Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość atakajedna

Ubezpieczenie od raka szyjki macicy?Proponował wam to ktoś?

Polecane posty

Gość atakajedna

Zadzwoniła do mnie pani z propozycją ubezpieczenia od raka piersi i raka szyjki macicy.Co o tym myślicie? Też dostałyście taką propozycje? Skorzystać z tego?

Gość bardzo ciekawa sprawa
a jak zachorujesz to wypłacą odszkodowanie ? i ile ?

Gość atakajedna
3500 za raka piersi 3000 zaś za macicy.

Gość atakajedna
coś mówiła o 140000.Nie pamiętam dokładnie.Mam się zastanowić i zadzwoni jutro.

Gość atakajedna
proszę się nie podszywać to poważna sprawa

Gość atakajedna
z tymi 140000 to podszyw. Chyba aż takich wysokich ubezpieczeń niema :)

Gość atakajedna
a nawet ważniejsza bo sprawa życia bądź śmierci. Otrzymał ktos z was taka proozycje?

Nie słyszałam ale uważam, że to wyłudzanie pieniędzy. Jeśli będziesz się regularnie badać nic Ci nie będzie gdyż oba te raki rozwijają się wolno i łatwo można je wykryć

Gość atakajedna
chyba nie skorzystam z tego

Gość aleked
Ja tez miałam wczoraj taki telefon. Nie sądzę, żeby było to wyłudzenie - ubezpieczenie to oferuje firma Ergo Hestia (poczytałam o tym trochę w necie): http://www.bankier.pl/wiadomosc/Hestia-oferuje-paniom-Femine-ubezpieczenie-na-wypadek-zachorowania-na-raka-piers-1585675.html Osobiście uważam, że jest to całkiem dobre rozwiązanie. Trzeba się zapoznać z OWU. Zaczęłam się nad tym zastanawiać po otrzymaniu informacji, że znajoma od 2, 3 lat chorowała właśnie na raka i kilka dni temu zmarła...

Ludzie czy wy jeszcze cokolwiek myślicie samodzielnie? Czy Telewizja za was wciskając wam co chce - strasząc... (najlepsza metoda). Brak witaminy b-17 która celowo została usunięta z pożywienia powoduje rakam tak jak kiedyś szkorbut - brak witaminy C. Ocknijcie się zanim was zniszczą, więcej np. tu http://www.forum.dariuszkaczorowski.pl/Forum-Zdrowie-i-Natura

Gość 32131231231
nie wierzcie zadnym ubezpieczycielom, to sa specjalisci od robienia człowieka w wała, ubezpieczą a potem wynajda sto przepisów, jak nie wypłacic znam np. osobę co pracuje w szkole dla dzieci niepesłnosrp. ubezpieczano je, jak jedno zmarło, to odmówiono wypłaty bo było chore... :( to na co je ubezpieczali?

Gość gość
Ile kosztuje takie ubezpieczenie?

Gość strelte
Nie wiem czy jest sens ubezpieczać sie od zachorowania na jeden rodzaj raka.Najlepiej na wiele , bo jednak nie wiadomo co nas dopadnie.Poza tym cena ubezpieczenia jest indywidualna i zależy od konkretnej osoby oraz od tego w jakiej firmie chcemy sie ubezpieczyć. Polecam skontaktować się z firmą Nationale Nederlanden, bo mają takie ubezpieczenie w ofercie: https://www.nn.pl/ochrona-zdrowia Co dają: Pieniądze na leczenie - nawet 600 000 zł Dedykowany zespół medyczny Pomoc w codziennym życiu