Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

cristian84

powiedzcie mi dziewczyny taką jedną rzecz?

Polecane posty

dlaczego wciąż wyczekujecie na porządnego faceta, kulturalnego, przystojnego, inteligentnego i elokwentnego, jak już taki wam sie trafi to go zwodzice, gracie niedostępne, by was zdobyć trzeba kwiatów, czułych słówek itp. a jednocześnie puszczacie sie na pierwszych randkach z chamkami i burakami z dla których kwintesencją podrywu jest nachalność, klepanie po tyłku i wulgarne słówka??? dlaczego pociąga was ta prymitywność w zachowaniach takich cymbałów że im od razu nadstawiacie tyłka a normalny facet sie musi tyle nastarać???

Gość już ci chłopczyku tłumaczę
porządny facet musi się nastarać, bo kobieta musi mieć pewność, że jest zakochany i jej wybaczy jak go bokiem puści. A brutali lubimy, bo sex z brutalem to jest dopiero jazda na maksa. Kulturalny chłopiec nadaje się na portfel :)

Gość Zasadniczo pobieżnie
Ja się z chamkami nigdy nie puszczałam:) A poważnie,to ja wolę tych kulturalnych,chamów spławiam i nie toleruję.

Jeśli się stara, może to oznaczać że mu zależy na czymś więcej niz tylko sex, może ale nie zawsze właśnie to oznacza...

Cristian ja już mówiłam, że Cię lubię. Z Twoich postów wynika, że jesteś rozsądnym facetem, ale w tym momencie generalizujesz. Kobiety są różne.

już ci chłopczyku tłumaczę --> no no z takimi poglądami to faktycznie świat schodzi na psy 🖐️ petrol ---> a tak, zaczerniłem sie bo stawiam pieniądze przeciw orzechom że na tym topiku pojawiły by sie podszywy:D Znowu ta sama ---> dziękuje za Twą sympatie. :-) tak, masz racje, mój błąd bo kobiety są różne i zawsze są wyjątki od reguły...

porządny facet nadaje się na męża :)a brutal na ostry seks:)a na serio to już tak jest że ciągnie nas do tych złych ...ale tylko do czsu aż zrozumiemy co w życiu jest najważniejsze wyrastamy z tego:)

ja się nie puszczałam wyszłam za porządnego

Gość Dorotka:)heeee
z fajnym facetem jest inaczej :) staramy sie:) z z chamem jak zwał tak zwał możemy pokazać swoja 2 Twarz bez konsekwencji :)

no z chamami to tylko na seks zeby ich przeleciec, a tak naprawde to wiazemy sie z pozadnymi tylko ze nie zgadzam sie ze wtedy ich zwodzimy i gramy niedostepne - no chyba, ze jakis brzydki i nudny..

Gość dsf
".ale tylko do czsu aż zrozumiemy co w życiu jest najważniejsze wyrastamy z tego" o tak, wyrastacie, majac jednoczesnie kilkunastu partnerow seksualnych. No i z jednym z nich dziecko. Potem czas szukac porzadnego

Może chodzi o to, że od chama nikt nie oczekuje kwiatów i czułych słówek? Wiadomo - jak nie dasz od razy, to on sobie znajdzie inną. A z takim porządnym, który kocha, zawsze można grać na zwłokę :D W zależności co człowiek sobą reprezentuje, ma się w stosunku do niego jakieś wymagania czy wyobrażenia o nim. Więc logiczne, że od kochających facetów wymaga się więcej starań ;) A, że niektóre kobiety lubią koksów i brutali, w konsekwencji seks z nimi, to już osobiste upodobania ;)

Gość dsf
czyli: cham nie musi sie starac, od razu ma seks porzadny musi sie starac a potem sie dziwicie, gdzie ci porzadni faceci tylko frajer jest porzadny w dzisiejszych czasach :P

dsf - jak kobieta nie wymaga od mężczyzny niczego, to pójdzie z nim szybciej do łóżka na szybki seks, kwestia jak bardzo on ją pociąga. Jednakże są kobiety i kobiety :)

no ale brutal nie równa sie natrętny cham i prostak, to po pierwsze a po drugie, nie jest gwarantem ostrego seksu, zresztą można być brutalnym i ostrym w łóżku, a mieć maniery i być kulturalnym. chodziło mi o sytuacje takie gdzie natręt obłapia laskę, wali do niej teksty typu "choć sie pobzykamy" ona sie niby opiera, ale szczerzy jak głupia a po chwili idzie z nim na niezobowiązujący numerek.

"natręt obłapia laskę, wali do niej teksty typu "choć sie pobzykamy" " Taki to mógłby ode mnie dostać.... Co najwyżej w twarz... Ale ostry i brutalny seks lubię...

Hm, w ramach tego, że doprecyzowałeś o cho dokładnie chodzi, jestem zobowiązana zmodyfikować nieco swoja wcześniejsza wypowiedź:) Jeśli kobieta zachowuje się tak, jak opisałeś wyżej w stosunku do obłapywacza, a fajnego, kulturalnego chłopa zwodzi i ma go w nosie, to generalnie sama sobie wizytówkę wystawia :P Oczywiście nie oceniając nikogo. Chociaż dla mnie osobiście to bardzo płytkie, bo jestem zwolenniczką flirtu i uwodzenia na poziomie, a nie na zasadzie: facet niby przypadkiem łapnie za tyłek i powie "chcesz na szybki numerek?', a panna zaczerwieni się, zwyzywa go, a później pójdzie z nim do toalety w pubie :classic_cool:

idealny facet !!!!!!!!!!!!! to: kochajaćy uczciwy kulturalny zadbany umie ugotować -od czasu do czasu zaskoczyć jakimś np. spacerem o 23 oczywiscie nie zdradzać partnerki -być wiernym czułym a zarazem ostrym w łóżku biorący sprawy w swoje ręce :))))))))))

jak jesteś taki to chętnie Ciebie przygarnę

hmm cristian84 zabrałabym cię z tego topiku ale nie wypada

no nie wypada bo masz męża :P

Jak się dziewczyna nie szanuje i ma niską samoocenę to idzie do łóżka z burakiem, chamem i prostakiem. I teraz pytanie po co porządnemu facetowi taka kobieta? Niech Ci dobrzy szukają sobie porządnych mądrych kobiet. A co do Twojego pytania.. Mi się wydaję, że jak dziewczyna pozna jakiegoś "buraka" i ma ochotę tylko na seks to wisi jej jak się zachowuje i idzie z nim do łóżka nie wiążąc z nim przyszłości (co dla mnie jest porażką na całej linii). No a jak już pozna tego wartościowego to chce poudawać niedostępną, bo przecież skoro trafił się jej taki dobry i chciałaby być z nim na poważnie, to on musi mieć o niej dobre zdanie.. Bo inaczej nici ze związku.

ale jednak między brutalem a burakiem jest różnica........ale fakt mało po żadnych facetów na tym świecie już zostało......

kredka ujełaś to zajebiscie dobrze!!!!!!

hailie --> tak, mniej wiecej o takie typy dziewczyn chodzi. :O laski co sie chyba nudzą flirtem na poziomie a jara ich takie właśnie podejście do tematu. petrol --> a gdzie byś mnie zabrała? :-) Dorotka--> gotować niestety nie umiem :D