wypada?

Polecane posty

Gość jasminka ma

kupilam dzis prezent dla mojej przyjaciolki bo obchodzi dzis urodziny,i niewiem co zrobic bo prezentem jest ramka cyfrowa na zdjecia i mam do niej paragon z roczna gwarancja jesli jej dam to bedzie widoczna cena,a tak raczej nie wypada?

Gość barabarabab
a ile kosztowala?

Gość asdfg
ja jak daje jakiś prezent z gwarancja to po prostu karte gwarancyjna z paragonem zostawiam u siebie a obdarowana osobe powiadamiam że mam paragon i karte u siebie w razie problemów ma mi powiedzieć

Gość chałpnictwo
gwarancje najwyzej zachowaj a powiedz jej ze w razie gdyby sie popsula to masz na nia gwarancje

Gość kasssskkaa
trzymaj gwarancję u siebie i jej to powiedz, jak się zepsuje niech si do Ciebie zgłosi

Gość jasminka ma
175 zl

zapytaj czy chce tą gwarancję,ja kupiłam przyj.drogi wolkman kiedyś też z gwarancją i trzymałam paragon.Powiedziałam,że w razie będzie się z nim coś działo to mam gwarancję i jej dam.Była zadowolona.

Gość jasminka ma
tak wlasnie myslalam zrobic :) tylko obawiam sie jedego,u mnie w domu zawsze wszystko mi ginie :P i sama nie moge sie doszukac swoich gwarancji jak sa mi potrzebne :) ale tak zrobie jak piszecie :) dobrze schowam :D

Gość asdfg
załóż sobie taka zwykła teczke w które bedziesz trzymała tylko i wyłacznie karty gwarancyjne.