Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Przypadek Beznadziejny

Jak zniwelować zazdrość, być bardziej tajemniczą, nabrać dystansu...

Polecane posty

Gość Przypadek Beznadziejny

Mój związek przez to właśnie się rozpieprza. Jestem mało tajemnicza, przez co mniej atrakcyjna dla faceta. Na dodatek zazdrość i brak zaufania (on mnie zdradził:o) jeszcze bardziej pewnie go odpycha. Sprawa wygląda beznadziejnie, za bardzo mi na nim zależy, chciałabym się trochę odciąć, zająć się sobą, ale kompletnie nie wiem jak się za to zabrać, czy będę miała siły?:( Umówić się z kimś do kina, na kawę, więcej wypadów z koleżankami? Czy w ogóle odpuścić i czekać na kogoś nowego? Pomocy :(

umów sie z nim gdzies na miescie, lekko wystrój ( jakas spodniczka makijaz ) i podczas wizyty sama stwierdz ze musisz isc do domu czy cos i zeby Cie nie odprowadzał, podziała :) mówię jako facet. bądź lekko niedostepna, dobrze nastawiona ale lekko niedostepna, jesli dojdzie do pocalunkow to delikatnych.

Gość skoro on cie zdradzil to nie
wiem co ty z nim jeszcze robisz :O:O

Często ubieram się ładnie, jednak z tym wyjściem coś musi być... Nie mieszkamy ze sobą, on przyjeżdża do mnie, ponieważ on ma trudną sytuację w domu. Bardzo jest mi teraz przykro :(

Gość skoro on cie zdradzil to nie
no tak, ale zdradził i zdradzi jest nie raz. wolisz żyć w niepewności? kopnęłabym takiego w dupę od razu :O:O