Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wysoka26

czy wysokie podobają się facetom?

Polecane posty

Gość wysoka26

ja mam 178 i powoli zaczynam myśleć,że facetów nie interesują takie wysokie.czuje się jak babochłop.jestem normalnej budowy,może gdybym była bardzo szczupła nie czułabym si,ę jak mutant:( w dodatku wysocy wolą niskie:(

Gość wysoka26
ale ja sie czuje jakaś taka wielka,wiekszośc facetów jest ode mnie niższa,a wysocy są pozajmowani

Gość facet 192 cm
mimo ze jestem wysokim facetem to nie interesuja mnie kobiety powyzej 170 cm, wydaja mi sie takie powyciagane, nienaturalne i niekobiece :( a stopa o rozmiarze powyzej 38 - masakra :o :o u innych kolegow, nawet tych wysokich zauwazylem podobna tendencje. Oczywiscie wyrazam swoja opinie, inni moga miec inna, mam nadzieje ze sie nie obrazisz 👄

Gość wysoka26
nie,nie obraziłam się.potwierdziłeś moje zdanie,że wysocy wolą niskie.ehh,my wysokie mamy przechlapane:(

Tu nie ma reguły. Wzrost akurat nie jest wyznacznikiem wartości kobiety.

Gość Wielkoludek ludek
Ja tez jestem wysoki (194cm) i nie podobaja mi sie kobiety ponizej 170 cm. Sa takie male, karlowate :(.Nie ma to jak dlugie nogi i smukla sykwetka. Piekna sprawa :)

Gość yhjyjy
ja naleze do tych niskich , mam 168 cm , nawet nie wiesz jak bardzo chialabym byc wyzsza chociaz 175 cm i dupa, bo juz nie urosne , czuje sie jak kurdupel. Te wysokie dziwczyny wydaja sie zgrabne, takie dostojne , i maja dlugie nogi . Facetom podbaja sie wysokie kobiety, sa gdusta i gusciki, moze narazie nei trafils na odpowiedniego. Przestan tak myslec. Wzrost masz ok.

Gość wysoka26
wiem,że nie ma ale widać jaka jest tendencja.wysokie szukają wysokich,a wysocy szukają niskich.w zasadzie wysokie podobają się niewielu osobom:( baa,sama się sobie nie podobam,czesto jestem wyższa od facetów i czuje się jak babochłop:/

Gość yhjyjy
a dodam, ze jesli facetom podbaja sie takie niskie, to zauwaz ze to przewaznie sa kurduple , a im musza sie podbac niskie, bo przeciez, zle by sie czuli z wyzsza. Faceci powinni byc wysocy, a u nas teraz samae kurduple pocinaja, az wstyd.

Gość TAK TAK TAK podobaja
sie faceta :). Kazdy zdrowy samiec woli dlugie nogi niz krotkie kaczkowate :)

Gość wysoka26
oo chociaż jeden wysoki facet któremu podobają się wysokie. ps.ojj,ja za to marzyłam zawsze,żeby mieć max 170,wtedy jeszcze miesciłabym się w średniej,bo te 178 uprzykrza trochę życie

Gość wysoka26
no nie wiem czy woli.faceci ogólnie wolą to niskie bo one sprawiają wrażenie ...hmmm bardziej kobiecych,takich którymi można się zaopiekować?sama nie wiem.ale naprawde jakoś widze mnóstwo par gdzie on jest wysoki a ona niska.baa nawet mój brat (za co dostał bure ode mnie;) bo jego dziewczyna to ma max 160,a on 194)

Gość wysoka26
nikusiaczek,ok nie chwal się,to raczej topik skierowany do wysokich a nie po to żeby się chwalić

wysoka może faceci czują większy dystans do wysokich kobiet ? Nie wiem?! Mam koleżankę która ma 172cm a jej facet ma wzrost taki sam jak ona...

Gość wysoka26
no nie wiem,tym jak to masz 160 a masz wysokiego faceta.co ma na celu ten wpis?

