Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Emil i Ida

Sluchajcie, czy ma któraś może naścienny wiszący przewijak z Ikei?

Polecane posty

Gość Emil i Ida
Milimetrowa, to już 26 tc (...aż 26 chciałoby się powiedzieć, bo przy dwójce jest 2x ciężej). ;) Chłopiec i dziewczynka ...jak sugeruje nick. :)

Ojej 26tc to juz musi Ci być ciezko .. Ja chyba nie dałabym rady donosić takiej ciązy podziwiam Cię ...

Gość Emil i Ida
Nie, nie jest źle. ;) Wszak nie ja jedna i nie ostatnia przechodzę ciążę mnogą i skoro inni dali radę, dam i ja. :)

No niby tak,ale mimo wszystko bardzo Cię podziwiam. Pozdrawiam i Zdrowych brzdąców życzę ;)

Gość Emil i Ida
;) Dziękuję!

Gość misiek34
ten z ikea jest tandetny i kiepski..... nie lepiej jakis porzadny drewniany kupic, i ladniej wyglada i zawsze bardziej ekologiczny.....dla srodowiska i dla naszych pociech. ja osobiscie mam marki " SMART MEBLE" i narazie sie sprawdza . Koszt okolo 200-250 PLN ale za to 100 % drewniany , polecam

Gość a może masz komode
ustawiłam komode koło łóżeczka i robiła za przewijak,bo myślałam że zbędny wydatek ten przewijak

Gość google nie parzy nie gryzie
U mnie w łazience jest chłodniej niz w pokoju wiec nie nadaje sie do zamontowania tam i baął bym sie że taki ruchliwy 6-cio miesieczniak mi z tego spadnie. Ja dziecko przewijałam na łóżku, potem na dywanie jak starsze (2 kocyki i się przy okazji obracał i turlał, mił spora radochę) nie spadł mi nigdy i wolałam dmuchać na zimne

Gość google nie parzy nie gryzie
"zawsze mnie jednakowo mdli" to się mięty napij :) nie widzę powodu żeby zmieniać nic bo Ciebie mdli :D

Gość misiek34
a kto ci powiedzial ze ten drewniany nie jest skladany? kloc ....? prosze cie wazy tyle samo co ten z ikea. chyba myslimy o dwoch zupelnie innych rzeczach albo masz zaburzenia czasoprzestrzenne i wagowe. dziecko nie spadnie samo z przewijaka chyba ze je tam zostawimy bez opieki, a tego robic nie wolno. Kazdy przewijak sprzedawany w Polsce i w Europie powinien spelniac normy bezpieczesntwa , drewniany o ktorym pisze spelnia norme EN dla przewijakow. to chyba najlepszy dowod ze jest bezpieczny.

Gość daj zdjecie tego drewnianego
to ci powiem czy jest kloc czy nie kloc. na plasko tez sie raczej nie sklada w ciagu dnia, wiec ci nie uwierze ze jest taki ekstra. wszystko co jest dopuszczone do sprzedazy musi spelniac normy bespieczenstwa, inaczej nie byloby sprzedawane ...tez ameryke odkrylas. a google ma beznadziejny nick i zapewne nie mnie jedna obrzydza, no ale to juz side topic...

Gość misiek34
prosze cie bardzo kupilem go na allegro ... caly czas sa aukcje widze oto link masz tam zdjecia zlozonego i rozlozonego .... nadal twierdzisz ze kloc? po zlozeniu zajmuje 12 cm od sciany. allegro.pl/drewniany-przewijak-scienny-jedyny-taki-na-allegro-i1560399925.html

jest droższy prawie o stówę, węższy, dziecko szybciej z niego wyrośnie niż z tego z ikei, nie jest płaski i może być ciężko dobrać odpowiednio elastyczny podkład, nie domknie się z podkładem i nie da się unieruchomić czegokolwiek na półkach (wszystko może spadać), nie włożysz na te półki ubrań na zmianę bo spadną, maskotki, grzechotki, pieluch, chustek (za wąskie półki). innymi słowy niepraktyczny, choć ładniejszy wizualnie. wolałabym zapłacić mniej i mieć więcej.

