Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wysoka26

czy wysokie podobają się facetom?

Polecane posty

Gość Że jak???
165 cm to karł nie prawda czuje się obrażona , moim zdaniem wysoki facet przy kobiecie wygląda fajnie :)

Gość wg badań mężczyźni
no pewnie ,że tak 165 to nie wątpliwie średni wzrost zresztą po co statystyki wystarczy rozejrzeć się po ulicach

Gość wg badań mężczyźni
bo ja widuję najczęściej ,albo niskie dziewczyny ,albo takie srednie coś koło 165 najwyżej 170. rzadko widzi się bardzo wysokie dziewczyny o wzroście 175 lub powyżej choc i takie są

Gość Że jak???
Ja jeszcze trochę czasu mam by urosnąć mam nadzieje że 5 cm mi przybędzie heh marzenia :)

Gość wg badań mężczyźni
że jak? - a ile masz teraz wzrostu?

Gość Że jak???
teraz 165 tylko

Gość taki jeden samiecc
najlepszy wzrost dla kobiety to moim zdaniem od 168 do 175:) Już ani niskie, ani przesadnie wysokie. A najlepiej 172/173:)

Gość wg badań mężczyźni
to nie powinnas mieć kompleksów ;)

kurczę,jak założe obcasy,to bd miec 12 cm więcej :) To akurat 169cm bd miec i załapię się na "tą akurat" :)

Gość Że jak???
Nie mam kompleksow z tego powodu no ale 5 cm więcej fajnie by było .

Gość a ja zauważyłam ,że
kobiety często chcą być wysokie , ale faceci wybieraja przeważnie średnie ,albo niskie

Gość wysoka26
a może dlatego,że średnich i niskich jest po prostu wiecej?

Ja chciałabym byc wyższa... Śmiesznie będzie gdy w ciąży będę..Brzuch jak piłka zza której mnie nie widac ;p Wysokie mają lepiej pod tym względem :) O! Spodnie w sklepach robione są tylko na dłuugie nogi :(

Gość a ja zauważyłam ,że
nie sądzę bo znam parę wysokich ,a dosć ładnych , które są same

Gość a ja zauważyłam ,że
ja mam 164 i nigdy nie chciałabym być wyższa powiem wam szczerze

Gość a ja zauważyłam ,że
ale wzrostu sie nie wybiera. cieszcie się ,że nie chorujecie na gigantyzm ,albo karłowatość to by dopiero był problem

Moja koleżanka ma ok 160cm wzrostu. Jej chłopak ponad 2 metry! To wygląda śmiesznie :/ Miłość nie wybiera :)

Gość Że jak???
Roxy -- co znaczy dł. nogi nie możesz znaleźć spodni na siebie czy co że tak piszesz ?Ja takich problemow nie mam więc dlatego się dziwie

Nogi mam normalne,ale przy wzroście 157cm to wyobraź sobie,że muszę je skracać :)

Gość a ja zauważyłam ,że
no ja przy moich 164 nie mam kłopotu z kupnem. zresztą mam długie nogi w stosunku do ciała

Gość Dirty M
jestem wysoka i sama, ale nie doszukuje sie przyczyn tego stanu w ilosci posiadanych centrymetrow.... żenujace sa teksty "najlepsze kobiety to 170-175" to ulep sobie taka z gliny albo kup na allegro dmuchana :O kurcze ludzie sa ze soba bo sie kochaja, a nie bo pasuja do schematów typu rozmiar buta max 39 zwrost 170, cycki 90 w udach 50, na inne nie zwracam uwagi, reszte pań zapraszam do gazu :O

Gość Że jak???
Masz rację głupie jest to wyliczanie jakie rozmiary i jak wysoka powinna być.

Roxy, oj,mylisz sie z tymi spodniami, wysokim, proporcjonalnym dziewczynom naprawde trudno znalezc spodnie odpowiedniej dlugosci. A skrocic znacznie latwiej niz przedluzyc. [A ja jestem wysoka i mam wysokiego fceta ;) ]

Nawet calowanie niskich dziewczyn przez wyzszych facetow wyglada smiesznie. Inaczej z taka 180cm, ona oczka w gore ja w dol i sprawa zalatwiona ;)

Gość a ja zauważyłam ,że
raczej nie śmiesznie tylko naturalnie to wygląda. przez społeczeństwo jest przyjęte ,że kobieta powinna być niższa od faceta więc nic śmiesznego w tym nie widzę a wrecz romantycznego jak facet pochyla głowę żeby pocałowac ukochaną ;) ty niby taki tolerancyjny ,a wyraźnie potępiasz inne dziewczyny niż te wysokie..

Gość a ja zauważyłam ,że
może poprostu jakaś średnia ,albo niska dziewczyna dała Ci kosza.. zaraz napiszesz ,że nie ,ale pewnie tak było

A ja zauwazylam ze - chlopak ma racje, smiesznie to wyglada, uroczo, ale smiesznie. Tak samo jak smiesznie wyglada wysoka dziewczyna z nizszym facetem. Co wcale nie oznacza, ze ktos takie kombinacje potepia. I nie, mnie nie rzucila niska dziewczyna :P

Gość Pani Deep
wysoki facet, aby pocałować niską kobietkę musi mieć ZDROWY KRĘGOSŁUP;):P ach..rozmarzyłam się..;;):classic_cool:

Gość a ja zauważyłam ,że
to facet i kobieta muszą być takiego samego wzrostu żeby to śmiesznie nie wyglądało? nie żartujcie :p mam 164 moj facet 182 i wszyscy mówią ,że ładna z nas para ;)