Gość wiecie co żałosne jest
jak podszywacie sie pod facetów tyle wam powiem ;) rożni są faceci są tacy co preferuja tylko niskie i tacy co tylko wysokie. z moich obserwacji wynika ,że częsciej wiażą się z niskimi ,ale wysokie lepiej się prezentują szczególnie na jakiś oficjalnych imprezach. I powiem wam coś. ja jestem niska mam 160. mam duże powodzenie nawet faceci nia raz na ulicy mnie zaczepiają. zawsze chcialam być sławna np być modelką ,albo chociaż fotomodelka. i niestety nawet u fotomodelki wzrost sie liczy ... poza tym nawet na hostessę trzeba byc wysokim... moge probowac swoich sil jako ewentualnie aktorka ,ale nie mam zdolności aktorskich z kolei więc się za to nie biorę :/

pewien "Pan" powyżej napisał, że zazwyczaj niscy faceci biorą sobie niskie kobiety aby nie były wyższe od nich a to nie prawda!!!!!!!!!!

Gość bjfgf
ja mam dokładnie tyle samo wzrostu co Ty i nie miałbym nic przeciwko temu

Ja też mogę z własnego doświadczenia powiedzieć, że nie narzekałam i nie narzekam na powodzenie ale mam koleżanką 175cm która również ma ogromne powodzenie u facetów!!!

Gość wysoka26
hmm,czesciej wiazą się z niskimi bo szczerze mówiac niskich osób jest więcej niż wysokich,przynajmniej w naszym społeczeństwie. dlatego wysokie kobiety nie maja zbyt dużego pola do poszukiwań:/

Gość JA MAM 175
i jeszcze jakis czas temu moj wzrost byl moim kompleksem i rzeczywiscie, tez wszedzie widzialam tylko nizszych facetow, balam sie, ze nikt wyzszy nie bedzie mnie chcial, bo faceci wola nizsze. wyleczylam sie z tego. po czesci pomogl mi fakt, ze schudlam troche, nie bylam gruba, ale zrzucilam 6-7 kg, jestem teraz wysoka, smukla i szczupla i sama ze soba czuje sie swietnie, i od razu to widac, bo i faceci zaczeli sie pojawiac:P i wcale nie niscy. glowa do gry, zadbaj o siebie, a przede wszystkim o swoje samopoczucie:)

WZROST NIE MA NIC DO RZECZY A TY WYSOKA26 NIE BÓJ SIĘ O MIŁOŚĆ JAK TO SIĘ MÓWI SAMA ZAPUKA DO TWOICH DRZWI W ODPOWIEDNIM CZASIE

Gość wysoka26
ja właśnie tez planuje zrzucić tak z 7 kg.bo niby tez nie jestem gruba ale chyba lepiej prezentowalabym się gdybym była odrobinę szczuplejsza.a w ile czasu udalo ci się tyle zrzucić?

Gość wysoka26
dzięki nikusiaczek

Gość JA MAM 175
no dokladnie, ja przed cwiczeniami wyazylam z 69 kg, wiec nie mialam nadwagi itp, ale juz czulam sie ze soba zle, a przytylam podczas sesji, wiec to nie byla moja stala waga. ciezko mi powiedziec ile czasumi to zajelo, bo cwicze nadal, ale okolo 4-5 miesiecy chyba juz osiagnelam te 6kg. ale to z kazdym miesiacem cwiczen bylo widac efekty i to jest fajne;) a poza tym, polecam Wam goraco cwiczenia dziewczyny, na jakies wlasnie kompleksy, bo pozbywasz sie zlych emocji podczas wysilku, nabierasz fajnych ksztaltow i to wszystko sprawia, ze samoocena wzrasta. przyanjmniej u mnie tak sie stalo, jestem duzo pewniejsza siebie.

Gość poznanianka997
najlepiej jak ma wzrost niczym Mutombo i bmi jak Michael Jordan