Gość misiek34
droższy bo drewniany i podobno recznie robiony....podobno. Wyglada solidnie takze mysle ze tak jest. to ze wezszy to mysle ze nie problem, dziecko przewijasz na takim czyms i tak maks do 2 lat, moj chlopak ma poltora roku i bez problemu sie na nim miesci. Wiesz akurat to ze nie jest plaski dla jednych moze byc zaleta a dla innych wada. Ci na allegro maja tez drugi typ plaski :) , jak kupowalem od nich nie moglem sie zdecydowac ktory wybrac . Sluchaj te pulki sa tylko na pieluchy i mokre chusteczki, nie do ubranek. Na ubranka mamy szafe....chyba przewijak nie jest do trzymania na nim ubranek tylko do przewijania nie sadzisz? wyraziles swoja opinie, ok . Mnie sie ten przewijak sprawdza bo zajmuje naprawde niewiele miejsca i bardzo ladnie wyglada w pomieszczeniu.

jak już miałabym wydać kasę to na coś uniwersalnego. w tym tańszym z ikei są szerokie kieszenią w które możesz włożyć bieliznę, tetrę, pampersy, smoczki, maskotki i co tylko chcesz i to jest wygodne. nie musisz wtedy się oddalać od dziecka jak czegoś nie masz pod ręka. poza tym z tych nieosłoniętych półek wszystko może spadać a z kieszeni nie wyleci. 1,5 roku dziecko na takim czymś? chyba musi być wyjątkowo małe?

Gość misiek34
co ty z tym malym..... ten przewijak naprawde nie jest maly. moj dzieciak tez do malych nie nalezy 13 kg , ubranka na 86 cm sa akurat i bez problemu sie miesci . jeszcze raz podkresle ze przewijak moim zdaniem powinien sluzyc do przewijania nie jako szafka nocna, czy ubrankowa. na tym mieszcza sie pieluchy chusteczki, oliwka, bepanthen bez problemu czyli to co do przewijania potrzebne. ale ile ludzi tyle opini..

moim zdaniem im bardziej cos jest uniwersalne tym lepiej. a jesli do tego jest 30% tansze i o 30% szersze to juz w ogole nie ma sie nad czym zastanawiac. 🖐️

Gość misiek34
moim zdaniem, albo chcesz tandete z ikei albo cos ladnego, kazdy ma wybor ty tez, nie podoba sie nie kupuj i tyle.

Gość Arla Arla
Praktyczne a ładne to zasadnicza różnica. Tak się nimi podniecasz, a jakoś nie widać żeby ktoś je kupował, a te z Ikei kupowane są akurat dość często. I nie pisz mi tutaj, że tandeta, bo wcale tandetne nie są. Co z tego ze nie są drewniane skoro są bardziej pomysłowo wykonane. Ten twój też nie jest taki och i ach, zawiasy ma brzydkie i zapięcie ma na brzydki metalowy hak, więc się tak nie podniecaj. Co to w ogóle za moda na podkopywanie cudzych produktów, żeby reklamować własne? :o 'ten z ikea jest tandetny i kiepski.....' 'albo chcesz tandete z ikei albo cos ladnego' - To są twoje słowa. :o Jeśli krytykujesz czyjś produkt, to dla mnie robisz jedynie mega antyreklamę własnego i wystawiasz sobie opinię cwaniaka i gbura. Bujaj się! :o

Gość ewenemen
zakonczmy temat bo co po niektorzy nie dorosli do poziomu rozmowy, mowie o wypowiedzi poprzednika. jeden i drugi przewijak jest fajny i niech tak zostanie :)

Gość misiek34
o widze arla arla dla IKEA pracuje.... ile ci daja ćwoku za reklame? dwa stoliki LACK :) ? nikt niczego nie podkopuje.... rozmawiam sobie z kims na forum a ty sie wpierniczasz , zajmij sie wlasnym nosem i kup przewijak IKEA jak ci sie tak podoba , nie mecz ludzi wiecej...

Gość Arla Arla
Nie pracuję ani dla Ikei ani dla żadnego innego sklepu, ale ty jako rasowa kafeteryjna wszystko wiedząca mać zapewne wiesz lepiej. :o Tak właśnie, będę broniła Ikei, bo oni przynajmniej wymyślili własny projekt i nikogo nie musieli kopiować, a ten twój wątpliwej jakości "cud produkt" jest tandetną repliką tego: http://www.hometrendesign.com/wp-content/uploads/2011/01/creative-wall-mounted-baby-changing-tables.jpg z tą różnicą że pierwowzór jest o niebo lepiej zaprojektowany, o wykonaniu nie wspominając (przynajmniej jest kompletny z wyściółką i bezpieczny, bo dzieciakowi nie spadnie żadna butelka na głowę) i do tego zdecydowanie lepiej wygląda. Nie lubię cię za twój prymitywny sposób bycia. :o

Gość misiek34
ales mi dogadal az mi w piety weszlo.... heh no jasne jak masz 1500 PLN na zbyciu za ten przewijak z twojego linka to smialo.... ja nie oszalalem. wole moj "cud produkt" za 300 ... kiepsko wykonany i dla biedoty z biedronki. udanych zakupow w ikei.